Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

beğenen arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim..
ama yorum isterim halaaa...

sonunda gördümmm çook güzel olmuş canım tam istediğim renk ama benim saçlarımda palette altın kahve var koyu yani:26: bu rengi nasıl tuttururum

cok hos olmus :) her iki rengede bayildim :) altin karamel dedigin ne markaydi`?

sonunda gördümmm çook güzel olmuş canım tam istediğim renk ama benim saçlarımda palette altın kahve var koyu yani:26: bu rengi nasıl tuttururum
ayy gördün demek valla çok sevindim görmene..
canım benim saçlarımda koyuydu önce açma işlemi uyguladım sonra bu rengi elde ettim

cok hos olmus :) her iki rengede bayildim :) altin karamel dedigin ne markaydi`?

palettenin canım..
zaten başka marka kullanmıorum...

cnm güle güle kullan. çok güzel:)

saol canım ...

cnm daha önce yorum yazmıştım tekrar diyim altın karamel rengine bayıldım şuanki renginde çok tatlı bi renk bende öyle boyatıcam altın karamel ama saçlarım dinlensin biraz asıl bişey sorucaktım saçlarını hangi şampuanla yıkıyosun çok parlak saç kremi kullanıyomusun ben kullandığım halde taramakta zorluk çekiyorum yoluk yoluk oluyo yine

Son düzenleme:
kesinlikle mükemmel siz beyaz tenlimisiniz resimlerden anlaşılmıyorda ben beyaz tenliyim bu renk banada yakışırmı acaba

Her renk çok hoş durmuş, herşeyden önce saç çok sağlıklı gözüküyor fönlüde olunca zaten renk ortaya çıkıyor. Altın karamelede bronz kahveyede bayıldım. Boyaların markası ve numarası neydi, yazdıysan kusura bakma tüm sayfaları okuyamadım

öncelikler teşekkür ederim canım..
ben head &shoulders kullanıorum şu kadınlar için olanı taki düne kadar artık gliss kullanıcam..
saç kremi kullanmıyorum çok döküo saçlrımı..

kesinlikle mükemmel siz beyaz tenlimisiniz resimlerden anlaşılmıyorda ben beyaz tenliyim bu renk banada yakışırmı acaba

bembeyaz diilim ama beyaza yakın buğday tenliyim canım..
sanada yakışır tabi ...

boyalar palettenin
altın karamelin 7,554
bronz hahve 6-68

kızlar hepiniz çok saolun,
çoğunuz saçlarımın sağlıklı oldugundan bahsetmiş,
aslında okadar çok düzleştiriciydi maşaydı föndü yıpranıoki sormayın,
aammmaaaaaaa
faydası olurmu bilmem yinede söyleyeyim
ben haftada 1 kere mutlaka saçlarıma sirkeyle masaj yapıorum,sonrada yıkıorum,,
işte bayılıorum ozaman saçlarıma....
aslında bunu yıllardır yapıyorum,ilk zamanlar çok kepek vardısaçımda liseye gidiodum o vakit,
çok utanıodum saçlarımdan,arkadaşlarım farkediodu,ne yaptıysam ne marka şampuan kullandıysam geçiremedim,
bigün televizyonda birçok derde deva oldugunu bildiğim sirkeyi duyana kadar...
ogündür bugündür bitane kepek oluşmaz saçımda ve saçlarım yumuşacık olur...

Canım sirke tavsiyesi için teşekkürler mutlaka bende deniycem. Sana bişey danışmak istiyorum dünden belli karşımda ayna mahfoldum, röfle üzerine bakırı tutturamamıştım aylardır hep akıyordu. Dipler tutsada uçlar akıyordu. Dün boya almaya çıktığımda aslında aklımda altın karamel bal köpüğü filan vardı ama ne alakaysa anlamadım loreal açık kor kızıl aldım ve kıpkırmızı oldum. Dünden belli 3. kez yıkadım defalarca şampuanladım. Dipler kırmızı ama uçlar aktı. Şimdi tekrar başa dönüp bu altın karameli alsam acaba diplerdeki kırmızılığıda kaparmı. Yani ilk yıkamada mucize beklemem elbet ama bu saç diplerideki kırmızılıkla şuan dışarı çıkamıyorum o haldeyim Bide oksidan'ı 6'lık kullansam acaba daha kalıcı olurmu? Valla resmen krize girdim yaa nasıl çıkcam evden.

cnm sirkeyi deniycem ama boyalı saçlara sirke kullanılmaz diye biliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…