Soru....Salonuma yardım resimli

Güle güle otur arkadaşım...

Hoş olmuş yeni hali...buara o stickerlerdan ben de düşünüyorum..Fiyatları ne kadar acaba

tabloda güzel olur ama onlar daha pahalı aynalara göre koyarsanız resim bekliyorum merak ederim valla nasıl olmuş :içelim:diye

dikdörtgen bir tabloyu yan duvara konsol üzerine asacağım için ayna düşündüm deco ya gittim ama yuvarlak aynaları devasa deconun. 91 ila 93 cm çapı ...salona girer girmez el sallayacak!!!! -tatlicadiarzu-
daha küçük şekilli bir ayna alıcam ikedan bakarım artık :)))) gamyoncuiremsu

çok güzel stickerlar var odanın renkleriyle uyumlu bir sticker çok şık durur ve çok farklı modern bir hava katar bende var mükemmel duryor çokta ucuzlar

çok beğendim ben de . güle güle kullanın. bu arada koltul örtüleriniz dikkatimi çekti. özel yapım sanırım. bende düşünüyorum. ne kadara mal oldu acaba. kumaşı nereden aldınız...

çok beğendim ben de . güle güle kullanın. bu arada koltul örtüleriniz dikkatimi çekti. özel yapım sanırım. bende düşünüyorum. ne kadara mal oldu acaba. kumaşı nereden aldınız...

teşekkür ederim canım.. örtüleri kumaşçıdan aldım kumlu keten sanırım cinsi.diktirdim bana baya pahalıya geldi 250 ye falan geldi kumaş dahil...2 yılı geçtiii ben yaptıralı tek sıkıntım hemen bozuluyolar .tavsiyem kadife gibi kaymayacak bir şey yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…