Saç Uzatma Yöntemleri sonunda ot çop kaynatmadan sadece yagla basardim :))

aynen katiliyorum bir günde sacin nasil beline kadar uzadi yaglarla ceke ceke mi uzattin?kaydirigubbakcemile3

saçlarim zaten uzundu simdi belimde tam istedigim yerde dedim açikçasi da su anda kullanmayi azalttim çunku oldugu gibi 3 parmak kadar çikti diplerim 2 haftada azaltmistim kullanmayi bu arada toplam 5 kere falan anca yaptim açikçasi yardimci olsun ve hint yaginin daha fazla oldugunu belirtmek için yazmistim kullandigim sampuani keske yazmasaymisim

Son düzenleme:

neden piman oldun ki sampuanin markasini yazdigina? tüh bak ben alamayacagim yurt disindayim birine getirteyim hemensempatiksalakcinni

sanki kaldirdim okudugun halde niye boyle dalga geçiosan hiç geregi yok begenmediysen okuma ben yardimci olmak istemistim sadece ama zorla kimseye yardim etmiyoruz begenmediysen okuma

ins hepimizin saçlari hemencecik uzar :)) zaten hint yagi ve ceviz yagi vazgeçilmezimdir sureklide etkisini goruyorum zaten :))))

Paylaşımın için teşekkürler...ben bir aktarken kirpiklerim için hint yağı istedim..yok satılmıyor arytık...yasaklandı demişti.. akannehir

yok canim yasak falan degil satiliyor her yerde kozmetikçilerde bile bulabilrsin ben iki senedir hiç aksatmadan kullanmaya çalisiyorum çok da guzel bakim yapiyor saçlarimi sk sk boyarim saçimda kirik bile yok ustelik ben ilk hint yagiyla yurt disinda tanismistim :)))) yasakli bisi olsa ilk once orda yasak olurdu ben hala her aktarda ve her kozmetikçide mutlaka goruyorum hint yagini

hepsini birden karistirinca sarimsak yagi kullandigim için sarimsak kokusu hissediliyor birde sarimsak yaginin kokusuzu oldugunu okumustum ama ne kadar dogru bilemem onun disinda kokusu keskin veya kotu kokulu bir yag yok yaptigim karisimda ben kokulara karsi çok hassasimdir ondan tum yaglari 50 ml lik sarimsagi 30 ml lik karistirdim oyle olunca kokusu pek batmiyor hatta yikayinca hiç koku kalmiyor sarimsaksizda hiç koku aldigimi hatirlamiyorum :))))))) bence gonul rahatligiyla deneyebilirsin

O zaman ben sadece hint yağıyla badem yağı kullanayım...saçlarım röfle ceviz yağı kahverengi yapabilir ....mafoldumben

canim ceviz kahve yapmaktan çok saç rengini oturtuyo ve saçlari yumusacik yapiyo ama içine sinmicekse yapma tabi birde isirgan tohumu yagi bulursan onuda ekle ben yazdigim tum yaglari karistirip kullaniyorum ve açik olan saç diplerimden bile saç çikiyor hatta bi taraf kapanmis bile geçen gun kuzenim gordu ayyy ne guzel hem uzun hemde kiriksiz saçlarin var ben omzuma kadar bile uzatsam kiriliyo aninda ondan surekli çit çit takiyorum dedi ben hiç kullanmadim ve ihtiyacim bile olmadi eger usenmem diyosan kirk kilitotu çayi al onuda yap iç ben kirpiklerim için aldim

inşallah benimkiler de uzar.çok kısalar
sağol paylaşımın için,benimkilerde uzar inşallah canım..
bu bakımı da listeye ekledim.
haftada 1 sinameki,1 de bu bakım..:90:

şampuanın sitesine de baktım canım.
ben de yarın aktarlara soracağım..
paylaşımın için tekrar çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…