- Konu Sahibi beautytubi
-
merhaba bende merak ettim daha detaylı bilgi verebilir miisiniz benmde arkadaşımda var onun için ilgimi çekti teşekkrlerArkadaşlar bende umutsuz vaka olan vitiligo yıllardır beni üzen bu sebepsiz hastalıktan doktorum sayesinde kurtuldum artık vitiligoo yok izler yokkkk doktoruma çok ama çok teşşekür ediyorummm...
ben de konuyla ilgili detaylı bekleyenlerdenim.
kızlar bnm babam sıkıntıdan vitiligo olmuştu ellerinde yüzünde vardı ve gitgidide sıçrayarak büyüyodu babama almanyadan bile ilaç getirmiştik ama bi çözüm bulamamıştık. Babama bir müşterisi bu hastalığa sarımsağın çok iyi geldiğini söyledi ve babam bu hastalıktan sarımsakla kurtuldu. O gün bugündür bu hastalığa yakalanmış kişileri yolda bile görsem söylerim. Geceleri yatmadan sarımsağı dövüyodu o halde cildin hastalıklı yerlerine sürüyodu. gece o şekilde yatıp, sabah cildinde kurumuş sarımsağı yıkıyodu. 3-4 gün kullandıktan sonra cildin o beyaz kısımları kızarmaya başlıyo o zaman bi kaç gece sarımsak sürmeyip cildi dinlendiriyosunuz. Sonra yine aynı şeyi tekrar ediyosunuz. Sarımsak cildin hastalıklı kısımlarını tamamen yenileyip yok ediyor. Bunu söyleyip aynı babam gibi hastalığı yenen çevremizde insanlar var. Deneyin bişey kaybetmezsiniz. Tek sıkıntı biraz kokuyo olması ama bu hastalığı yenmek için değer die düşünüyorum. Allah şifa versin arkadaşlar.
geçmiş olsun:) darısı benım başımaArkadaşlar bende umutsuz vaka olan vitiligo yıllardır beni üzen bu sebepsiz hastalıktan doktorum sayesinde kurtuldum artık vitiligoo yok izler yokkkk doktoruma çok ama çok teşşekür ediyorummm...
kızlar bnm babam sıkıntıdan vitiligo olmuştu ellerinde yüzünde vardı ve gitgidide sıçrayarak büyüyodu babama almanyadan bile ilaç getirmiştik ama bi çözüm bulamamıştık. Babama bir müşterisi bu hastalığa sarımsağın çok iyi geldiğini söyledi ve babam bu hastalıktan sarımsakla kurtuldu. O gün bugündür bu hastalığa yakalanmış kişileri yolda bile görsem söylerim. Geceleri yatmadan sarımsağı dövüyodu o halde cildin hastalıklı yerlerine sürüyodu. gece o şekilde yatıp, sabah cildinde kurumuş sarımsağı yıkıyodu. 3-4 gün kullandıktan sonra cildin o beyaz kısımları kızarmaya başlıyo o zaman bi kaç gece sarımsak sürmeyip cildi dinlendiriyosunuz. Sonra yine aynı şeyi tekrar ediyosunuz. Sarımsak cildin hastalıklı kısımlarını tamamen yenileyip yok ediyor. Bunu söyleyip aynı babam gibi hastalığı yenen çevremizde insanlar var. Deneyin bişey kaybetmezsiniz. Tek sıkıntı biraz kokuyo olması ama bu hastalığı yenmek için değer die düşünüyorum. Allah şifa versin arkadaşlar.
evet .benimde boynumda ve (saçlrıma yürümüştü. beyazlaşmıştı. )ilaçlar ,merhemler pek kar etmemişti. b,zde Almanyadan losyon gettirmiştik .ama fayda görmemiştim..
bende sarımsak kullandım. gerçekten işe yaradı. şuan durdu. hatta cilt rengi geri eski halini almaya başladı. şuan bacağımda başladı. hemen sarımsağa başlayacağım...çok sinis bir hastalık sterse gelmiyor. hemen tekrarlıyor maalesef.:)))
Alalh herkese şifa versin..
bendede vitiligo vardı 2 kolumda birden başladı doktora gittiğimde bilindik tedavisi yok dendi 2 merhem verdi 5 ayda 1 senede gecmesini bekleme dedi merhemleri kullandım ama bir faydası olmadı bende farklı yöntemlerle tedavi ettim 2 ay içinde tamamen gitti 3 aydır küçük bir izi bile kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?