• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sonunda seçtim kızlar. Buda Sevgili'nin Gelinliği :))

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
2862.jpg

2876.jpg

kızlar dün çokkkk gezdim ve sonunda karar verdim. hayal moda evinde ilk gördüğüm gelinlik buydu, onca yeri gezdim ama hep aklım bunda kaldı. döndüm dolaştım yine bunu aldım. rengi krem, etek ucundaki tülde krem ve bol simli, ışıltılı bi tül. kısmetse duvağımda o tülden olacak ve arada serpme taşlar olacak. kollarıda tülden biraz daha inceden kalına kelebek kol dikilecek. tülün üzerine göğüs kısmındaki güpürden koyulacak yine. etek ucunda da o görünen katlar olmayacak, tamamen o simli tülden. arkasıda yine kat kat uzun hafif kuyruklu inşallah.

hadi bakalım şimdide güzel yorumlarınızı bekliyorum, başka fikirleriniz varsa değerlendirmek isterim. beğenmediğiniz yerlerine rötüş attırabilirim. opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Ay ay ayyy gelinliğimizde seçilmiş, çok yakışmış, modelini çok beğendim.Tülü de çok güzel görünüyor, inşallah istediğin gibi olur..
Çok yakışacağından eminim..
Gelin olmuuuş gidiyorsuuuuunnnn :gitme: naniknanik

model çok güzel ama askıları sanırım çok kalın yada tek askı alternatifte güzel olabilir.
ama sana çok yakışmış iki türlü de müekemmel gelin olacaksın.

altındaki tül olmasada üstündeki kısımdan olsa daha hos durur sanki gercei senin zevkin önemli ben etek kısmı hareketli olanları pek sevmiyorum ama senin gelinligin basit durmuyor kuması fln kaliteli hayırlı olsun canım

Canım kolların 2 askılı olmak yerine boyundan askılı gibi birleştirilip arkadan birleştiği yerede simli düğmeler yapılabilir çokta hoş olur boyundan model :) hem askı indi derdi olmaz rahat edersin :)

Simli tüller çok güzel duruyor gelinlikte. Bence de askısız ya da tek askılı olsa, daha güzel olur. Ama, senin tercihin daha önemli tabiiki de. Ama, model olarak üstünde çok güzel durmuş. Mutlulukla giyersin inşallah :)

Ay ay ayyy gelinliğimizde seçilmiş, çok yakışmış, modelini çok beğendim.Tülü de çok güzel görünüyor, inşallah istediğin gibi olur..
Çok yakışacağından eminim..
Gelin olmuuuş gidiyorsuuuuunnnn :gitme: naniknanik

Askıları olmasa daha hoş durur bnce.. böylede çook gzl

güle güle giy cnm çok güzel ışıl ışıl maşallah Allah nazarlardan saklasın

çok yakışmış canım modelide güzel özellikle etek kısmı opuyorumnanaktan

model çok güzel ama askıları sanırım çok kalın yada tek askı alternatifte güzel olabilir.
ama sana çok yakışmış iki türlü de müekemmel gelin olacaksın.

canım benım cok guzelmıs nede cok yakısmıs fıstıgım sana yaa... :asigim:

altındaki tül olmasada üstündeki kısımdan olsa daha hos durur sanki gercei senin zevkin önemli ben etek kısmı hareketli olanları pek sevmiyorum ama senin gelinligin basit durmuyor kuması fln kaliteli hayırlı olsun canım

Simli tüller çok güzel duruyor gelinlikte. Bence de askısız ya da tek askılı olsa, daha güzel olur. Ama, senin tercihin daha önemli tabiiki de. Ama, model olarak üstünde çok güzel durmuş. Mutlulukla giyersin inşallah :)

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. askı konusunda aslında bende istemiyorum ama malesef benim babam biraz sorun yapar. o minicikte olsa askı olacak illaki. sanki her tarafımı kapatıyomuş gibi. nişan kıyafetimi görmüşsünüzdür, ona bile laf yaptı şakayla karışık:( askıları kaba duruyo kumaştan olduğu için, tülden olunca birazda ince yaptırınca zarif durur inşallah:Saruboceq:

etek kısmıda hiç böyle düşünmemiştim, balon eteklere gıcığım vardı :utangac: ama büyük konuşmamak gerekmiş bunu giyince aklıma başka bişi gelmedi alkisalkisalkis tamamen kumaştan düşündüm bu seferde tülüne kıyamadım, oda olsun istedim. ne kumaştan vazgeçebildim nede tülden. sonrada amannnnn olsun ikiside boşver dedim:lepi:
şimdi ölçülerimi aldılar inşallah üzerime göre diktiklerinde tekrar çekerim fotoğrafları, daha da güzel olur belki o zamankaydirigubbakcemile5

çok şık canım güle güle kullan ama neden kelebek kol yaptırıosun ki böylede çok hoş yaNİ:1shok:

sevgii inanmıyorum ya
nişanlığımı ordan aldım ben :1shok:
yarın gidip teslim alıcam hatta

çok zevkli bir seçim sana da çok yakışmış bayıldımm :nazar:

bu kol çok kalın ve kaba duruyor yakından tatlım. daha narin,zarif dursun istiyorum tatlım ;)

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. askı konusunda aslında bende istemiyorum ama malesef benim babam biraz sorun yapar. o minicikte olsa askı olacak illaki. sanki her tarafımı kapatıyomuş gibi. nişan kıyafetimi görmüşsünüzdür, ona bile laf yaptı şakayla karışık:( askıları kaba duruyo kumaştan olduğu için, tülden olunca birazda ince yaptırınca zarif durur inşallah:Saruboceq:

etek kısmıda hiç böyle düşünmemiştim, balon eteklere gıcığım vardı :utangac: ama büyük konuşmamak gerekmiş bunu giyince aklıma başka bişi gelmedi alkisalkisalkis tamamen kumaştan düşündüm bu seferde tülüne kıyamadım, oda olsun istedim. ne kumaştan vazgeçebildim nede tülden. sonrada amannnnn olsun ikiside boşver dedim:lepi:
şimdi ölçülerimi aldılar inşallah üzerime göre diktiklerinde tekrar çekerim fotoğrafları, daha da güzel olur belki o zamankaydirigubbakcemile5

bu arada çok güzelsin kuzum dikkat et :nazar:

canım rabbim utandırmasın sen bu gelinliği koymuşsun ama nerdeyse gelinlik baştan aşağı değişecek :)

kabataslak bu diyelim canım :roflol:

sevgii inanmıyorum ya
nişanlığımı ordan aldım ben :1shok:
yarın gidip teslim alıcam hatta

çok zevkli bir seçim sana da çok yakışmış bayıldımm :nazar:
aaaaa, valla çok sevindim bunu duyduğuma. nasıl peki tatlım, sattıklarında sonrada ilgileniyolar mı? birisi bana dedi ki giydiğin modeli izmirden getirtiyolar, burda aynısını dikemiyolar falan dediler ama dinlemedim. inatla gittim oraya, inşallah pişman olmam canım:Saruboceq:

Back