Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım.bende çok beğendim canım gelinliğini güle güle giyersin inş.
keşke olmasa ama o askılar mecbur canımçok güzelmiş ancak askılar olmasa daha hoş duracağı kesin
teşekkür ederim tatlımcok güzelmiş canım..güle ggüle giy...
tşk ederim canım. amin inşallah...bence çok doğru bir seçim yapmışsın gelinliğin üstünde çook güzel duruyor...mutlu ol inşallah
canım, tşk ederim. inşallah güzel olacak herşey.Canim bence askilar biraz gozu rahatsiz ediyor ama sen cok guzel bir gelin olmussun, Allah mutlu etsin!
inşallah kk'da ki herkes çok mutlu olur:Saruboceq:çok hoş olmuşsun canım, inşallah ağız tadıyla da giyersin ve kk'nın mutlu gelinleri arasına girersin:)
Hayırlı olsun canım, çok yakışmış. Beğendim ben gelinliğini. :)
teşekkür ederim:teselli:çook güzel olmuşsun
ayyyy, ince biye nasıl bişi ki tatlım? yarında kısmetse son provam olacak. giyip ufak tefek değişiklik isteyip geri döneceğim. 1-2 gün sonrada alırım kısmetse zemuszemusaskılarını ince biyeye çevirtsem daha hoş duru canım sanki:) ama tadilat yaptırabilirim dediginden diyorum yoksa iyi böyledeboshayallersmile
teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimiz hepppp mutlu oluruzopuyorumnanaktanbende bursalıyım bu dükkanı hemen tanıdım.gelinlik sana çokkkkkkkk yakışmış.çok beğendim.mutlu ve huzurlu bir gelin olursun inşallah canım
Gelinlik hoş ..Fiyatı ne kadar ?