E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
:roflol::roflol: allah senıı eet riske atmamak lazımsırnaşık şeyüfff karı ne biçim kokuyon derse lülülülülülü riske atmamak lazım ilk gündenkaydirigubbakcemile
hmm evet ya beklemezseeÇok üzgünüm çoookevlendiğimde neyle karşılaşacaamı bilmiyom ama ya beklemezse :S anneeee korktum gene yaa -tatlicadiarzu-
aa oda var duş alırsak eve gelince makyaj neyim kalmazzayak kokması problemin yoksa eğer
gerçi zaman değişti insan önce duş almak istiyo
bi ton makyaj falan en iyisi de bu
sonrasında giyersin jartiyerini
üfff karı ne biçim kokuyon derse lülülülülülü riske atmamak lazım ilk gündenkaydirigubbakcemile
................................:roflol::roflol:ılk geceden? hayatta demez bence:jeyyar:
anaaaaaammmm çok şey var haaa.... yıkasın tabii yaa hep bizmi düşünecez:jeyyar:enee makyaj kalmıcak. bi de işin yoksa kurulan et on saat baştan makyaj yap.
ha bi de yani ben duş alcam karşı tarafın da alması lazım.
bak ayak kokusu diyoz da, bizim ayak kokumuz erkeklerin yanında ne kiiiiiii?
asıl onların duş alması lazımm.
yok nan ne bekleyecek kalksın oda duş alsın:mymeka:evlenmeden çnce oturup etraflıca konuşmak lazım
bana bak, duş alınacak, sen benim makyaj yapmamı bekleyecen, ama bu süre zarfında uyumayacan ona göre :jeyyar:sırnaşık şey
evlenmeden çnce oturup etraflıca konuşmak lazım
bana bak, duş alınacak, sen benim makyaj yapmamı bekleyecen, ama bu süre zarfında uyumayacan ona göre :jeyyar:sırnaşık şey
ne uyuması beee:mymeka: aklından ile geçiremezzkötükedihüso
ama bu süre zarfında uyumayacan ona göre :jeyyar:
koptum yaa, hakkaten biz hazırlanırken onları oyalayacak bişey bulmak lazım.
tam böyle hazırlanmışsın bi geliyosun adam uyuyor zaten yorgun.
bir hafta ceza veririm haaklava:
anam dur yaa he azdık:roflol: özelimi kalmış süle işte yawwwnaniknanikanaammm bu kızlar iyicene azmış vallaa :) ayıp kız büle şeyler uluorta konuşulmaz.siz bana özelden sorun ben ablanız olarak cevaplarım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?