Soru....Koctas Mutfak alan var mi?memnun musunuz?

bende düşündüm almayı 399 ytl olan çok ucuz montajıda 100ytl olsa 500ytl yi buluyor ama benim yerim uymadı bende normal bir mutfak dolapçıya ölçü aldırdım 1000 ytl çıkardı hiç değilse ölçüm uyacak ve tezgah iyi olacak tezgahları kalkabilir koçtaştaki mutfağın zamanla

anahtar teslim yenileme diye bir sey var. aslinda hic fena olmayacak. yani olcusunu vs kendileri alacaklar/ yenileyecekler yapacaklar. butceyi de soyleyeceksin.

yani normal dolapcilar cok fazla fiyat cikariyor.

canim tezgah dahil mi 1000 ytl? haric mi?

sevgili kibele arkadaşım eşimle biz mobilya işiyle uğraşıyoruz hazır mıtfak hilton banyo filan yapıyoruz bu yüzden bazı müşterilerimiz koçtaş tan mutfak alıyorlar ve bize montaş için geliyorlar aman allahım neler çekiyoruz bir bilsen duvar terazisi yerine sabitleme derken çık işin içinden bakalım yani demek istediğim koçtaş daki mutfaklar teşhirdeki gibi olmuyor ve koçtaş görevlileri montaş yaparken sadece ürünü yerleştirmekle görevli duvar boşluğu fayans boşlulu aspiratör yüksekliği ayarlamakla görevli değiller bunlar hep sana kalacak ve tabikide stres ucuz diye aldığın ürün sana belkide iki katına çıkacak bende işi bilen biriyle yola çıkman en iyisi .hem düşün çekmeçen bozuldu yada kapak gönyede değil bu durumda kapısını çalacağın bir yer olursa daha rahat edersin bu tabiki benim fikrim...

limoncum sana ozelden yazmistim ama simdi gordum siz Izmirdeymissiniz. Hay Allah.
Istanbul da bir usta ariyorum banyo mutfak dolaplar taban ve dusakabin icin. esinin bildigi iyi bir yer var ise bana tel verir misin? guven olmuiyor simdi. kaliteli malzeme diyor,2 gun sonra cekmeceler rayindan cikiyor vs. o kadar para dokuyoruz. 3 gunde hurdaya cikiyor.

esinin ozellikle tavsiye edecegi bir malzeme var mi?

yerleri siyah beyaz karo yasli mermer dusunuyorum. bir siyah bir beyaz. o sebeple mutfak dolaplari da siyah ve beyaz olacak. beyaz olur muhtemelen dolaplar, tezgah da siyah olur.

onerebilecegin birseyler varsa zevkle dinlerim.

canim tezgah dahil mi 1000 ytl? Haric mi?
evet canim mutfakta kullanilan malzemeye göre değişiyor benim 220üst dolap 150 alt dolap mesela mebran kapak düşünüyorum oda 1200ytl ama araştircam kullanişlimi mebran kapak bilgisi olan varsa öneri yada şikayet paylaşirsa sevinirim

canim hazir mutfak mi yoksa olcuye gore proje mutfak mi? btezgah vs icinde mi?

hepsi içinde canım hazır mutfak bizim lavabonun karşısında cam olduğu için üst dolapların yerlerini değiştirdiler o kadar ayrıca limonun anlattığı gibi birşeyde olmadı gayet temiz ve titiz çalışmışlar

kilebe önerebileceğin birşey varmı demişsin ne gibi pek anlamadım.mutfak ne banyon için bit tane dğil bir kaç usta getir ölçü aldırmak için çünkü orada çok hile olur mesela mutfağın diyelim 5 m2 kimisi 7 m2 çıkırır o yüzden farklı kişilere ölçü aldır ve neyi naasıl yapacaklarını anlattır aralarında ki farklar nelerdir gözden geçir.dolapların mdf olmasına dikkat et zaten genelde mdf üzürine kaplama olur vakum kapak mebran kapak laminat kapak soft kapak profil kapak bunlar hep mdf kaplama olması gerekir.mdf de çeşitleride vardır ağır yani kaliteli mdf en iyisidir şöyle anlayım bir tabaka mdf 100 kilodur ve bununla yapılan mutfak daha fazla yük taşır dolu malzemedir.hafif mdf ise 50 kilo filandır ama yüke gelmez düşün kü mutfak dolapları ne kadar dolu olur.mdf ve suntayı biliyorsundur eğer bilmiyorsan resimleri gönderirim sunta sakın yaptırma mdf olması için uğraş.a.s.​

bizde daha 1ay önce koçtaşdan hazır mutfak yaptırdık.dolaplar 399 montaj ve nakliye 150 evyeyi falanda ayrı alıyosun.oda 150 bize 700e mal oldu.ama çok terslikler yaşadık.aspiratör dolabı yanlış yöne takılmış.onun yerini değiştirmek için tekrar montajı çağırdı 100ytl para istediler.sonra başka bi ustayla hallettik.diyicegim şu ki; koçtaşdan almak bizim cahılliğimize geldi.şimdi diyorum keşke 300 400 daha fazla vereydim de düzgünce ölçüyle dolap yaptırsaydım.valla çok pişman oldum.bizim mutfak tezgahı 3metre ama koçtaşdan aldıgımız dolap 2,40 oldu.60cmlik boşluk falan kaldı.hiç hoş olmadı yani.size tavsiyem yapmışken güzelce ölçülü falan yaptırın.hazır mutfaklar adi oluyo

anahtar teslim yenileme diye bir sey var. aslinda hic fena olmayacak. yani olcusunu vs kendileri alacaklar/ yenileyecekler yapacaklar. butceyi de soyleyeceksin.

yani normal dolapcilar cok fazla fiyat cikariyor.

anahtar teslım yenıleme derken koctas olcu alıp mı ypıyor planlamasını flan ?
koctas evet cok uygun baktım benımmutfagım gıbı kucuk dolaplar cok sırın uygunlar fakat alt dolapların oldugu yere ankastre fırın ve bılasık makınasınında yerlestırılmesı lazım onu uydurup yapıyolarmı

yeğenim lojmanda oturuyor,mutfak dolaplarını değiştirmek için koçtaşta kampanyada olan en ucuz dolap ve tezgahtan almıştı.zaten bu dolapların tezgahları mermer değil,sudan kenarları şişmeye,kalkmaya başladı 2 ay içinde.ben de kiracıyım,benim mutfak tezgahım da aynı,su sızdıkça şişiyor.dolapları fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…