• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
merhaba arkadaşlar...
konu az karıştıgı için az düzenleme yapım dedim.
şimdi şöle oluyor...
saçımda daha evvelden saçımda bitter çikolata die bi renk vardı,
saçımı hep altın karamele boyamak istiodum ama saçımdaki boya varken tutmıcaktı..
önce saçlarımı palettenin yoğun açıcısıyla açtım,
sonrada saçımı altın karamele boyadım ilk resimler altın karamel olan resimler..
sonra eşim saçımın rengini çok açık buldu ve bende içime sinmeyince ertesi gün altın karamel olan saçlarımı bronz kahveye boyadım..
ve şu anda bronz kahve saçım..
son resimlerde ona ait....

yani şöyle oluyor gri tshirtle çektiğim resimdeki saçım palette 7.554 altın karamel
kırmızı ve beyaz tshirtle çektiğim resimdeki saçlarım palette 6.68 bronz kahve....

işte resimler....
yüzümü kapadım kusura bakmayın....
bu resimler saçımı bronz kahveye boyamadan önceki altın karamel olan rengim...

**********************************************************************************

bunlarda bronz kahveye dönüştürdüğüm saçım..

düz fönlü halinide koyam bari o kusur kalmasın..
iice manyadım bu arada...

Son düzenleme:
walla bence koyultma canım çok güzel olmuş hemen boyarsan yanar hem açmışsın boyamadan önce 15 gün bekle en az

çok beğendim çok hoş olmuş bence zemin rengin siyahmıydı daha önce?

Rengi harika olmus,yuzunuzu gormesek de cok yakistigi belli
Esinizin gozu alisir belki birkac gune kadar.:13:

walla bence koyultma canım çok güzel olmuş hemen boyarsan yanar hem açmışsın boyamadan önce 15 gün bekle en az
saol canımm...valla bgn hem açma işlemini yaptım hemde boya..
çok şükür saçlarıma bişi olmadı..yarında tekrar boyarsam bişi olur die korkmuo diilim hani...

çok beğendim çok hoş olmuş bence zemin rengin siyahmıydı daha önce?
evet canım bitter çikileta vardı saçımda
:9::9::9:

Rengi harika olmus,yuzunuzu gormesek de cok yakistigi belli
Esinizin gozu alisir belki birkac gune kadar.:13:

ayy öylemi dersin canım yaaa..
habire bana bakıp bakıp kafa sallıo..
inşallah alışır gözleri...

ben de aynen bu rengi düşünüodum saçlarım simsiyah ve hiç boya yok açıcı kullanınca falan tutarmmı sizce renk?
bu arada kesinlike değiştirme süper olmuş..

Son düzenleme:
kızlar ya şimdi benim saç rengi aktıkça hangi renk olucak.
renk koyulaşıcakmı??

ben de aynen bu rengi düşünüodum saçlarım simsiyah ve hiç boya yok açıcı kullanınca falan tutarmmı sizce renk?
bu arada kesinlike değiştirme süper olmuş..

saçların doğal rengiyse açıcıya gerek yok diolar ama bilmem yani..
simsiyahsa saçların tutarmı bu renk acaba??

saçların doğal rengiyse açıcıya gerek yok diolar ama bilmem yani..
simsiyahsa saçların tutarmı bu renk acaba??

siyaha tutmaz sanırım kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü ne onlar beni anlıyor ne de ben onları sinirlerim bozuluo:)

siyaha tutmaz sanırım kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü ne onlar beni anlıyor ne de ben onları sinirlerim bozuluo:)

valla banada tutmaz gibi gelio..
annemden biliyorum..annemin saçında hiç boya yok ama kömür gibi saçları var..
kadının aklına girdim boyadık saçı açmadan ama..
tabiki tutmadı çok fena bişi oldu beeee...
açıcılar saçları çok yıpratıo diolar ama ben palettenin boya olan açıcısıyla açtım hiçbi zararını görmedim..
boya açıcılar yıpratmıo anladıgım kadarıyla..diğerlerinede cesaret edemem zaten...

bişi daha dicem..
tepem daha bi açık oldu böle küçük biyer dgr tonlardan daha açık gibi kızlar yaaa..
eski saçımın dibi gelmişti sanırsam galiba ana renkte açıcı daha hızlı bi etki gösterio..boyalı saçı daha geç açıo..

canım güle güle kullan aşık oldum bu renge resmen bnde palettenin açıcısını alıp kahve köpüğü ile boyadım ama annemn gazına geldm dedki kızm diplern sapsarı bşi oldu yıkadım bnde ve malesef beceremedm birde üstüne üstelik kahve köpüğüde koyu oldu off bnce bronz kahveyede boyama bu renk çok yakışmışş

canım güle güle kullan aşık oldum bu renge resmen bnde palettenin açıcısını alıp kahve köpüğü ile boyadım ama annemn gazına geldm dedki kızm diplern sapsarı bşi oldu yıkadım bnde ve malesef beceremedm birde üstüne üstelik kahve köpüğüde koyu oldu off bnce bronz kahveyede boyama bu renk çok yakışmışş

canım yaa saçların ne durumda şimdi..
valla kayseride olsan gel ben boyarım dicem..
:9:

uzun zamandır nette araştırıodum..
bu rengi çok begendim ve bgn boyadım..
önce saçımı açıcıyla açtım daha sonra palettenin altın karameline boyadım...
rengi ben çok begendim ama eşim rengi çok açık buldu kızlar yaaa:25::25::25:
hep koyu renkliydim çünkü..
saçlarını koyult dio surat yapıo bana..
düşünüorumda yarın saçlarımı bronz kahveye boyasam bi sakıncası olurmu acaba??
iki gün ardarda boyandığı için sıkıntı olurmu bide renk tutarmı oda var..
daha tam karar veremedim size bi sorayım dedim..
nolur bi akıl verin kızlar yaaaa.

işte resimler....
yüzümü kapadım kusura bakmayın....

süperrrrr çokkkkkk güzelllll olmuşşşşşş:nazar: :46:eşinizinde gözü zamanla alışır bence benimkide ilk önce çok yadırgadı :44:rengini açınca aynı renge boyadığım halde biraz daha koyu yaptım dedim:34: iyi bu güzel olmuş dedi:64: ayy çokk güzel ve çok yakışmışş sakın değiştirmeyin bencee:16:güle güle kullanın:71:

Back