bu neyın gostergesi bana yardım edın..hayal kırıklıgı yasamk ıstemıyorum

23 yasımdayım cnaım.sen? 4 bucuk yıl bırı ıle bırlıkteydım ayrıldım tek olaya alısmaya calsımaktaydım onu becerdım artık nefes alırken zorlanmıyrum yastıgım ıslanmadan sabah oluyor mıdem bulanmadan yemek yıyebılıyorum aynada sıs gozler gormuyorum ve artık bır yenılık var baska birisinin girmesini istiyorum. ama hem yavas yavas olsun hemde cok hızlıç bunu nasıl anlatabilirim bilemedim ama senın anlayacagını düşünüyorum:)

canım ben 29 yasımdayım sen benden yasca kucuksun ama yasadıgın duyguyu bılırım.. cunku bende senın yasadıklarını yasadım 5 yıl bır ılıskım ıgrenc sekıldde bıttı cok agladım cok uzuldum halada uzuluyorum hala takıp edıorum faceden falan benı engellmesıne ragmen baska adresten bakıorum ama caresı yokç.. acım eskısı gıbı degıl allah sukur gecıyo bı sekılde benım sorunum artık onun yoklugu degılde baska bırının olmaması hem senın yasında cok ıyı gencsın bana gore ben kendımı evde kalmıs gıbı dusunuyorum sankı evlenemıcem karsıma kımse cıkmıcak gıbı sanırım bu yuzden bana her yakın davrranın potansıyel koca adayı gıbı bakıorum cok yanlsı ama bende yuva kurmak ıstıyorum... senın acında umarım tez vakıtte bıter belkı barısırsuınız ara senı yanı anlasamıycagıız bı durum yoksa sevıyosa arar barısıısrsınız... herseyden öte kısmette var sa olur... sana solesemde kendıme dıyemıorum ne tuhaf

canım ben 29 yasımdayım sen benden yasca kucuksun ama yasadıgın duyguyu bılırım.. cunku bende senın yasadıklarını yasadım 5 yıl bır ılıskım ıgrenc sekıldde bıttı cok agladım cok uzuldum halada uzuluyorum hala takıp edıorum faceden falan benı engellmesıne ragmen baska adresten bakıorum ama caresı yokç.. acım eskısı gıbı degıl allah sukur gecıyo bı sekılde benım sorunum artık onun yoklugu degılde baska bırının olmaması hem senın yasında cok ıyı gencsın bana gore ben kendımı evde kalmıs gıbı dusunuyorum sankı evlenemıcem karsıma kımse cıkmıcak gıbı sanırım bu yuzden bana her yakın davrranın potansıyel koca adayı gıbı bakıorum cok yanlsı ama bende yuva kurmak ıstıyorum... senın acında umarım tez vakıtte bıter belkı barısırsuınız ara senı yanı anlasamıycagıız bı durum yoksa sevıyosa arar barısıısrsınız... herseyden öte kısmette var sa olur... sana solesemde kendıme dıyemıorum ne tuhaf

kendine de soylemen lazım canım hayat tesadüflerle dolu yeterki gözlerini iyi aç:)

**bencede genc sevgili ne alaka?

Bir yaştan hiçmi hiç birşye olmaz da sen fazla umutlanma,arkadaş olarak görüş yine,zaman ,akışına bırak,kız olarak ağırlığını koru..Boşluktan da yanaşıyor olabilir..Kimisi zamanla sever,kimisi de baştan bir ışık almadı mı hiç başlamak istemez,onun nası biri olduğunu bilmiyoruz..Kaptırma kendini ,ondan bir ışık almadan..kız arkadaşınmış gibi görüş..Kimi erkek platonik seven kızlardan hoşlanır,egosu kabarır,çevresinde tutar ama hiç başlamaz,bencillik eder yani,bu primi verme ona..Ahlaken iyiyse bunu yapmaz ama ahlaklı öyle az insan var ki..

Son düzenleme:
ilk sen davet etmeseydin keşke. çok demode bi düşünce gibi gelebilir fakat önemli bence...

erkeklerin üzerine düşersen kendilerini bi p.k sanıyolar...

kesinlikle yaa cümlenin son satırlarına ayneennn katılıyorum. yüz vermemek en doğrusu sürünsünler :)

Son düzenleme:
sanırım hoslanma durumu falan yok sadece zamn gecırmek ıstemıs öle olsa bana telefonlada ulasır konusmak ıster dun facede ben slm verdım.. ıkı uc kelıme yazıstık en son gulen yuz yaptı bende bısey yazmadım konu acarmı dıye hıc bısey yazmadı bana bıdaha ben umudumu yıtırdım olmucak demekkı yoksa hıc bu sekılde olmazdı.. benım konusmak ısterdı telefonla ulasırdı bahane bulurdu

bazı insanlar duygularını cok fazla belli edemezler cekinip utanırlar bence biraz zamana bırak

bazı insanlar duygularını cok fazla belli edemezler cekinip utanırlar bence biraz zamana bırak

yok cnm yaa hıc sanmıyorum öle bısey oldugunu son 1 haftadır kendımı okadar ıyı hıssedıyodumkı sımdı cok mutsuzum kendımı cok kötü hıssedıorum salak gıbı umutlanmısım ne kadar kötü hıssedıyorum kendımı cocuk benımle normal arkadasa gıbı konusyor

yok cnm yaa hıc sanmıyorum öle bısey oldugunu son 1 haftadır kendımı okadar ıyı hıssedıyodumkı sımdı cok mutsuzum kendımı cok kötü hıssedıorum salak gıbı umutlanmısım ne kadar kötü hıssedıyorum kendımı cocuk benımle normal arkadasa gıbı konusyor

bunun SAlaklıkla alakası yok canım

çarsamba gunu yok olmaz falan dıye ıumudumu kesmısken saat 3 gıbı msj attı naber dıye konustuk falan baya msj lastık... aman hep geyık gıdıyor konusma ... bende persembe msj attım.. gene muhabbet ettık hastaneye gıtmıstım mıde ıcın okadar muhabbet ettık ama dokt ne dedı dıye sormadı... tuhaf bı yapı.. unde facede gorunce fılmlerımı sordum flas diskime atıp fılm verecektı..hazırladım dedı.. tamm bır ara alayım dedımne zamn ıstersen dedı yanı bulusmak ıcın bıle fırsat bılmıorum bu sanırım bana cıdden arkadas gıbı yaklasıyor..aksamda sıkıldım dedım facde senın derdını buldum evlenmen lazım dedı bende gecen bırının teklıf ettıgınden bahsettım hıc tarzım olmayan bırı onun gıbı bısey soledı bende anlattım ıste bu olayı belkı bıraz kıskanırmı dıye bana gulerek evlenseydın ya işte olmazsa bosanırdın falan yazmıs gulucuk atmıs..ben konusmalrında bı samımıyet bulmuyorum acıkcası sanırım yanlıs yorumlamalar yaptım kendımı uzuyorum..

çarsamba gunu yok olmaz falan dıye ıumudumu kesmısken saat 3 gıbı msj attı naber dıye konustuk falan baya msj lastık... aman hep geyık gıdıyor konusma ... bende persembe msj attım.. gene muhabbet ettık hastaneye gıtmıstım mıde ıcın okadar muhabbet ettık ama dokt ne dedı dıye sormadı... tuhaf bı yapı.. unde facede gorunce fılmlerımı sordum flas diskime atıp fılm verecektı..hazırladım dedı.. tamm bır ara alayım dedımne zamn ıstersen dedı yanı bulusmak ıcın bıle fırsat bılmıorum bu sanırım bana cıdden arkadas gıbı yaklasıyor..aksamda sıkıldım dedım facde senın derdını buldum evlenmen lazım dedı bende gecen bırının teklıf ettıgınden bahsettım hıc tarzım olmayan bırı onun gıbı bısey soledı bende anlattım ıste bu olayı belkı bıraz kıskanırmı dıye bana gulerek evlenseydın ya işte olmazsa bosanırdın falan yazmıs gulucuk atmıs..ben konusmalrında bı samımıyet bulmuyorum acıkcası sanırım yanlıs yorumlamalar yaptım kendımı uzuyorum..

aslında gerçekten iç sesimizi dinlemye yöneldiğimizde içimizdeki ses bağıra bağıra yanlıs kişi oldugunu soyluyor da ya biz duymazlıga vuruyoruz ya bosverıyoruz. aslında sen cevabını biliyorsunda onay beklıyorsun bızden. sen bence senınle ılgılınen yer yer kıskanan kucuk tartısmalarınız olsa bıle sevgı selı ıle barısmalar ... istiyorsunkı bencede hakkın ama bence anlattıgın kadarıyla o sahıs bu sahıs degil:) ve sen gene anladıgım kadarıyla romantık yapın varken beyimiz birazcık odun sankım:)

evet cnm odun sanırım yada öyle nıyetı olmadıgı için ben olarak dusunuyorum... bnce ılgısı olsa aar bulusalım der .. demın faceden slm verdımde evdeymıs tum gun yanıı o bana nıyetıyle yaklasıyor

siz niyetiniz<i belli etmişinz zaten :1:
çocukta sohbet içinde olsa birşeylere başlayıp başlamamak düşüncesinde belli..
ama benden size tavsiye bırakın görüştükten sonraki ilk mesajı o atsın......:34:

Back