Merhaba arkadaslar ben bugune kadar saçlarimi uzatmak için çok farkli yontemler denedim ama hiç ot ya turp suyu falan yapamadim kaynatmayada usendim açikçasi :)) uzun zamandir dogal bir sampuan kullaniyordum çok memnunum içinde hint ve zeytin yagi olmasi isirgan ve biberiye ozleri içermesi beni çekmisti onunla uzun sure yikadim saçlarimin kalitesi artti :)) ayricada bugun aktardan hint ceviz badem susam sarimsak ve isirgan tohumu yagi aldim karistirdim ve bir saatten fazla saçimda beklettim sonra dogal sampuan ve kremimle yikadim ve çiktiktan sonra saçlarim nem kaybediyo diye gliserin uyguladim
sonuç: mukemmel yumusak ve parlak saçlar ve ustelikte saçlarim uzadida ustten bir serçe parmaga yakin dip boyalrim çikti uzun zamandir saçimi belime getirmek istiyodum ve bu denememden sonra saçim belimde :)))) çok mutluyum
sonuç: mukemmel yumusak ve parlak saçlar ve ustelikte saçlarim uzadida ustten bir serçe parmaga yakin dip boyalrim çikti uzun zamandir saçimi belime getirmek istiyodum ve bu denememden sonra saçim belimde :)))) çok mutluyum