• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sor Perde?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba canlar..

Ben STOR perdelerin görünüşüne bayılıyorum!

Zamnında neden öle perde almadım hic bir fikrim yok!

Ama ALLAH izin verirse Yatak odama istiyorum..

Benim Sormak istedigim bir kac soru olucaktı..

Stor Perdenin temizligi nasıldır? Cokmu zordur? Dahami Farklidir? Dahami Kolaydir? Boncuklu mu daha iyidir Boncuksuzmu?

8977_japon_perde_6_perde_japon_perde_Japon%20PERDE%202.jpg

img_04.jpg

big_97900108eyk.jpg

Evet cnm kullanımı çok zor... çıkarması çok kolay, yıkaması da ama takması işkence gibi. Hele boncukluysa o boncukları yapıştırana kadar neler çekiyorsun. Zaten ilk takıldığı gibi böyle gergin gergin takmak çok zor oluyor. Anca böyle evden alıp yıkayp tekrar takan yıkamacılar var onlara verirsen şıklığını koruyorlar. Ama ben en geç ayda 1 yıkamak istiyorum perdelerimi. Eğer sen de titiz bir hanımsan hiç önermiyorum. Görüntüsü güzel ama kullanışsız tıpkı shaggy halılar gibi :)

Evet cnm kullanımı çok zor... çıkarması çok kolay, yıkaması da ama takması işkence gibi. Hele boncukluysa o boncukları yapıştırana kadar neler çekiyorsun. Zaten ilk takıldığı gibi böyle gergin gergin takmak çok zor oluyor. Anca böyle evden alıp yıkayp tekrar takan yıkamacılar var onlara verirsen şıklığını koruyorlar. Ama ben en geç ayda 1 yıkamak istiyorum perdelerimi. Eğer sen de titiz bir hanımsan hiç önermiyorum. Görüntüsü güzel ama kullanışsız tıpkı shaggy halılar gibi :)

gercektenmi :( bn nefret edyrm shaggy halıdan temizlgi cok zor oda öyleyse cok kötü :(

canım bende oturma odama yaptırdım.Evet şık duruyor ama temizliği bir dert.Önceden perde yıkamayı severdim ama bu stor yüzünden nefret eder oldum.Odamın balkonunu içeriye alınca daha büyük oldu.Tam bir günümü alıyor desem doğru olur..Kenar fonlarını takamadım tekrar perdeci çağırmak zorunda kaldım.Bir süre daha kullanıp değiştireceğim.Çünkü yeni yaptırdım.Bin pişmanım yinede sana kalmış derim.

bende pek tavsiye etmiyorum çünkü camı açmak istediğinde sana engel oluyor... parçalı yaptırdığında ise güzel durmuyor... onun yerine normal kornişli perdelerden alırsan daha kullanışlı olur. onların şimdi mekanizmalı olanları çıkmış hani bu yanlardan büzüp ortasını açık bırakan perdelerden..onlarında yıkması zor ama stora göre daha kolay tabiki...

bende pek tavsiye etmiyorum çünkü camı açmak istediğinde sana engel oluyor... parçalı yaptırdığında ise güzel durmuyor... onun yerine normal kornişli perdelerden alırsan daha kullanışlı olur. onların şimdi mekanizmalı olanları çıkmış hani bu yanlardan büzüp ortasını açık bırakan perdelerden..onlarında yıkması zor ama stora göre daha kolay tabiki...

tsk ederm cnm :)

bence stor perdeler çok şık ve kullanışlı ben denemek için yatak odama yaptırdığımda çok memnun kaldım ve mutfağıma da şimdi yaptırmayı düşünüyorum... artk perdeciler storların temizliğini yapıyorlar zaten ne zaman istersen gelip çıkartıp yıkayıp geri getirip takıyorlar ayrıca öle ayda bir temizlencek duruma şimdiye kadar gelmedi ve o kadar dayanıklı olduğunu sanmıyorum aslında bütün tüller ayda bir yıkanması çok ilginç geldi bana gerçekten o zmn senede perde değiştirmek zorunda kalınır çok çabuk yıpranırlar çünkü ..
estetiğe önem veriyorsan storu tavsiye ederim :42:

bence stor perdeler çok şık ve kullanışlı ben denemek için yatak odama yaptırdığımda çok memnun kaldım ve mutfağıma da şimdi yaptırmayı düşünüyorum... artk perdeciler storların temizliğini yapıyorlar zaten ne zaman istersen gelip çıkartıp yıkayıp geri getirip takıyorlar ayrıca öle ayda bir temizlencek duruma şimdiye kadar gelmedi ve o kadar dayanıklı olduğunu sanmıyorum aslında bütün tüller ayda bir yıkanması çok ilginç geldi bana gerçekten o zmn senede perde değiştirmek zorunda kalınır çok çabuk yıpranırlar çünkü ..
estetiğe önem veriyorsan storu tavsiye ederim :42:

Zormu kolay mı bilemedim simdi kullanışı nasıl acaba :(( hmm cok hoşuma gittide bnm

kesiliikle yaptır derim.içinde kalmasın.. ben de çok tereddütlüydüm. ama yaptırdım ve hiç mi hiç pişman olmadım:))

ben de evlendiğimde çok beğenerk yaptırdım canım ama gerisi facia. evet görünüşü çok güzel de temizliği zor. heleki güneşlik bildiğin halı gibi yıkanıyor at makinaya tak değil yani.tüller ilk günki gibi gergin durmuyor illa o çubuklar camı açmaya çalıştıkça çıkıyor. şimdi kornişli perde yaptırdım ve acayip memnunum

benim mutfağımda son koyduğun resimdeki stor var.ve kullanması hiç de zor değil.hele ki temizliği çok kolay,en ufak bi lekede ıslak mendille bile hemen temizleyebiliosun:46:.2 yıllık evliyim şimdiye kadar hiç çıkarıp yıkamadım üstünden ıslak bezle siliyorum tertemiz oluo.zaten kolay kolay da leke tutmuo ki,oysa mutfakta buhardan yağdan kokudan vs.perde çabuk kirlenir ama ı-ıhh çok memnunum ben.tek problemim camlarım açılınca duvara dayanmıo o yüzden perdeyi tamamen yukarı kaldırarak açmam gerekio.ilerde camlarımı değiştirince salonu da stor yaptırıcam ben:31:

Back
X