• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SOPRANO VE BUZ LAZER HAYAL KIRIKLIĞI

account

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
110
105
18
32
Hanımlar merhaba, ben 6 seans soprano 4 seans buz lazere girdim. 10 seans 1,5 yılım ve onca param boşa gitti kıllar geri geldi. bu cihazlardan kesin sonuç alan var mı? bazı arkadaşlarımın dökülnmeleri öyle güzel ki bir tane kıl tüy kalmamış . ki benim kıllarım siyahtı. sorum bu cihazlardan sonra başka bir cihazla iyi sonuç alan oldu mu ? yada siz hangi cihazlarla kesin sonuçlar aldını?

Hanımlar merhaba, ben 6 seans soprano 4 seans buz lazere girdim. 10 seans 1,5 yılım ve onca param boşa gitti kıllar geri geldi. bu cihazlardan kesin sonuç alan var mı? bazı arkadaşlarımın dökülnmeleri öyle güzel ki bir tane kıl tüy kalmamış . ki benim kıllarım siyahtı. sorum bu cihazlardan sonra başka bir cihazla iyi sonuç alan oldu mu ? yada siz hangi cihazlarla kesin sonuçlar aldını?

benim 2 seansım kaldı ben memnunum. inş bir daha çıkmaz. siz orjinal cihaz olduğundan emin misiniz sitesinden teyit ettiniz mi buzlazer.com du sanırım

Soprano bendede fazla ise yaramadi, Bende Polikistik over sendromu var belki kismen bu yuzden ise yaramamis olabilir.

Takip edeceğim bu konuyu. tecrübe eden varsa okuyayım. Benim de bir niyetim var ama hayırlısı

benim 2 seansım kaldı ben memnunum. inş bir daha çıkmaz. siz orjinal cihaz olduğundan emin misiniz sitesinden teyit ettiniz mi buzlazer.com du sanırım
SEANS BOYUNCA ZATEN İYİYDİ AMA SEANS BİTTİ 2,5 AY OLDU VE ERİ ÇIKTI. CİHAZIN ORJİNALLİĞİNE BAKMADIM İNANILMAZ YOĞUN BİR MERKEZDİ ZATEN ÇOK KİŞİNİN TERCİH ETTİĞİ BİR YERDİ

Arkadaşım gitti ama pek memnun kalmamış Ankarada bir yere gitmiş..Yine aynı dertten muzdarip :KK43:

Cihaz orijinal olmayabilir cihaza bakarak orijinal olduğunu anlayamazsın taklit cihazlarda var ben bir markanın taklit cihazını gördüm üzerinde o markanın ismi yazıyordu ama o markaya girip baktığımda sitesine cihazların görüntüsü benim gördüğümle aynı değildi hatta acaba çok eski versiyonlarımı acaba deyip siteye mesaj atmıştım bana gördüğünüz cihazlarımızdan başka yok demişlerdi hatırlamıyorum hangisiydi buz lazer mi ütüleme mi zaman geçti üzerinden sonra araştırmalarım sonucu merkezin kullandığı lazer markasının satış sitesininde buldum bir baktım meğerse ipl yani böyle durumda var o yüzden orijinal sitesinden sadece yapılan merkezlere bak senin gittiğin merkez yoksa buz lazer değil ipl lazer de de buz var kimi soğuk hava üflemeli kimi başlık değiştirerek o sebeple kısaca buz lazer diyorlar tüm ipl lazer kullananlar sorsan İpl demezler buz lazer derler sende tv de vs gördüğün buz lazer zannedip gidersiniz ama değil

bende dün başladım soprano ile korktum ama ger döndü falan deyince:oops: birde diğer merkezlere göre pahalı bir yer umarım sorun çıkmaz

Soprano İce’a 4 seans Libadiye’de Emek Güzellik Salonunda gittim. Kılları bırak azaltmayı, sarı olanları siyaha çevirip daha görünür hale getirdi. Soprano’nun siyahlaştırdıklarını iğneli epilasyonla çözdüm. Bu makinanın bana faydasından çok zararı oldu. Önermiyorum. Param da boşa gitti. Cihazın orijinal olduğundan eminim gibiyim, çünkü merkezin sahibinin eşi Soprano İce’ı piyasaya süren firmanın teknik destek ekibinde çalışıyordu. Bu makinanın distribütör firmasının websitesinden yetkili salon olarak bulup gitmiştim. Bu makina faydasız bence.

Arkadaşlar bende soprano ice platinum adlı cihazla ilk seansımı gerçekleştirdim kliniği buzlazer.com da görüp gittim ve cihazın üstünde de bu isim yazıyordu orjinal diye biliyorum lakin yüzümün ince yerleri inanılmaz acıdı buz lazer acıtmıyor denmesine rağmen sizde bu acıyı yaşadınız mı açıkçası tüm vücut gitmeyi düşünüyordum işe yararsa ama bu acıya dayanabileceğimi sanmıyorum ağda daha acısız geldi yardımcı olursanız sevinirim bacak bölgesi acıyor mu bu kadar?

Ben 8 seans ara ara degistirerek alexandr ve buz lazer yaptirdim bikini bolgemde ikiside ise yaramayinca yani hic dokulme dahi olmuyordu yapan hanim ilk once buz sonrada alexandr ile yapti ancak o zaman dokulme olabildi yine de 8 seansin sonunda bikini bolgemde %10 ancak ise yaradi bacaklarima cogunlukla buz lazer yapildi oda %50 falan ise yaradi halbuki ilk gorusmemde tenin beyaz killarin siyah guzel sonuc aliriz denmisti sorun benimle mi ilgili yoksa makinelerle mi bilemiyorum

Soprano İce’a 4 seans Libadiye’de Emek Güzellik Salonunda gittim. Kılları bırak azaltmayı, sarı olanları siyaha çevirip daha görünür hale getirdi. Soprano’nun siyahlaştırdıklarını iğneli epilasyonla çözdüm. Bu makinanın bana faydasından çok zararı oldu. Önermiyorum. Param da boşa gitti. Cihazın orijinal olduğundan eminim gibiyim, çünkü merkezin sahibinin eşi Soprano İce’ı piyasaya süren firmanın teknik destek ekibinde çalışıyordu. Bu makinanın distribütör firmasının websitesinden yetkili salon olarak bulup gitmiştim. Bu makina faydasız bence.
Merhaba dediğiniz yeri Buz Lazer Epilasyon Klinikleri sitesinden baktım ve merkezi göremedim. Büyük ihtimalle bayağı bir dolandırılmışsınız. Çünkü çok uzun zamandır araştırıyorum bu buz lazer denilen cihaz bir marka ve sadece sitesinde yazan merkezler gerçek cihazı kullanıyormuş hatta bakmını yaptırmayanları bile listeden çıkarıyorlarmış. Araştırmalarım sonucunda öyle şeyler okudum ve duydum ki insafsızlar profesyonel derecede IPL olan makineleri buz lazer soprano cart curt diye bayağı bayağı kandırıyorlarmış. Demekki sizin gittiğiniz yer de eşim firmadan vs. bayağı güzel tezgah kurmuşlar. Çok üzülüyorum böyle yerler ve insanlar olduğuna. Ben şimdi bu kadar araştırmalarım sonucunda orjinal soprano pilatinum ya da titanium olan bir yere başlayacağım orinal sitesinde yazan yerlerden birinde. Henüz yüz yüze görüşmedim ilk önce hormon testi yaptıracağım. Çünkü ben esmer ve bayağı kalın kılları olan bir kadınım bacak ve genitalde. Memnun kalırsa yüz hariç her yerimi yaptırmayı düşünüyorum. Bir de araştırmalarım sonucunda sıfır acı yok diyen yerlere de güvenmemek gerek. Özellikle yüz genitalde alexandrite'e göre az da olsa acı oluyormuş. Ama işte benim kafama takılan acaba orjinal siteden baktığım bir soprano buz lazer kullanan bir yerde acım olacak mı? Bıktım kıllardan sonuç ne olursa olsun başlayacağım.

Son düzenleme:
Merhaba dediğiniz yeri Buz Lazer Epilasyon Klinikleri sitesinden baktım ve merkezi göremedim. Büyük ihtimalle bayağı bir dolandırılmışsınız. Çünkü çok uzun zamandır araştırıyorum bu buz lazer denilen cihaz bir marka ve sadece sitesinde yazan merkezler gerçek cihazı kullanıyormuş hatta bakmını yaptırmayanları bile listeden çıkarıyorlarmış. Araştırmalarım sonucunda öyle şeyler okudum ve duydum ki insafsızlar profesyonel derecede IPL olan makineleri buz lazer soprano cart curt diye bayağı bayağı kandırıyorlarmış. Demekki sizin gittiğiniz yer de eşim firmadan vs. bayağı güzel tezgah kurmuşlar. Çok üzülüyorum böyle yerler ve insanlar olduğuna. Ben şimdi bu kadar araştırmalarım sonucunda orjinal soprano pilatinum ya da titanium olan bir yere başlayacağım orinal sitesinde yazan yerlerden birinde. Henüz yüz yüze görüşmedim ilk önce hormon testi yaptıracağım. Çünkü ben esmer ve bayağı kalın kılları olan bir kadınım bacak ve genitalde. Memnun kalırsa yüz hariç her yerimi yaptırmayı düşünüyorum. Bir de araştırmalarım sonucunda sıfır acı yok diyen yerlere de güvenmemek gerek. Özellikle yüz genitalde alexandrite'e göre az da olsa acı oluyormuş. Ama işte benim kafama takılan acaba orjinal siteden baktığım bir soprano buz lazer kullanan bir yerde acım olacak mı? Bıktım kıllardan sonuç ne olursa olsun başlayacağım.
Ben de 5 yıl önce yetkili merkezlere yukarıda linkini paylaştığınız siteden bakmıştım sizinle aynı şekilde. Zaten bu siteden bulmuştum o merkezi. Bundan 5 yıl önce o listede benim bahsettiğim yerin ismi de mevcuttu. Hatta İstanbul’da sadece 5-6 merkezde vardı o zamanlar bu cihaz ilk çıktığı için. Birisi de benim gittiğim yer idi. Gönderdiğiniz linke baktım, 5 sene önceki liste tamamen değişmiş.

Şuanki liste ile 5 sene önceki merkezleri karşılaştıramayız. Ben ilk çıktığı sene 6 seans yaptırdım. İnanmak istemiyorsanız siz de gidin deneyin. Faydasını görürseniz de bu başlığın altında paylaşın. Ben ve benim gibi 2 arkadaşım, bu cihazın tamamen faydasız olduğunu, hatta daha kötüsü sarı tüyleri siyahlaştırdığı için zararlı olduğunu düşünüyoruz. Çok şükür ki iğneli epilasyon diye birşey var ve sayesinde kurtuldum.

Ayrıca acısız olduğu hususuna da katılmıyorum. Ütüleme metodu hiç işe yaramayınca makinanın tek tek atış seçeneği kullanıldı. Ancak bu da işe yaramadı. Sizin de tecrübelerinizi paylaşmanızı bekleriz, bakalım farklı bir sonuç ortaya çıkacak mı

Bu makinanın distribütör firmasının websitesinden yetkili salon olarak bulup gitmiştim.
Yukarıdaki yazımın bu cümlesini okumadan yazmışsınız. Yukarıdaki websitesinden bulup gittiğimi önceki yazımda da ifade etmişim. Bunca insan makinadan fayda göremediklerini zaten paylaşmış. Sizin de tecrübelerinizi okumak istiyoruz.

Diod, Alexandrite, Soprano hepsini denemiş biri olarak, beyaz ten siyah tüy kombinasyonunda Alexandrite en etkilisi, soprano ile falan uğraşmayın bence. Yüzünüze asla ve kata lazer ışını sürdürmeyin, bu lazer sarı tüyleri de görüyor derlerse sakın inanmayın. Simsiyah ve kalın olmayan tüylere de Diod lazer kullanın. Soprano da Diod’un bir türü zaten. Siz de deneyin paylaşın bakalım. Bana göre etkinlik sıralaması şu şekildedir:

Alexandrite>Diod>Soprano İce

Acı sıralaması şu şekildedir:

Alexandrite>Soprano İce>Diod

Son düzenleme:
Medikal cihaz satışı yapmaktayız tüm Türkiye'de size en iyi hizmet verecek gerçek bilgi sahibi salonlara yönlendirme yapabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buz lazer kesinlikle boşa zaman harcama ve boşa para allahtan ben başlamadım hiç arkadaşım uyardı adı üstünde buz lazer sadece belli süre donduruyo geç çıkmasını sağlıyor demişti canım. Tavsiyem güzel bir klinik bul çünkü herkes lazer cihazı alıp epilasyon yapıyoruz diyor ama kullanmasını doğru düzgün bilen yok. Hatta şöyle bir şey var önce bi cihazla başlayıp sonra başka cihaza geçerek ciddi azalma sağlıyorlar diyot ve alex sanırım bu iki cihazı araştır bi canım.

Öncelikle dikkatinizi çekmek isterim ki çok yoğun olan merkezlere de her zaman güven olmaz. Çünkü çok absürt kampanyalarla sizi aylar yıllar süren seanslarla yıldırıyorlar.(Aylar yıllar diyorum çünkü bitirme garantisi adı altında sürekli gidip gelmek zorrunda kalıyorsunuz. Ama %100 bitecek diye bir garanti hiçbir yer veremez.) İnsanlarda tanıdıkları aracılığıyla aa çok uygun fiyatı, aa çok kalabalık diye o furyaya katılıyor.Ben bu konuda çok araştırma yaptım. 2 ayrı güzellik merkezinde lazer gördüm. 2. gittiğim merkezden önce bir yere başlamıştım ama ilk seansta buz lazer denilen cihazın atışlarının buz lazerle hiç alakası olmadığını görünce hemen sözleşmemi iptal ettim. Bu yüzden lütfen seanslara başlamadan önce mutlaka cihazın adını öğrenin.Hatta direkt cihazı görmek bile isteyebilirsiniz. Ben son gittiğim yerde cihazı görerek ve adını internette araştırarak başladım.

Back
X