Gelinlik Modelleri sonunda seçtim kızlar. Buda Sevgili'nin Gelinliği :))

çok güzel bi gelin olmuşsun canım. etek uçları güzel duruyor bence. kollara gelince ben de gelinliğim kollu istiyorum hatta böylee upuzun kollu olsun istiyorum diğer gelinliklerden daha güzel duruyor bence. hangi geline baksan hem straplez.kelebek kol olunca gelinliğin daha şirin duracak gör bak sen bile iyiki kollu diyeceksin. hem ne kadar da straplez sabitlense de kayıyor. bütün düğün boyunca onu çekiştireceğine böyle rahat edersin

canım maşallah gelinlik süper sende prensesler gibisin çıtı pıtı :)) inşallah sağlıkla hayırla giyersiniz gelinlik damatlığınızı ve çoook mutlu olursunuz :)

yalnız bir önerim olacak insan son dk çok kilo veriyor düğünde (tabi kilo alanda oluyomuş??).. sırtını fermuar değilde bele kadar klape diktirip ince kurdeleyle bağla.... çünkü sonra göğüslerde frikik oluyo gelinlik bol gelirse filan rahat edemiyosun.... ipin altını krem kumaşla kapatabilirlerde açıkta bırakabilirler o sana kalmış ama son dk terziyle vs uğraşmamak için en iyisi bu bence :)))

saol canımm inşallah darısı başımaa (Aminn) düğününde olmazsa başka zaman görüüşmek isterim canım ama yinede davet ettiğin için çok incesin mersiiiiŞeniz

inşallah gönlüne göre bi gelinliğin olur tatlım. bende şirin olmasını istiyorum gelinliğimin, o kelebek kollarda yakışır inşallah canım. :1hug:

çok yakışmış maşallah ..........ömür boyu mutluluklar ...
teşekkür ederimmmmmma.s.

ben bunu hiç düşünmemiştim canım, teşekkür ederim fikrin için :1hug:bi görüşeyim terziyle. anlatabilirim inşallah :Saruboceq:

çok hoş çok yakışmış
a.s. teşekkürler

oo çok güzel canım çok iyi bi seçim olmuş
çok sağol canım, beğenmenize çok sevindim :asigim:

saol canımm inşallah darısı başımaa (Aminn) düğününde olmazsa başka zaman görüüşmek isterim canım ama yinede davet ettiğin için çok incesin mersiiiiŞeniz
rica ederim canım benimn. inşallah tanışırız ilk fırsatta vereliniortak

Allah mutlu etsin cnmm darısı başımıza
teşekkür ederim tatlım, daha da güzelleri başınıza olsun inşallah...:1hug:

cnm bence gelinlik hoş gözüküyor anlattıkların olduktan sonra eminim daha güzel olacaktır inşallah istediğin değişiklikler olur o zamanda görürüz hayırlısı olsun şimdiden

gelinlik harika olmuş, inşallah bir yastıkta kocarsınız :)
ama arkadaşlara katılıyorum bence straplez daha hoş durur.

teşekkür ederim canlarım. kına kıyafetimi de temizletip kısmetse koyarım buraya

sevgicim kusura bakma ya pazartesi yazamadım anca oldu
nişanlığımı aldım
hiç prova olmadığı halde güzel oldu ufak tefek aksilikler vardı ama onlarıda hemen hallettiler
için rahat olsun canım

harikaaaaaaaa olmuşsun canım allah mesut bahtiyar etsin fıstıgımmmopuyorumnanaktan

Bende o kadar gezip Hayal de aradığımı bulmuştum. Senin gelinliğin şahane, çok beğendim güle güle giyersin inşallah..

sevgicim kusura bakma ya pazartesi yazamadım anca oldu
nişanlığımı aldım
hiç prova olmadığı halde güzel oldu ufak tefek aksilikler vardı ama onlarıda hemen hallettiler
için rahat olsun canım
teşekkür ederim canım geri dönüşün için. inşallah benimkide güzel olacak. sabırsızlıkla bekliyorum

harikaaaaaaaa olmuşsun canım allah mesut bahtiyar etsin fıstıgımmmopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımmmmm:1hug:

çok yakışmış çok güzel
ömür boyu mutluluk dilerim...
amin canım, cümlemize inşallah.:Saruboceq:

Bende o kadar gezip Hayal de aradığımı bulmuştum. Senin gelinliğin şahane, çok beğendim güle güle giyersin inşallah..
ordaki modellerin çoğunu beğendim zaten, fiyat olarakta diğerlerine kıyasla daha iyiler vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…