Lazer Epilasyon soprano ıce buz lazer

bbirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
84
10
29
hanımlar merhaba,

ben yaklaşık 3 yıl önce tüm vücut lazer epilasyona başladım. diode lazer ütüleme yöntemi denen cihaz ile. aslında yüzümü düşünmüyordum rahatsız edici bişey yoktu. yapan kişi dedi ki favori bölgelerine yapalım daha iyi durur dedi. tabi yaş faktörü de etkiliymiş sonuç almak konusunda. hiç bahsetmedi. kendi 40 yaş civarında bense henüz 23.. neyse biz başladık. 1,5 yıl boyunca gittim. iyi gidiyordu. sonra kadının makinesi bozuldu ve ulase ıpl diye bir makineye aldı beni. zaten de uzadıkça uzadı süreç ve bitirdi seanslarımı. ona göre bitmiş yani diğer yerlerim bitti ama yüzüm de bitmiş. bir kac ay sonra bir baktım yüzüm eskisinden kötü. favori bölgemden yanagıma doğru ince ama siyah tüyler var ve belirgin. ne yapacagımı bilmiyorum ve cok takıyordum kafaya..

dün ise lazere başlyan iki arkadasımla konuştum. soprano ıce buz lazer diye bi makine ile baslamışlar. cok memnunlarmış ve yüzde de etkili oldugunu söylediler.

böyle bir deneyimi olanınız var mı? yüz için ne önerirsiniz veya buz lazer ile ilgili fikirleriniz nedir?

Gercek buzlazer ise evet siyah tuylerde etkili. 4 seans 4 kontrolde bende faydasini gordum. Sonra igneli epilasyona basladim.

Ve ben gerçek buz lazer olup olmadogono nerden bilebilirim canım ?

Yüz olunca konu cisden korkuyorum faha beter olur siyrdsizde mi yüze gittinis buz lazer ile
Gittim evet. Buzlazer.com sitesinden buldum. Benim butun yuzumde karisik siyah ince ve kalin tuyler vardi. Cene altimdaki sert tuyler yumusadi inceldi cikmayanlarda oldu. Simdide 7 seanstir igneli epilasyona gidiyorum.

Soprano ice lazer kesinlikle önermiyorum, tamamen paramla rezil oldum. Tabii ben vücut için gitmiştim.

Hiçbir işe yaramadı, tüyler olduğu gibi çıktı tekrar. İlk seansta dökülme oldu ve ben de sevindim haliyle, işe yarayacak sandım. Bağdat caddesinde bir yere gidiyordum. Memnun kalmadım. Şimdi nd yag araştırıyorum, o da olmazsa iğneli. Bu arada işlem sırasında hiç acı hissetmedim. Tamamen zaman ve para kaybı. Bir de üzülüyor insan sonuç alamayınca

Çok iyi anlıyorum.. Sonuç alamamayı geçtim eskisinden kötü hale geldi bir de. Sinirlerim bozuluyor aynaya bakınca ..

Ben favori bölgeme diode ütüleme yöntemini yaptırdım 2.seansıma gitmiş olama rağmen bitti diyebilirim

Merhaba, soprano ıce (buz lazer) epilasyona aksatmadan 11 seans gittim. Yaş faktörümü de düşünürsek bitmesi gerekirken ben hala ağda ile uğraşmaktayım. ilk başlarda işe yarıyor gibi görünse de seansların bitiminde işe yaramadığını ve 3 bine yakın parayı boşuna ödediğimi düşünerek deli oluyorum. Çene ve bıyık bölgemde azaldı ama yine de çıkıyor. Genital bölgede azalma söz konusu bile değil. Bacaklar ise çıkmaya devam ediyor. Anlayacağınız cihaz orjinal bile olsa buz lazer tavsiye etmem kimseye..

Benim gördüğüm kadari ile ise yarayan kişiler de var , ise yaramayanlar da .

Bu forumda sarı tüylü olan kişilerin bile tüylerini bitirmiş . Bu kişlerin ortak noktası ise ; buz lazer sitesinde yazan iyi Kliniklere gitmiş olmaları .

Bence sadece yuzunuz gibi küçük bir bölgede deneyin , ise yararsa diğer bölgelere geçersiniz .

Ben hem alex , hem nd&yang hem de ütüleme diod denedim . 13 seans sonu koltuklalti %70 azaldı , geri kalanı inceldi ; alt bacak %50 - 40 azaldı , geri kalanı inceldi ; üst bacak sadece inceldi ; genital belki %10 azaldı ama geri kalanı inceldi . Üstelik iyi bir klinik te yaptırmıştım. Forumda yaptiran başka bir kişinin tüyleri gitmiş nerdeyse ama bende sonuç böyle .

Sonuç : Olay tamamen sizin vücut yapınıza bağlı .

Youtubeda çok sevdiğim biri buz lazerle tüylerinden kurtulduğunu söylemiş, üstelik kendisinde polikistik over olduğu halde bitmiş. Israrla kesin çözüm bu dediği için ben de gitmeyi düşünüyorum ama forumdaki yorumları okuyunca tedirgin oldum açıkçası. Buzlazer.com dışındaki yerler de buz lazer diye ipl yapıyormuş siz de öyle yerlere mi gittiniz acaba?

Benim gittiğim yer cihazın hangi kliniklerde kullanıldığını gösteren bir siteydi. çok fazla seçenek yoktu zaten bana yakın olanı seçmiştim. Yani cihazı veren firmanın sayfasıydı sanırım. Ben de gitmeden önce olumsuz yorumları görmüştüm ama yaptıranlar acaba sahte cihazla mı yaptırmıştı diye düşündüm ve denemeye karar verdim. Bir de bazı yerlerde azalıp bazı yerlerde azalmama olayı pek mantıklı gelmiyor bana.

bu bahsettiğiniz buz başlıklı diot mu ?

Hiç ağda yapılamamsı gerek diye biliyprum ve benim 15 seansım var bu da yaklaşık bir büçük yıla denk geliyor umarım biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…