Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda saçlarımı pembe yaptırdımmmmm

princesslilykins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
71
0
86
38
İzmir
kızlar o kdr cok arastırmalar yaptım yaptım. en sonunda karar verdım ve kuaforde pembeye boyattım heryerını hemde pamuk seker gbı oldum gorsenız yiesiniz gelr cok yakıstı
foto koycam yakın zamnda

walla ben üniversitede pek bi görürdüm böyle saçlı kızlar...

hemen resim koy da biz de görelim halini...

aboooooooooooo nettin giiiiiiii pembemi bende mavi istiyorum ama yakismaz diye korkuyorum esmerim ya hersey yakismiyo ya

evet bencede pembe çok tatlı bi renk ve herkeze yakışmaz beyaz ve bugday tenlilere yakışıyor ..güle güle kullan canım fotonu koy da görelim=))

sen fotograf makinası bulana kadar o renk akar giderrrrr mirmirmirmir ...5 yıl önce bende pembeydim ,sora aktı açık mor yaptıırdım ,sonraa cnım sıkıldı platin yaptırdım ...pembe ve mor tonlarım yakındı 2 yıkama ömrü var ,canlılığı hemen kayboluo paçoza dönüo saç :teytey: -tatlicadiarzu- şimdi kırmızıyım , mutluyum..

Gerçekten iyi cesaret etmişsin.Ben hayatta boyatamam pembeye.Sen begendiysen ve de memnunsan problem yok,güle güle kullan:)

sadece pembe saç hakkında konuşuyoruz burda...senin fotoğrafın olmadığı için senin hakkında yorum yapılmıyor...bir an önce resim koy derim...

tam ben burdayım diyosun artık yani.
insanın ciddi duruşunu bozan bir renk olduğunu düşünüyorum.
öyle bir insan saçı zaten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…