Sorsam ayıp olur mu

Yanasefi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
82
36
32
Merhaba arkadaşlar 9 buçuk haftalık gebeyim doktorum ilk görüşmemizde cinsel ilişkiyi yasaklamıştı dün tekrar randevum vardı herşey yolunda çok şükür. Sorularını sorabilirsin dedi denize girebilir miyim yürüyüş yapabilir miyim falan sordum yapabilirsin dedi ama ilişkiyi sormaya utandım. Sizce mesaj atıp sorsam ayıp olur mu?

Olmaz diye düşünüyorum. Kocanla sex yapacaksın sonuçta gayet doğal

Merhaba arkadaşlar 9 buçuk haftalık gebeyim doktorum ilk görüşmemizde cinsel ilişkiyi yasaklamıştı dün tekrar randevum vardı herşey yolunda çok şükür. Sorularını sorabilirsin dedi denize girebilir miyim yürüyüş yapabilir miyim falan sordum yapabilirsin dedi ama ilişkiyi sormaya utandım. Sizce mesaj atıp sorsam ayıp olur mu?
Neden ayıp olsun , sorun tabiki.

Başta yasaklamış dr
Şimdi sorabilirsin en azından konusu geçmiş
Utanma bence

Alanı cinsel organ, üreme vs olan bir dal ve doktora cinsel ilişkiyi sormaya utanıyorumsunuz.
Utanmayın.

Birincisi karşınızdaki doktor yani ondan çekinmenize gerek yok 🙈
İkincisi zaten hamilesiniz yani bu bebek rahminize dökten inmedi sonuçta, aktif bir cinsel ilişkiniz olduğu anlamına geliyor 😅 hatta bazı uzmanlar tam tersine risk yoksa aktif bir cinsellik öneriyor. Henüz ispatlanmasa da pekçok yararı olduğu söyleniyor.
Bugün cinselliği soramıyorsanız yarın doğumla ilgili ya da başka bir sıkıntınız olduğunda ne yapacaksınız?

Bence sor ayıp olmaz kesinlikle. Ben sormuştum. Bazen belli dönemlerde yasak olabiliyor

X