• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONY VR (SANAL GERÇEKLİK)

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Merhabaaa!
Konu çok büyük ihtimalle yanlış yerde ama forumda bir tek burada hızlı cevap geliyor, birkaç cevap gelsin de öyle değiştirseniz? :KK200:

Hanımlar, burada bir çok anne ve yetişkin kadın var. Belki çocuğunuza veya kendinize almışsınızdır ya da eşiniz almıştır diye sormak istiyorum.

Sony Playstation VR
almak istiyorum ama emin olamadım. Daha önce PS4 almıştım fakat bir süre sonra kenara kaldırıp bir daha ellemedim babam da bu yüzden bir arkadaşına verdi gitti öyle. VR yeni bir teknoloji şimdi onu istiyorum fakat PS4 ile aynı kaderi yaşamasından korkuyorum. :D Aramızda oynayan varsa tecrübelerini paylaşsa? :KK49:

Bir de bu gözlüğü alırken yanında yine PS4 almak zorunda kalıcam ona yanıyorum. :( Neyse tecrübelileri bekliyorum. Bir de yurtdışı fiyatlarını biliyorsanız süper olur :) Teşekkürler şimdiden.

Ekran da büyükse hey yavrum heeyy..! :D

Fena güzel bir teknoloji. Hatta telefon oyunu versiyonları da var telefonunuz rootsuzsa ve Androidse , ki rootsuz olması risksizlik açısından daha iyi, google play store'dan indirip bir bakabilirsiniz. Sizin için cüzi miktarda deneme sağlayacaktır.

Gün geçtikçe farklı alternatiflerin eklenmesi ve sosyal ilişkilerin çıkmazlığı ise sanal gerçekliği zirveye taşıyor. Diyeceğim o ki bu teknolojiyle tanıştıktan sonra evinize bağlanmaya hazır olun ;)

Ekran da büyükse hey yavrum heeyy..! :KK70:

Fena güzel bir teknoloji. Hatta telefon oyunu versiyonları da var telefonunuz rootsuzsa ve Androidse , ki rootsuz olması risksizlik açısından daha iyi, google play store'dan indirip bir bakabilirsiniz. Sizin için cüzi miktarda deneme sağlayacaktır.

Gün geçtikçe farklı alternatiflerin eklenmesi ve sosyal ilişkilerin çıkmazlığı ise sanal gerçekliği zirveye taşıyor. Diyeceğim o ki bu teknolojiyle tanıştıktan sonra evinize bağlanmaya hazır olun :KK66:

Aynen, tv de büyük ben de süper olur diye düşünüyorum. :D Çok heveslendim bu sefer ya

PS4 u niye başkasına verdin ki üç kuruşluk Tetris mı bu :KK43: çok üzüldüm ya keşke bana verseydin :KK70: bu sanal gerçeklik neymiş ucd gözlük gibi mı

Ben kenara kaldırmıştım bekledi bir süre sonra babam artık kullanmayacak mısın dedi ben de hayır deyince aldı gitti :( o zaman hiç umursamadım ama pişman oldum şimdi. Evet sanki yaşıyorsun gibi oluyor onu taktığında

sanal gerçeklik gözlüğüyle oyunda mı oynanıyormuş?
forum genç doluda teknolijiden bihaber yaşamıyoruz neyseki:)

Ben kenara kaldırmıştım bekledi bir süre sonra babam artık kullanmayacak mısın dedi ben de hayır deyince aldı gitti :KK43: o zaman hiç umursamadım ama pişman oldum şimdi. Evet sanki yaşıyorsun gibi oluyor onu taktığında
Ben olsam almam onu. Ucd gözlük alsan daha iyi değil mi ? Ben bir kez iki ufak kuzenimi 5d mı ne animasyona götürdüm. Çizgi film seçtik çocuklar korkmasin diye . Ortalarına oturdum. Dinazor üstüme üstüme geldi çok korktum. Allah'tan cocuklar ağladı da çıkardılar bizi yoksa ben agliycaktim :D iyi bi şey değil bence o :D

Back