1 buçuk sene boyunca sadece tüm vücuda gittim ben. Hem seanslarım cok pahalıydı hem ilk başlarda verim alamıyordum sürekli bırakacağım diyordum ama ay sonunda tuyler dökülünce tekrar gidiyordum ben. Oylelikle bana 10 seansta biter dediler fakat ben on seansta bile cok verim alamadım ve tüm vücudu bıraktım. Fakat ben sunu belirtmeliyim ki ben beyaz tenliyim fakat cok kıllıyım
belki de bu yüzden tam verim alamadığımı söylediler yani söyle dışardan bakılınca hiç kılım yok gibi ama bacağımı acınca kadın sasrdı öyle söyleyim. SOnra ben çene bölgesine devam ettim çünkü ora o kadar inceldi azaldı ki bitsin dedim. Daha sonraları tatil icin bacağımı almam gerekiyordu bacağıma jilet vurdum belli tekrar giderim ağda kesinlikle yapma dedi kadın çünkü ve inanırmısınız benim bacağım bir buçuk ayda çıktı seansa gitmememe rağmen. O günden itibaren sürekli eğileydin aletinin jilet başlığı var. Onunla alıyorum kesiyorum tuyleri. Ve 3 yılın sonundayım bir buçuk sene gittim lazere su an bacağım tuy gibi evet etek giyemem bu şekilde fakat kılları kesip hemen çıkabilirim o derece. Eskisinden oldukça ama oldukça azaldı cok şükür. Yani bilemiyorum benim serüvenim bu şekilde. İyi ki gitmişim diyorum. Evet bıraktım cınku herhalde hiç azalmayacak gibiydi. Seans yaklaştıkça çıkıyordu. Bende bıraktım. Fakat kesince kılları çıkmadı bir ay bir buçuk ay. Hatta yüzmeye gidiyordum ayda iki kez sadece makinenin kesme ucuyla bir gezdiriyordum bacağımda tamam. Bu Arada ben hala çene bölgesine ve koltuk altına gidiyorum. Koltuk altım azaldı. Sadece çıkınca gidiyorum çene bölgeme de 7 haftada bir gidiyorum çıkıyor ama tuy gibi. Eskiden erkek gibi çıkardı. Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilrm daha da. Malum para veriyoruz.