sampuanla uzun suredir yikiyorum diyosun yagla bir kez bakim yapmissin' yagla basardm demissin? hangisi simdi yag mi sampuan mi cozemedim?
bişey sorucam gliserini nasıl uyguluyosunuz ve banyodan sonramı bilgi verirseniz çok mutlu olucam
aynen katiliyorum bir günde sacin nasil beline kadar uzadi yaglarla ceke ceke mi uzattin?kaydirigubbakcemile3
saçlarim zaten uzundu simdi belimde tam istedigim yerde dedim açikçasi da su anda kullanmayi azalttim çunku oldugu gibi 3 parmak kadar çikti diplerim 2 haftada azaltmistim kullanmayi bu arada toplam 5 kere falan anca yaptim açikçasi yardimci olsun ve hint yaginin daha fazla oldugunu belirtmek için yazmistim kullandigim sampuani keske yazmasaymisim
ins hepimizin saçlari hemencecik uzar :)) zaten hint yagi ve ceviz yagi vazgeçilmezimdir sureklide etkisini goruyorum zaten :))))
yok canim yasak falan degil satiliyor her yerde kozmetikçilerde bile bulabilrsin ben iki senedir hiç aksatmadan kullanmaya çalisiyorum çok da guzel bakim yapiyor saçlarimi sk sk boyarim saçimda kirik bile yok ustelik ben ilk hint yagiyla yurt disinda tanismistim :)))) yasakli bisi olsa ilk once orda yasak olurdu ben hala her aktarda ve her kozmetikçide mutlaka goruyorum hint yagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?