• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Soprano xl lazer cihazı hk.

bana diode lazer diye soprano adli bi cihazi kaktirdilar kizlar IPL cihazi mi yoksa bu. sinirlerim mahvoldu kalbim carpiyo hizli hizli, daha dokulmeler olmadi ve cimbizla cekmeye calisiyorum gelmiyo da yani cok cok kotu kontrol atisinda merkeze bagirip cagiricam ya bi cuma gunu gelsin:47:

bu cıhaza ıyı reklam yapıldı ama uygulayıcı tam uygularsa cıhaz ıyı ama seansları uzatmak ıcın bazen dusuk verıyolar o zaman da bıtıyor sadece ınceltıp bırakıyor kıllar

ben bu aletle tüm vücut yaptırıyorum.cumartesi günü 2. seansım var.kadın bana yine tüm vücut jiletleyip gelin demişti ama aradan 2 ay geçmesine rağmen tüylerim hala uzamadı neden acaba?kıl kökleri belli ama uzama yok.daha önce bunu yaşayan oldumu acaba?
:44:

ankarada diode lazere ilk defa gittim kızlar, daha önce alex cihazına başka bi yere gidiyordum ama tüylerim çok inceldiği için 4. seansan sonra bu aletin bi işe yaramayacağını anladım. diode ile ilk maceram başladı, gelişmelere göre memnun kalırsam özelden isteyenlere msj atabilirim. güvendiğim bi yer, kadın doktor kendisi ilgileniyor. inşallah iyi sonuçlar alırım.

6 seans diode lazere gidip hiiiiç bir sonuç alamamış olmanın hüsranıyla fırsat sitelerinden birinden ütüleme sistemli lazerde 8 seans tüm vucut 100 tl ye bir paket aldım. sırf bu makinayı da bir göreyim memnun kalmazsam hiç gitmem 100 lira gitse de sorun olmaz benim için demiştim ki, tek seansta inanılmaz bir gelişme gördüm.genitalin %50 sinden fazlası yok oldu. bacaklarımda da %40 azalma var en az,6 seanstan çözüm alamamış ve umutlarını tüketmiş biri olarak bir mucizeyi yaşıyorum.üstelik masaj yapar gibi bir his, zerre acı yok. kızarıklık yok, kaşıntı yok.

gittiğim merkezdeki hoşlankmadığım tek şey çalışanların lakayitliği, ama açıkcası tek seansta bu kadar olumlu sonuçlar almak, hele ki 8 seansın 100 liraya alınacağını hatırlamak, bütün olumsuzlukları göz ardı etmeme değer:)

mrb arkdşlar ya ben 5 taksıt aylık 250 toplm 1250 ye anlastımm sınırsız vücut ıcınde yzuumde var dıode lazer sopranoymus nasıl sızce fıyt ne dusunuosnz??? bır de tuylerım sıyah kaln tenım beyaz

yahu benim anlayamadığım iki üye reklam amaçlı üyelik diye siteden atılmış fakat mesajları duruyor... konularda arama yaparken aldatıcı oluyor mesajlar enazından bu tip mesajlar silinse olmuyor mu? aradan bu ıvır zıvır mesajlar silinse ve bizde gerçek yorum yapanları akıcı bir şekilde okuyabilsek fena olmaz bence...???

Merhaba forum üyeleri,
Soprano XL cihazı ile tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.Etilerde Bionep adında bir merkez. Cihaz ütüleme teknolojisine sahipmiş ve acısızmış. Genitalde acısız olması çok işe yarayacak diye düşünüyorum. Ama acı olmadan kılların yandığını hisstemeden epilasyon kalıcı ve başarılı olurmu bilmiyorum.

Daha önce cihazı deneyen var mı acaba? Kaç günde kıllar dökülür acaba?

Cihaz hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Teşkkürler.

Bionep'e sakın ama sakın gitmeyin. Etiler'de Akmerkez karşısında olduğu için prim yapıyor fakat ben 4 yıldır gidiyorum ve hala tüylerim bitmedi. Tüylerimde de bir sorun yok :) ne aşırı kıllı bir insanım, ne de tüylerimi göremeyecek kadar ince tüylüyüm. sarışın falan da değilim. ama bitmedi. üstelik eğitimsiz personeli sebebiyle cildimi yaktılar, çok fazla yaktıkları yerlerde (kollarımda) 3 yıldır lekeler var. İlgilenenlere özelden fotoğraf gönderebilirim.

Bionep'e sakın ama sakın gitmeyin. Etiler'de Akmerkez karşısında olduğu için prim yapıyor fakat ben 4 yıldır gidiyorum ve hala tüylerim bitmedi. Tüylerimde de bir sorun yok :) ne aşırı kıllı bir insanım, ne de tüylerimi göremeyecek kadar ince tüylüyüm. sarışın falan da değilim. ama bitmedi. üstelik eğitimsiz personeli sebebiyle cildimi yaktılar, çok fazla yaktıkları yerlerde (kollarımda) 3 yıldır lekeler var. İlgilenenlere özelden fotoğraf gönderebilirim.

Öncelikle yanıklar için geçmiş olsun umarım kısa zamanda geçer..merak ettiğim akım kaç kj dü yanıklarınız oluşmuş?bildiğim kadarıyla akım fazla verilirse yanıklar oluşabilir ancak fazla akım verilmesi bir anlamdada tüylerin yok olmasını sağlıyor..hem yanıkların oluşmuş hemde tüyler bitmemiş..kullanılan cihaz adı neydi ?

ben pendikte bir m erkez buldum bu cihazı kullanan..genital yaptırmayı düşünüyorum..bayramdan önce gidip görüşeceğim..başlayınca yorumlarımı yaparım

arkadaşalar bende bu makınaya gıdıyorum fakat jiletlemekten dolayı yuzumde sıvılceler cıktı ve gıtmıyor bı fıkrı olan var mı

ben sözleşmem yaptım ve şöyle bir kısım okudum kesinlikle yüzünüze jilet vurmayın yazıyordu..

Back