- 27 Şubat 2012
- 143
- 1
-
- Konu Sahibi mic13jasmin
Soprano lazer ile 4 seansda neredeyse heosi bitti bacaklarimdaki killarin bence yukarida adi gecen altnunizade deki klinik de sorun var etrafimdaki arkadaslarimdan da cok duydum est.....wrd klinignin bu isi cok kotu yaptigini.gidin paranizi geri alin istanbuldaki 50 soprano klinignden birinden cozum bulun bence.
alex ile diodun farkı nedir arkadaşlar
benim yaşadığım yerde sadece diod var ben de gidiyorum ama ne farkları var bunların?
makine mi farklı acıısı mı farklı?
Soprano lazer ile 4 seansda neredeyse heosi bitti bacaklarimdaki killarin bence yukarida adi gecen altnunizade deki klinik de sorun var etrafimdaki arkadaslarimdan da cok duydum est.....wrd klinignin bu isi cok kotu yaptigini.gidin paranizi geri alin istanbuldaki 50 soprano klinignden birinden cozum bulun bence.
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda soprano yaptıran varsa, seanstan sonra tüylerin ne kadar zamanda döküldüğünü ve ne derece (yani tamamen dökülüp pürüzsüz mü yoksa kısmen mi olduğunu) yazabilirse çok sevinirim..
Merhaba,
Yazılanları okuyunca bir üzüldüm, bir sevindim, ama kısmet artık. Ben Ankara'da yaşıyorum. Gittiğim yerdeki makine ALMA SOPRANO. Koltuk altı, komple bikini bölgesi, bacakların tamamı ve kollarımın alt kısmını yaptırıyorum. İlk seansa cuma günü gittim. Kimseyi korkutmak istemiyorum ama canım çok yandı. Benim tüylerim çok sık ve simsiyah, sanırım tek nedeni bu.
En az 4 seans gittikten sonra büyük farklılık görürüm diye düşünüyorum. Şu anda tüylerim deyim yerindeyse fırça gibi çıkmış durumda.... 2 ay sonra ikinci seansa gideceğim. Her seansta 500 TL veriyorum. Başladık bakalım, çekicez...
Merhaba LadyInGray. ben de Ankaradayım ve soprano lazer araştırıyorum ama bulamadım.sen nerede yaptırdın memnun kaldın mı? özel mesaj atmama sistem izin vermiyorburdan yazdm
Polikistik over sendromu teşhisi nedeniyle, epilasyona devam edemedim..
Geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur. Ben de ankarada bir hastanede yaptıracağım lazeri. bakalım sonuç nasıl olacak :/ Msj atmama izin olmadığından burdan yazıyorum. kib.
herkese merhaba. son seansıma gideli baya oldu ve dökülmeyen kıllar iyice uzadı. sonuç şu ki 5 seansına 1700 tl verip istediği sonucu alamadığım için büyüüüük bir hayal kırıklığı içindeyim. yazık oldu parama. es...ld estetik merkezinde yaptırdım.isim veremediğim için şöyle bahsedeceğim; danışmanım ve uygulamayı yapan bayandan çok memnundum ama sonuçtan memnun olmadım. çok üzgünüm. bugün görüşmeye gittim durumla ilgili olarak. ek olarak diod lazer denenecek bir kere. ondan sonra ücretli olacakmış.
size tek bir tavsiyem olacak : bitirme garantili ve uzun zamandır faaliyet gösteren bir firma seçmeniz. gitti paracıklarım ve umutlarım(((((((((((((((((((((