Soru....Salonuma yardım resimli

gxuxl_yxuxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
103
0
96
41
İstanbul
arkadaşlar yemek masamın duvarına ayna istiyodum ama kafam karışık yağlı boya resim veya sticker da olabilirmi ben sıcak bi ortam olsun istiyorum alışılmış değil birde kanepeleri bu şekilde koymak zorundayım dar bir salon ara kalmıyo yoksa böyle koyuncada sağ duvarım çok boş kalıyo bütünüyle yani oraya sıcak bir zenginlik ne olabilir küçük salonumun gerisi böyle fikirleriniz çok önemli arkadaşlar arkadaşlarsalonu benimki gibi dar uzun olanlar varsa ayrıca tavsiyeler bekliyorum şimdiden teşekkürler a.s.

bence salonunun renkleriyle uyumlu çiçek desenli sticker çok cici durur,ayrı bi hava katar.evim olunca bende yaptırıcama.s

Göz hizasında asacağın bir tablo çok şık duracaktır bence...ayrıca ağaç- yaprak desenli sticker kullanarakta ayrı bir hava katabilirsin salonuna.

canım duvarları kaplayan büyük steckar lar var manzara geometrik sekiller falan onlardan denesen hem odayı büyük gösterir

bence yemek masasının ordaki duvara kare veya yuvarlak kenarları işlenmiş lame veya dore renkli aynalar var. bence öle bişi koymalısın değişik bi hava katacaktır emin ol

bende ayna asman taraftarıyım.
bir de derim ki eğer fırsat bulabilirsen halını tek renkli olan bi halıyla değiştirebilirsin.biraz daha renk katmak içinde çift kanat yastıklarınla uyumlu fon kullanabilirsin canım perde olarak.
ama hiçbirşeyi değiştirmesen de son derece mütevazi ve sıcacık bir salonun var canım.emin ol

bir şeyler yaptım ama nekadar başarılı oldum bilemiyorum yoruma açık bu da stickerlı duvarım kaydirigubbakcemile

evet güzel olmuş ama stickerin biri fazla aşağıda gibi geldi
fakat ayna süpermil pahalı bişeye benziyor
güle güle otur canım

evet güzel olmuş ama stickerin biri fazla aşağıda gibi geldi
fakat ayna süpermil pahalı bişeye benziyor
güle güle otur canım

teşekkür ederim yorumun için çiçekleri ayarlamam zor oldu yaa daha farklı olabilirdi aslında ayna pahalı değil 117 ytl tepehome den aldım

bende aynayı soracaktım ama sen cevabı yazmışsın.
bende aynı yere ayna alıcam ama sadece deconun kiler var burada. yuvarlak ve çapıda 91 cm
seninki dikdörtgen olduğundan iyi durmuş da çok mu abartırım diyorum

???????????????????

anlayamadım arkadaşım ebatımı abartırım dedin modelimi ayrıca bende yuvarlak düşünürken bunu gördüm ve fikrim değişti ama yinede yuvarlakda güzel olur

ebat çok fazla değilmi sizce 91 cm çaplı bir ayna
burda yemek masasının uzun kenarının arkasında dildörtgen varya
benimkide kısa kenarının arkasına yuvarlak
büyük olurmu diyorum.

sizin ayna koydupunuz yerde ben tablo asıcam hem önünde konsol da var üzel olacak sanırım ama aynada takıldım

ben gittim bizzat gördüm resmideki ile alakası yok -tatlicadiarzu-

Daha güzellllll renkler resimde çok net değil gerçekte daha canlı ve güzell :)

MAharetli arkadaşımm benimmm kaydirigubbakcemile3

bence de hoş olmuş.istanbuldaki arkadaşlar ikeayı gezdinizmi bilmiyorum ama dekorasyona meraklı olanlar için we biraz daha modern sitil sewenler için tawsiye ederim.hem ekonomik hem de kullanışlı çok farklı ürünler olabiliyor.

gaet hoş olmuş odanıza hareket katmış sitcker ve ayna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…