- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 27
- Konu Sahibi withoutyou
-
Eşim evde olaydı bişey söylerdim ama hiç oynamadım bilmiyorum
Ekran da büyükse hey yavrum heeyy..!
Fena güzel bir teknoloji. Hatta telefon oyunu versiyonları da var telefonunuz rootsuzsa ve Androidse , ki rootsuz olması risksizlik açısından daha iyi, google play store'dan indirip bir bakabilirsiniz. Sizin için cüzi miktarda deneme sağlayacaktır.
Gün geçtikçe farklı alternatiflerin eklenmesi ve sosyal ilişkilerin çıkmazlığı ise sanal gerçekliği zirveye taşıyor. Diyeceğim o ki bu teknolojiyle tanıştıktan sonra evinize bağlanmaya hazır olun
PS4 u niye başkasına verdin ki üç kuruşluk Tetris mı buçok üzüldüm ya keşke bana verseydin bu sanal gerçeklik neymiş ucd gözlük gibi mı
Ben olsam almam onu. Ucd gözlük alsan daha iyi değil mi ? Ben bir kez iki ufak kuzenimi 5d mı ne animasyona götürdüm. Çizgi film seçtik çocuklar korkmasin diye . Ortalarına oturdum. Dinazor üstüme üstüme geldi çok korktum. Allah'tan cocuklar ağladı da çıkardılar bizi yoksa ben agliycaktimBen kenara kaldırmıştım bekledi bir süre sonra babam artık kullanmayacak mısın dedi ben de hayır deyince aldı gittio zaman hiç umursamadım ama pişman oldum şimdi. Evet sanki yaşıyorsun gibi oluyor onu taktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?