Soru....Banyom için yardım

deniz9001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
276
1
116
İstanbul
selam kızlar
banyom ile başım dertte..ev sahibimin bizden gelecek kiraya ihtiyacı olduğu için duşakabin yaptıramıyoruz.perde alayım diyorum duş teknem köşeli olduğu için duvarı delmek gerekiyormuş doğrumu?düz perde alsam bir tarafa su sıçramasını engelleyebiliyorum..size sormak istediğim köşeli olan duş setinde dibel kullanmadan duvara yapıştırılan yada sıkıştırılarak yapılan modeller varmı?
sürekli kurulamak zorundayım paspas bile kullanamıyorum yaa

bugün o kadar sorduk yok diyorlar yaa sinir oldum yok efendim düz olanda varmışta köşelide yokmuş
teşekkürler arkadaşım

bak canım benimde banyom aynı dediğin gibi bende pembe bir perde aldım boydan boya taktım benimde demiri vakumlu sonrada ortasını teğpeden bir çiçekle tutturdum kenarlarınıda ayırdım çok şirin oldu :)

Duvarı delmekten başka çözümün yok.Zaten bir sonraki kiracı içinde iyi olur.Ne şiş yansın ne kebap derseniz eviniz istediginiz olmaz.Evinde hiç bir duzenleme yapmayan pinti ev sahiplerinden biz de cektik.Onlar kiracılarına kıyıp hic bir tadilat yaptırmıyorlarsa siz de onlara acımayıp evi kendinizinmis gibi dusunup ihtiyacınız ne ise yapacaksınız.

Back
X