sorsam kötümü olur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
benden hoslanıyormu hoslanmıyormu bırısı ögrenmek ıstıyorum ... dırek sormak yanlısmı olur???

arkadasklar bısey danısmak ıstıyorum.. benım ıs yerımden ayrılan bır arkadasım var.. yaklsıp 3 yıl oldu ayrılalı hıc ne yazar ne eder takı son 1 ayya kadar sureklı aksamları ordamısın dıye faceden yazıor.. gecen gene konsurken he sanaldan gorustuk bırazda yuzyuze goruselım dedım.. ölesıne oda bana tamm yarın musaıtsen bulusalım sınemya gıdelım dedı.. bende tamm dedım dun bulustuk sınemaya gırdık normal ızledık cıktık ama ben bundan bıraz hoslanmaya basladım bana ılgı duysun ıstedım.. ama o benı sanırım normal arkadas olarak goruyor agzını aramaya calıstım ama hıc duygusal bısey yok.. sadece gene gorusmek ıstedıgını soyledı..bende sabah fılmle ilgili bahane olarak msj attım bana keske su fılme gıtseydık dedı bende olur gıderız dedım bıde ona pekı nezamn dedı bende haftasonu dedım.. tamamdır dedı.. ama cocukta sadece muhabbet etme ıstegı var sanırım.. bılemıorum ama herkezle konusanda bı tıp degıll nasıl anlarım ben napmalıyım lütfen tavsıye verın.. uzulmek ıstemıorum

(bu konuyu acmıstım hala görüşürüyoruz ama bu belırsızlık benı del edıo ne yapayım sızce sorsam dırek yada nasıl sorsam)))))))?????

Bu konuyu açtığınızdan beridir hala görüşüyorsanız ve karşı taraf hiçbirşey hissettirmiyorsa kesinlikle sormayın derim ben.
Sanıyorum o sizi normal arkadaş olarak görüyor. Bir erkek duygusunu söyleyemezse bile belli eder muhakkak.

konuyu açtığından beri görüşüyorsan ve hala sana karşı ne hissettiğini anlayamadıysan hiç sorma derim.

eğer senden hoşlansaydı bunu mutlaka hissederdin..

peki bu çocuk neden hala görüşüyor seninle? vakit geçirmek için mi?

Tabiki sorman hoş olmaz dünden razı havası olur durumun.
Ondan bekle.
Görüşmek istediğine göre yavaştan var gibi bişeyler.

Zamanı gelince kahve içelim der hoşlanıyorsa.

konuyu açtığından beri görüşüyorsan ve hala sana karşı ne hissettiğini anlayamadıysan hiç sorma derim.

eğer senden hoşlansaydı bunu mutlaka hissederdin..

peki bu çocuk neden hala görüşüyor seninle? vakit geçirmek için mi?

çocuk la pazar görüşcez ben oan cd vermıstım fılm koyması ıcın onu verecek.. ama yaa hıc cocukta duygusal bısey yok konusmalarında benle sanıırm muhahbet ıcın konusuyor ve ben bu durumdan cok sıkıldım..belli olsun ıstıyorum ne ne degıldır.. neden benım karsıma cıddı bırı cıkmıyor yaa ben evlenemıycekmıyım acaba hiç

kendinizi direkt olarak değil ama sevdiğibirisinin olup olmadığını,ikili ilişkiler konusunda ne düşündüğü konu arasında sorun..Eğer asla düşünmüyorum derse aklınızdan tamamen silin,sizde sadece arkadaş olarak görün..

bence bişiler var....bnm eşim de öyleydi ....görsen kankam gibi davranırdı sonraa açıldı :D:D bn biliyodum ki zaten hissetmiştim :D hislerini bi yokla bakalım .....

hayatında bırısı bılıorum bunu konustuk... mesela dun bana napıosun dıye msj attıı bugunde ses yok anlamırum yaa bıde espırısıne gardas yazıo gulen yuzle

bu sabah ıtıbarıyle acayıp bozuldumm dun hıc konusmadık.. mesaj yazdım yasıyomusun dıye sana gardaş yazmıs gulen yuzde yok acayıp bozuldum.. bende napıosan yap dıe msj attım bundan bana yar olmaz sans yok zaren bende

Neden zorluyorsun ki ? Her şeyin zamanı var.

Onursuz bir beraberliktense onurlu bir yalnızlık çok daha güzel bence.:6:

Hakkında hayırlısı olsun... En azından artık sorunun cevabını bulmuş oldun. Öyle düşün.
Zaten inan bana, biri senden hoşlanıyorsa onu anlarsın.. Bir şekilde hareketleri ile sana yaklaşmaya çalışır.
Konuşurken dikkatini çekecek kelimeler seçer vs. gibi...

Ayrıca, bence arkadaşını da tersleme, senin hissetmeni beklediğin duyguları hissetmiyorsa bu onun suçu değil...
:34:

Son düzenleme:
hahah dıe gulucuk yazdı bende kaba sey dedım gene gulduu emınım kesınlıkle emınım bısey hıssetmıyor... ama cok uzuldum yaa cıdden ılerı olmayan bısey olsada sanırım begendıgının bırının senı begenmemesı gurrunu ıncıtıyor senın.. egolarım sanıırm bıraz devreye grdı... kısmetım benı neden bulmuyo ben evlenmek ısteyen bır ınsanım

Back