- 31 Mayıs 2008
- 65
- 13
- 98
- 44
- Konu Sahibi anneadayi30
-
kartal yavuz selim egitim hastanesinde varmis internetten baktim simdi, sen nerede oturuyorsun Almor?
Merhaba forum üyeleri,
Soprano XL cihazı ile tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.Etilerde Bionep adında bir merkez. Cihaz ütüleme teknolojisine sahipmiş ve acısızmış. Genitalde acısız olması çok işe yarayacak diye düşünüyorum. Ama acı olmadan kılların yandığını hisstemeden epilasyon kalıcı ve başarılı olurmu bilmiyorum.
Daha önce cihazı deneyen var mı acaba? Kaç günde kıllar dökülür acaba?
Cihaz hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Teşkkürler.
Aykız bahsettiğin epilasyon merkezine başaldın mı? bende oraya gitmek istiyorum cihaz ve yer hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir miyim? Kaç seans girdin ve olumlu sonuç alamya başladın mı?
bende güzel yorumlar aldım bu cihaza giren birkaç kişilerden, salı gününe randevu aldım soprano xl için dermamed kliniğinde. seanstan sonra burdan paylaşırım.
soprano guzel bır cıhaz ama yaptırdıgınız yere dıkkat edın. Bıonepı kesınlıkle tavsıye etmıyorum. calısanlar canından bezmıs,randevu sıstemı cok kotu,randevu saatınden 1-2 saat sonra sıra gelıyor. Hıc memnun degılım keske gıtmeseydım.
arkadaşalar bende lazer yaptırmak istiyorum nd yag düşünüyordum ama ağrılı diye duydum ve son teknoloji soprano lazermiş öğrenciyim lazer yaptırmak maddi yönden de zorluycak yaptırmışken tam randıman almak istiyorum soprano lazer gerçekten etkili mi yaptıranlar yardımcı olabilir mi ibir de fiyatları nasıl Ankara da nerde yaptırabilirim ?
Sude, soprano xl lazer cihazına girdim ilk seansımdı ve daha önce alexandrite lazere girdiğim için, soprano xl çok acısız geldi ve seans çok hızlıydı etkisine gelince, kıl köklerindeki kızarmayı gördüm o an ve bir hafta civari bir süre geçti üstünden kıllar dökülüyor tavsiye ediyorum:) mutluyum yani.
soprano guzel bır cıhaz ama yaptırdıgınız yere dıkkat edın. Bıonepı kesınlıkle tavsıye etmıyorum. calısanlar canından bezmıs,randevu sıstemı cok kotu,randevu saatınden 1-2 saat sonra sıra gelıyor. Hıc memnun degılım keske gıtmeseydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?