• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sonunda ot çop kaynatmadan sadece yagla basardim :))

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
116
35
Antalya
Merhaba arkadaslar ben bugune kadar saçlarimi uzatmak için çok farkli yontemler denedim ama hiç ot ya turp suyu falan yapamadim kaynatmayada usendim açikçasi :)) uzun zamandir dogal bir sampuan kullaniyordum çok memnunum içinde hint ve zeytin yagi olmasi isirgan ve biberiye ozleri içermesi beni çekmisti onunla uzun sure yikadim saçlarimin kalitesi artti :)) ayricada bugun aktardan hint ceviz badem susam sarimsak ve isirgan tohumu yagi aldim karistirdim ve bir saatten fazla saçimda beklettim sonra dogal sampuan ve kremimle yikadim ve çiktiktan sonra saçlarim nem kaybediyo diye gliserin uyguladim

sonuç: mukemmel yumusak ve parlak saçlar ve ustelikte saçlarim uzadida ustten bir serçe parmaga yakin dip boyalrim çikti uzun zamandir saçimi belime getirmek istiyodum ve bu denememden sonra saçim belimde :)))) çok mutluyum :D

canim ben sampuani 15 kremi 20 tl ye almistim aktardan ama bugun baska bi aktarda daha buyuk boylarini gordum belki oylesi daha uygundur ayricada canim sadece 1 kere sampuanlamak yetio ve çok kivamli jel gibi uzun sure yetio

ins hepimizin saçlari hemencecik uzar :)) zaten hint yagi ve ceviz yagi vazgeçilmezimdir sureklide etkisini goruyorum zaten :))))

sampuanla uzun suredir yikiyorum diyosun yagla bir kez bakim yapmissin' yagla basardm demissin? hangisi simdi yag mi sampuan mi cozemedim?

ben yaptigim bakimi tamami ile yaptim çunku onun içinde saçi uzatmaya yardimci hint yagida var ama asil yagin faydasini gordum dikkatli okursan yagdan sonra dip boyalarimin çiktigini gordum ve parlatti ama saçimin yumusak olmasini hepsine birden bagli. daha onceden de baska yaglar kullandim ama hiç bu kadar guzel etki edeni gormedim

hayatimin hiç bi doneminde saçlarim iltifat almamisti ama bugun o kadar çok iltifat aldim ki arkadaslarimdan gozlerim doldu resmen :)))))))

dene bencede canim yag karisimi çok iyi gelio sanki saçlarim hafifledi parladi uzadi gerçi parlak saç pek sevmem ben dogal gozukmuyo pek bi de benim saçim siyah boya parlayinca iyice belli oluyo :s ama olsun genede guzel oldu :))) zaten ceviz zamanla rengini oturtur

canim bu forumdan okudugum kadariyla pek çok kisi yapiyor bunu ve gayet de memnunlar ben henuz denemedim ama cidden etkili olucakki pek çok saç bakim yagi ve sampuanin içinde b ve e vitaminleri mevcut zaten

bazen yapiyor boyle :)))) ama ben sana içindekileri yaziyim defne zeytin yagi mersin yagi hint yagi lavanta ve baska seylerde vardi :))))

bende saf zeytin yagini denedim ama bulmak hem çok zor hemde bana yaramadi belkide surekli hint yagi kullandigim içindir saçlarimin açik olan yerlerindende saçlar fiskirmaya basladi hatta sol tarafimdaki açiklik artik gorulmuyor sampuanimin adi da MAYRA yesil bir kabi var o da hint yagli falan

Back