Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben beyazları 60-70 derecede yıkıyorum ve ön yıkama yapıyorum.
çamaşırları tersten yıkayıp asıyorum nevresimlerde dahil.
küçük bardağım var su bardağı ondan koyuyorum.
bollcana yumoş koyuyorum ama daha tam kokutmayı başaramadım.
beyazlarım tam temizzlenmiyo nedense 80 de falan yıkamaya korkuyorum.
birde benim öğrenmek istediğim.
mesela beyazlarım var ama üstü desenli falan onları nasıl nede kaç derecede yıkayacpım bilemiyorum![]()
Kizlar konuyla ilgili bi soru da benden.
Bosch camasir makinem var,
40 derece 40 dkalik programda kiyafetlerimi tam olarak temizlenmiyor
deterjan kalintalari kaliyor, sinir oluyorum.
Diger ayarlarda ise 1 saatlik program 30- 40 derecede ise camasirlarim kücülüyor.
Yok mu bunun ortasi yahu ?
Canım benim makinemde bosch 40 dakikalık programı 1-2 kez kullandım ama hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım. Deterjanı fazla kullanıyo olabilir misin?
Ben fazla deterjan koydugumda oluyo. Birde programı ayarladıktan sonra yıkamaya ek olarak menüden ilave durulamayı seçersen sorun kalmaz sanırım.
Deterjani az kullaniyorum belki de 1 cay bardagi kadar bile degil, onu da denedim yani :/
Durulama islemini önceden yapiyordum ama ne ise yaradigini cözemedigim icin birakmistim.
Peki genelde hangi programla kac derece de yikiyorsun ?
Kizlar konuyla ilgili bi soru da benden.
Bosch camasir makinem var,
40 derece 40 dkalik programda kiyafetlerimi tam olarak temizlenmiyor
deterjan kalintalari kaliyor, sinir oluyorum.
Diger ayarlarda ise 1 saatlik program 30- 40 derecede ise camasirlarim kücülüyor.
Yok mu bunun ortasi yahu ?
Makinalarınız kaç kiloluk bilemiyorum hatunlar;ancak tecrübe eden birisi olarak makinaya tıka basa doldurulan çamaşırdan kaynaklı tüm bu sorunlar naçizane görüşüm bu benim![]()
ondan mı ki acaba kız
bizim makina da 5 kg lık ama ben tıka basa dolduruyorum çünkü ben çok sık çamaşır değiştiririm çok birikiyor benim çamaşır hepsini sokmaya çaşlışırken mi oluyor ki![]()
Maalesef sorun bundan kaynaklanyor canım en az bir buçuk karış boşluk olması gerekiyor makinada,sonuç daha iyi yıkanan ,deterjan izi kalmayan ve güzel durulanan çamaşırlar![]()
kafada bazı toparlayamadıgım seyler var
4.5 aylık evlıyım
soru cevap yapacagım
1- beyaz çamaşırlar kaç derecede?
2- beyaz camasırlar ön yıkamalıdamı?
3-havlularla atletler karıstırılabilirmi ?
4- deterjan kabı olmayan ıcın bır cay bardagı konstre deterjan fazla bır ölçekmi?
5- spor ayakkabılar kac drerecede?
6-renkli çamaşları terstenmi yüzdenmi yıkamalı?
7- çamaşırları terstenmi yüzdenmi asmalı?
8-pantaolon ve esofmanları belındenmi pacasındanmı asmalı?
9-nevresımler kac derecde yıkanmalı?
10- yenı beyaz tuller(organze degıl , örme degıl ) kac derecede yıkanmalı ?
11- beyazları beyazlatmak için neler yapılabilir?
cok tesekkur ederım![]()
kafada bazı toparlayamadıgım seyler var
4.5 aylık evlıyım
soru cevap yapacagım
4- deterjan kabı olmayan ıcın bır cay bardagı konstre deterjan fazla bır ölçekmi?
cok tesekkur ederım![]()
1-beyaz çamaşırları 90 derecede yıkıyorumkafada bazı toparlayamadıgım seyler var
4.5 aylık evlıyım
soru cevap yapacagım
cok tesekkur ederım![]()
Sivi deterjan kullanmadim hic, ama düsünmüstüm demekki oda iyi degilmis..Toz deterjan mı kullanıyorsun?
İlk sıvı deterjan kullanmıştım üzeri sabunlu gibi geliyodu, toz kullanmaya başladım şimdide makinamın yıkama gözünde kalıyo bazen.
Ben çamaşırlarımı asarken elime gelen çamaşırların üzerindeki sıvı elimi geriyodu, sertleşiyo. Sabunlu kaldıgını düşünüyodum huzursuz oldum, kaşınıyorum falan. Psikolojik belki çünkü eşimde öyle bi sorun yok. Ben de her yıkamada ilave durulama yapıyorum o sabunlu hali yok.
Aslında belli bi programım yok hiç. Kirlilerime göre yıkıyorum. Her programı denedim ama
Genelde etiketlerine göre ayarlıyorum.
Kazaklarımızın küçülmesi dışında sorun yaşamadım şu ana kadar.
edit: baktım şimdi en çok 40 derece 1bucuk saati kullanıyorum.
Aynen canim, camasirlari asarken bazen elim sabunla yikanmis gibi oluyor, kalintilari kaliyor.bende renklilere senin gibi sinir oluyorum
aynen bütün renkli çamaşırlarım illa deterjan kalıntılı çıkıyor ne sinir oluyorum kurutup toplarken çamaşırlarını yani söylenip duruyorum
40 derecede yıkıyorum,color matik kullanıyorum deeterjanı vev çok az koymama rağmen bu nedir anlamadım ya
Bunu hic düsünmemistim, makinem 7 kgluk ama ben baya dolduruyorum iciniMakinalarınız kaç kiloluk bilemiyorum hatunlar;ancak tecrübe eden birisi olarak makinaya tıka basa doldurulan çamaşırdan kaynaklı tüm bu sorunlar naçizane görüşüm bu benim![]()
Ay sen yokmusun cok güldüm yorumuna, sanirim sorunu bulduk. Makineyi cok zorluyoruzzbenimkinde bırak bir karış kalmayı zorla tıkıştırıyorum ben kapağı zor kapatıyorum
kızım öyle senin dediğin gibi yapsam her günüm çamaşır yıkayarak geçer benim sürekli üzerini değiştiren biriyim ben iç çamaşırlarımı ve çoraplarımı hele günlük değiştiririm ee napcaz
ay evlenirken 10 kg lık makina alayım bari iki kişi anca yetişirim
Aynen canim, camasirlari asarken bazen elim sabunla yikanmis gibi oluyor, kalintilari kaliyor.
Ay sen yokmusun cok güldüm yorumuna, sanirim sorunu bulduk. Makineyi cok zorluyoruzz[/B]