bu neyın gostergesi bana yardım edın..hayal kırıklıgı yasamk ıstemıyorum

Bence çok üsteliyorsunuz.. Buradan anlattıklarınız kadarıyla boşluktan size yaklaşıyor olabilir.
Ağzını nasıl aradınız merak ettim ?

bende bosluktan oldugunu dusunuyorum yaa agzını arıyorum ama duygusal bı yaklasım yokk.. hıc öyle muhabbetlere gırmıor.. hayya bıkekere baktım cok yanlız duruyorum boyle olmaz dedım senı buldum facede dedı cıdden bosluktan galıba

bende bosluktan oldugunu dusunuyorum yaa agzını arıyorum ama duygusal bı yaklasım yokk.. hıc öyle muhabbetlere gırmıor.. hayya bıkekere baktım cok yanlız duruyorum boyle olmaz dedım senı buldum facede dedı cıdden bosluktan galıba

Bence bahanedir okadar insan varken niye sen?
Yakınlaşmak istiyor belli sizde diyosunuz pek konuşan bi tip değil.
Nasıl toparlıycağını şaşırmış:1:

Bence bahanedir okadar insan varken niye sen?
Yakınlaşmak istiyor belli sizde diyosunuz pek konuşan bi tip değil.
Nasıl toparlıycağını şaşırmış:1:

deli gıbı msj atmasını beklıyorum ama yok ben asık olmaktan korkuyorum..keşke cagırsa bulusalım dese.. hıc böle olmadım

Biraz saygısız bir cevap vermiş size. Açık açık boşluktan dolayı aradım, seni buldum demiş.
Bence uzak durun, çünkü siz biraz umutlanmışsınız, kalbiniz incinir.

Acele etmeyin
Şimdi olan arkadasşlıgının tadını çıkar sende
Herşeyi zamana yay
İnsanlar birbirleriyle olan sohbetleri ve yaşadıkları sonrası hoşlantılar başlar.
Pat diye olmuyor öyle.
Hayırlısı olsun diyelim

bugun gene bulusucaz bahsettıgımız bı fılm vardı onu ızlemeeye gıdıcez kendısı yarın bulusalım dedı.... sırkkette ben harıç kımseyle gorumuyo bunda var bısey gıbı gelıor bzende bosluktanmı acaba dıyorum aklım kafam cok karısık.. bıde evlenme ıstegı pek olmayan bırı gıbı yanı hayatta yapacakları olan bırı gıbı

Kız kısmısı teklif etmez teklif bekler :27: Şaka bir yana ilk teklifi o etseymiş keşke, görüşelim mi diye..

Neyse..

Bundan sonra bari atağa geçmeyin , o bekliyosa siz de bekleyin..

Herkesle konuşan bir tip olmamasına rağmen sizinle bu kadar konuşması , onunda boş olmadıüını getirdi aklıma.. Bence o da hoşlanıyor..

bugun gene bulusucaz bahsettıgımız bı fılm vardı onu ızlemeeye gıdıcez kendısı yarın bulusalım dedı.... sırkkette ben harıç kımseyle gorumuyo bunda var bısey gıbı gelıor bzende bosluktanmı acaba dıyorum aklım kafam cok karısık.. bıde evlenme ıstegı pek olmayan bırı gıbı yanı hayatta yapacakları olan bırı gıbı

kafanda hyatına girmesini istediğin bir erkek profili var sanırsam onunda bu kişi olmasını beklıyorusun ama bunu zmana gösterir az sabret bakalım bugunku bulusmanuz nasıl gıdwcek

bende sıkıldım galıba bıraz heyecan arıyorum ama ılıskımın cıddı olmasını ıstıyorum pek cıddı bı tıpte degıl ayyy okada karısıgımkı daha benden hoslanıomu onu bıle bılmıyorum

Zaman sadece birazcık zaman...

diyorum sana canım akışına bırak ne acelesi var bişeyler olcaksa bile yavaş yavaş olsun :)

bende sıkıldım galıba bıraz heyecan arıyorum ama ılıskımın cıddı olmasını ıstıyorum pek cıddı bı tıpte degıl ayyy okada karısıgımkı daha benden hoslanıomu onu bıle bılmıyorum

seni çok iyi anlıyorum ama aradıgın kişi umarım olur ama bazı seylerde basında bellı olur sankı ya:) yada biraz masal gibi olsun istiyoruz nerde bızı elınde papucla arayan prensler :41:

Ağzını aramayı bırak, çokta hevesli gibi görünme. Bunu hissederse kaçar kovalamanı bekler.. Zamana bırak sen..
Şimdi güzel bi arkadaşlığınız başlamış. Bence seni tanımaya çalışıyor. Seninle vakit geçirmesi, sohbet etmesi falan hep burdan geliyor. O ağır ağır ilerleme yoluna girmiş sende takip et onu. Bu süreçte hep kendin ol. Kendine ait olmayan fikirleri, hareketleri hoşuna gider diye yapma sakın. Seni sevecek adam her yönünle sevmeli.. Yolun sonunda ışık var gibi..
Hakkında hayırlısı olsun canım:34:

nasıldı canım bulusmanız?

cnm bulustuk sınenaya gıttık fılm ızledık sonra cıkınca yemek yedık muhabbet ettık eskılerden ısyerınden falan ...ben nıe benımle konusyosun sorusuna cok net cvp alamıyorum bılmıoyoum ne olacak ama sankı hıc duygusal yok gıbı eskı ılıskınden falan bahsettı benımkını sormadı hıc zaten...eskı ılıskıyıde kızlardan bahsederken ornek vermek ıccın bahsettı..sonra ayrıldık manyak cocuk benı otobuse bıle bındırmedı:) duragına gıttı..

cnm bulustuk sınenaya gıttık fılm ızledık sonra cıkınca yemek yedık muhabbet ettık eskılerden ısyerınden falan ...ben nıe benımle konusyosun sorusuna cok net cvp alamıyorum bılmıoyoum ne olacak ama sankı hıc duygusal yok gıbı eskı ılıskınden falan bahsettı benımkını sormadı hıc zaten...eskı ılıskıyıde kızlardan bahsederken ornek vermek ıccın bahsettı..sonra ayrıldık manyak cocuk benı otobuse bıle bındırmedı:) duragına gıttı..

canım anladıgım kadarıyla oglumuz birazcık odun sende duygusalsın:) yanı hoslanıyor hoslanmıyor dıyemem ama uyum ıcerısınde olacagınızı dusunmuyorum tabi oglumuz değişmezse. sen kendini biraz ozel hissetirecek biraz prenses havalarında dolanacgın birini beklıyorsun anladıgım kadarıyla ki sana sonuna kadar hak veriyorum ama yanlıs kişi üzerinde olabilirsin:)))

canım anladıgım kadarıyla oglumuz birazcık odun sende duygusalsın:) yanı hoslanıyor hoslanmıyor dıyemem ama uyum ıcerısınde olacagınızı dusunmuyorum tabi oglumuz değişmezse. sen kendini biraz ozel hissetirecek biraz prenses havalarında dolanacgın birini beklıyorsun anladıgım kadarıyla ki sana sonuna kadar hak veriyorum ama yanlıs kişi üzerinde olabilirsin:)))

canım haklısın sanırım bu hayatımın askı degıll o daha gelmedıı

canım haklısın sanırım bu hayatımın askı degıll o daha gelmedıı

bende beklemedeyım o kişiyi:) bakalım bizi ne zaman bbulacaklar :26:
ve beklemden baska yapabileceğim birşey var mı onuda bilmiyorum:)

sendemı aşksızın cnm kac yasındasın?*

23 yasımdayım cnaım.sen? 4 bucuk yıl bırı ıle bırlıkteydım ayrıldım tek olaya alısmaya calsımaktaydım onu becerdım artık nefes alırken zorlanmıyrum yastıgım ıslanmadan sabah oluyor mıdem bulanmadan yemek yıyebılıyorum aynada sıs gozler gormuyorum ve artık bır yenılık var baska birisinin girmesini istiyorum. ama hem yavas yavas olsun hemde cok hızlıç bunu nasıl anlatabilirim bilemedim ama senın anlayacagını düşünüyorum:)

Son düzenleme:
Back