• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sonunda seçtim kızlar. Buda Sevgili'nin Gelinliği :))

Kollardaki askı boyundan askılı olabilir yada straplez şeklinde olup kollardaki askı iptal edilirse ve gelinliğin etek kısmındaki katkat olan yerler kalkarsa veya aşağı doğru yandan birleşen yere kadar kat olursada hoş olabilir.

canım ben inegölde olduğum için hiç prova istemedim
ama sorun yok devamlı konuştuk telde
yarında teslim alıcam pazartesi ayrıntıları anlatırım sana

Kollardaki askı boyundan askılı olabilir yada straplez şeklinde olup kollardaki askı iptal edilirse ve gelinliğin etek kısmındaki katkat olan yerler kalkarsa veya aşağı doğru yandan birleşen yere kadar kat olursada hoş olabilir.
peki bu şekilde beğenmedin mi tatlımbilmiyorumkismile

canım ben inegölde olduğum için hiç prova istemedim
ama sorun yok devamlı konuştuk telde
yarında teslim alıcam pazartesi ayrıntıları anlatırım sana
tamam tatlım, heyecanla bekliyorum sonuçları. pazartesi de ilk provama gideceğim bende inşallah ;)

gercekten cok hos bi model
bende sadece askılarını begenmedim
ama sen tarif ettigin kadarıyla baya bi oynama yapcaksın
Allah utandırmasın dügün karelerinide görürüz inşş

gercekten cok hos bi model
bende sadece askılarını begenmedim
ama sen tarif ettigin kadarıyla baya bi oynama yapcaksın
Allah utandırmasın dügün karelerinide görürüz inşş

teşekkür ederim tatlım, darısı burdaki tüm bekarların başına inşallah ;)

eşyalarna baktım gelinligede bakalım:)
cok güzel ve zarif canım.. mutlulukla giy inş:) üzerindeki ışıltılar cok asil bir hava katmışş:)

gelınlık çok hoş sanada çok yakışmış canım ama bence askılar olmasa daha guzel durur
keşke olmasa tatlım ama en başta sebebini açıkladım:( keşke ailem karışmasa bu günümde bari :S

Bu güzel yüze herşey yakışır.

Maşallah.:asigim:
canımsın, teşekkür ederim:1hug:

eşyalarna baktım gelinligede bakalım:)
cok güzel ve zarif canım.. mutlulukla giy inş:) üzerindeki ışıltılar cok asil bir hava katmışş:)
teşekkür ederim canım, o ışıltılar böle bi temizlik ferahlık gibi bişi hissettiriyor bana, ne bilim çok beğendim ben yaaa:lepi::kedi:

cnm güle güle giy çok güzelmiş...
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

çook beğendim canım ama bence eteği hava katıor kat kat ama yinede sen bilirsin herkesin dediği gibi askıları kalın hiç olmasa daha ii

sevgiiiiii:asigim:çok çok tatlı olmuşsun ya bayılıyorum sana işallah hep mutlu olursun.opuyorumnanaktangelelim gelinliğe bu hali çok güzel sadece askılarını incelt gerisi aynı kalsın bence böyle çok güzel.

hmm öyleyse ii o zaman canım zariff kuğu gibi olursun hihi hep mutlu ol umarım...a.s
amin inşallah tatlım. bursadaymışsın sen, düğünümede beklerim:) darısı senin gibi tüm bekar KK güzellerinin başına inş.

çook beğendim canım ama bence eteği hava katıor kat kat ama yinede sen bilirsin herkesin dediği gibi askıları kalın hiç olmasa daha ii
eteği yine böyle kalacak, sadece tül biraz baştan savma dikilmiş sanki altına. o daha özenli dikilecek birazda pileli gibi olacak tülü tatlım. kollara gelincede mecbur tatlım, o kol namus koruyo :(

Ama çok güzel melek gibi olmuşsun MAŞALLAH nazar değmesin...
canım, teşekkür ederim:1hug:

tatlim cokkkkk guzel durmus ustundeee. gule gule giy insallah!!!
amin inşallah tatlım, tşk ederim a.s.

etekleri çok yukarıdan toplanmış,daha aşağı inseydi daha güzel dururdu....:umursamaz:
o zaman tül görünmezdi ama :1no2:

sevgiiiiii:asigim:çok çok tatlı olmuşsun ya bayılıyorum sana işallah hep mutlu olursun.opuyorumnanaktangelelim gelinliğe bu hali çok güzel sadece askılarını incelt gerisi aynı kalsın bence böyle çok güzel.
canımsın, tşk ederim tatlım benima.s.
inşallah haziran 1de tamamlanmışını ekleyeceğim buraya, o zamanda güzel olur umarım.

çok güzel gelinliğin çok yakışmış sana mutlu mutlu giy inşallah.
:1hug::Saruboceq: amin inşallah hayatım.

çok yakışmış:emir_bebek:
a.s. teşekkür ederim yerimseniben

Back