Gelinlik Modelleri sonunda seçtim kızlar. Buda Sevgili'nin Gelinliği :))

bende çok beğendim canım gelinliğini güle güle giyersin inş.

Canim bence askilar biraz gozu rahatsiz ediyor ama sen cok guzel bir gelin olmussun, Allah mutlu etsin!

çok hoş olmuşsun canım, inşallah ağız tadıyla da giyersin ve kk'nın mutlu gelinleri arasına girersin:)

bende çok beğendim canım gelinliğini güle güle giyersin inş.
teşekkür ederim canım.

çok güzelmiş ancak askılar olmasa daha hoş duracağı kesin
keşke olmasa ama o askılar mecbur canım

cok güzelmiş canım..güle ggüle giy...
teşekkür ederim tatlım

bence çok doğru bir seçim yapmışsın gelinliğin üstünde çook güzel duruyor...mutlu ol inşallah
tşk ederim canım. amin inşallah...

Canim bence askilar biraz gozu rahatsiz ediyor ama sen cok guzel bir gelin olmussun, Allah mutlu etsin!
canım, tşk ederim. inşallah güzel olacak herşey.

çok hoş olmuşsun canım, inşallah ağız tadıyla da giyersin ve kk'nın mutlu gelinleri arasına girersin:)
inşallah kk'da ki herkes çok mutlu olur:Saruboceq:

askılarını ince biyeye çevirtsem daha hoş duru canım sanki:) ama tadilat yaptırabilirim dediginden diyorum yoksa iyi böyledeboshayallersmile

bende bursalıyım bu dükkanı hemen tanıdım.gelinlik sana çokkkkkkkk yakışmış.çok beğendim.mutlu ve huzurlu bir gelin olursun inşallah canım

çook güzel olmuşsun
teşekkür ederim:teselli:

askılarını ince biyeye çevirtsem daha hoş duru canım sanki:) ama tadilat yaptırabilirim dediginden diyorum yoksa iyi böyledeboshayallersmile
ayyyy, ince biye nasıl bişi ki tatlım? yarında kısmetse son provam olacak. giyip ufak tefek değişiklik isteyip geri döneceğim. 1-2 gün sonrada alırım kısmetse zemuszemus

bende bursalıyım bu dükkanı hemen tanıdım.gelinlik sana çokkkkkkkk yakışmış.çok beğendim.mutlu ve huzurlu bir gelin olursun inşallah canım
teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimiz hepppp mutlu oluruzopuyorumnanaktan
o dükkanı nasıl bilirsin tatlım CADIARZU

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, çok şükür artık gelinliğim evimde.
inşallah o güne kadar kilo alıp vermem çünkü tam üstüme göre ve fermuarlı, malsefeki arkasını bağcıklı yaptırmak için geç kalmıştım

canım bence çok güzel olmuşsun ve çok yakışmış sana bebğim ama bence bu gelinlikteki o kollar olmasa ya da tek omuzlu olsa ya da straplezde olabilir o eteğinin ucundaki simli tülde bence ucuna çok yakışır bebğim işallah çok mutlu olusrun canım benim opuyorumnanaktan

maşallah çok güzel gelinliğin sanada yakışmış. Allah hayırlısyla giydirmeyi nasip etsin. mutlu olun hep inşaallah :)

Canım çok güzel bir model mutlaka tarlatanını geniş al daha kabarık durur ve stüdyo resimlerinde çok güzel çıkar :)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun:))

Mutlulukla huzurla giy inşallah canım .
Modeli çok güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…