ben de başlık açmıştım "açık çikolata kahve dore" diye ordan bakabilirsin canım resmine :))
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/446978-acik-cikolata-kahve-dore.html
özellikle ikinci resimdeki bronz kahveye bayıldım ya en çok istediğim tonlardan biri güle güle kullan
evet canım gördüm,güzel bi renk olmuş.ama o boya markasını ilk defa duyuyorum ne yalan söylim..
resimlerini göremedim((merakta ettim saç rengini
ahh ahh bi görebilsem yorum yazıcam ama
ayy gördün demek valla çok sevindim görmene..sonunda gördümmm çook güzel olmuş canım tam istediğim renk ama benim saçlarımda palette altın kahve var koyu yani:26: bu rengi nasıl tuttururum
cok hos olmus :) her iki rengede bayildim :) altin karamel dedigin ne markaydi`?
cnm güle güle kullan. çok güzel:)
cnm daha önce yorum yazmıştım tekrar diyim altın karamel rengine bayıldım şuanki renginde çok tatlı bi renk bende öyle boyatıcam altın karamel ama saçlarım dinlensin biraz asıl bişey sorucaktım saçlarını hangi şampuanla yıkıyosun çok parlak saç kremi kullanıyomusun ben kullandığım halde taramakta zorluk çekiyorum yoluk yoluk oluyo yine
kesinlikle mükemmel siz beyaz tenlimisiniz resimlerden anlaşılmıyorda ben beyaz tenliyim bu renk banada yakışırmı acaba
Her renk çok hoş durmuş, herşeyden önce saç çok sağlıklı gözüküyor fönlüde olunca zaten renk ortaya çıkıyor. Altın karamelede bronz kahveyede bayıldım. Boyaların markası ve numarası neydi, yazdıysan kusura bakma tüm sayfaları okuyamadım
kızlar hepiniz çok saolun,
çoğunuz saçlarımın sağlıklı oldugundan bahsetmiş,
aslında okadar çok düzleştiriciydi maşaydı föndü yıpranıoki sormayın,
aammmaaaaaaa
faydası olurmu bilmem yinede söyleyeyim
ben haftada 1 kere mutlaka saçlarıma sirkeyle masaj yapıorum,sonrada yıkıorum,,
işte bayılıorum ozaman saçlarıma....
aslında bunu yıllardır yapıyorum,ilk zamanlar çok kepek vardısaçımda liseye gidiodum o vakit,
çok utanıodum saçlarımdan,arkadaşlarım farkediodu,ne yaptıysam ne marka şampuan kullandıysam geçiremedim,
bigün televizyonda birçok derde deva oldugunu bildiğim sirkeyi duyana kadar...
ogündür bugündür bitane kepek oluşmaz saçımda ve saçlarım yumuşacık olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?