merhaba arkadaşlar...
konu az karıştıgı için az düzenleme yapım dedim.
şimdi şöle oluyor...
saçımda daha evvelden saçımda bitter çikolata die bi renk vardı,
saçımı hep altın karamele boyamak istiodum ama saçımdaki boya varken tutmıcaktı..
önce saçlarımı palettenin yoğun açıcısıyla açtım,
sonrada saçımı altın karamele boyadım ilk resimler altın karamel olan resimler..
sonra eşim saçımın rengini çok açık buldu ve bende içime sinmeyince ertesi gün altın karamel olan saçlarımı bronz kahveye boyadım..
ve şu anda bronz kahve saçım..
son resimlerde ona ait....
yani şöyle oluyor gri tshirtle çektiğim resimdeki saçım palette 7.554 altın karamel
kırmızı ve beyaz tshirtle çektiğim resimdeki saçlarım palette 6.68 bronz kahve....
işte resimler....
yüzümü kapadım kusura bakmayın....
bu resimler saçımı bronz kahveye boyamadan önceki altın karamel olan rengim...
**********************************************************************************
bunlarda bronz kahveye dönüştürdüğüm saçım..
düz fönlü halinide koyam bari o kusur kalmasın..
iice manyadım bu arada...
konu az karıştıgı için az düzenleme yapım dedim.
şimdi şöle oluyor...
saçımda daha evvelden saçımda bitter çikolata die bi renk vardı,
saçımı hep altın karamele boyamak istiodum ama saçımdaki boya varken tutmıcaktı..
önce saçlarımı palettenin yoğun açıcısıyla açtım,
sonrada saçımı altın karamele boyadım ilk resimler altın karamel olan resimler..
sonra eşim saçımın rengini çok açık buldu ve bende içime sinmeyince ertesi gün altın karamel olan saçlarımı bronz kahveye boyadım..
ve şu anda bronz kahve saçım..
son resimlerde ona ait....
yani şöyle oluyor gri tshirtle çektiğim resimdeki saçım palette 7.554 altın karamel
kırmızı ve beyaz tshirtle çektiğim resimdeki saçlarım palette 6.68 bronz kahve....
işte resimler....
yüzümü kapadım kusura bakmayın....
bu resimler saçımı bronz kahveye boyamadan önceki altın karamel olan rengim...
**********************************************************************************
bunlarda bronz kahveye dönüştürdüğüm saçım..
düz fönlü halinide koyam bari o kusur kalmasın..
iice manyadım bu arada...
Son düzenleme: