sonunda melisime kavuştum

cerensesil

canım kızım melisim
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
1.121
3
156
41
Ankara
evliliğimizin 4. yılında tadaviyle hamile kaldım.hep burdaki hikayeleri okur benim buraya doğum hikayemi yazmam imkansız diyordum ama oldu işte yazıyorum.ALLAH bütün olmayanlara nasip etsin.bebeğim 40 haftalık olmuştu ve doğmayada hiç niyeti yoktu.elim uyştuğu için acile gitmiştim.günüm geldiği için açılma varmı diye baktılar ama açılma yoktu.doktor bana çatın çok dar sen normal doğum yapamazsın dedi.bende ayrıca bel fıtığı olduğumu söyledim o zaman kesinlikle sezeryan dedi.fakat devlet hastanesi olduğu için sancılanıp gidicekmişim normal doğmayacağını anlayınca sezeryana alırlarmış.doktor bana bir yolunu bul boştan yere sancı çekme rapor falan ayarlamaya çalış dedi.bende o hastanede çalışan bir doktorun hemen ertesi gün muaynehanesine gittim.doktor kontrol etti bebeğin eşi yaşlanmış bebeği beslemiyo artık günün geçmiş seni yarın sezeryana alalım dedi.artık meleğime kavuşacaktım bir sevinçle eve gittim.herkese haber verdim.hemen evi ttemizledim yatağımı hazırladım.oda ne birden sancılanmaya başladım hafifte olsa sancım vardı inşaalah sabaha kadar bişey olmaz diyerek yattım.sabah erkenden duşumu aldım annem kayınvalidem eşim hastaneye gittik.o heyecenla sancım varmış ama ben hissetmiyorum.neyse beni doğumhaneye çağırdılar eşimle doğumhanenenin kapısına kadar beraber gittik eşim korkuyodu bana belli etmesede ama ben çok mutluydum eşime sarıldım vedalaştım ve doğumhaneye girdim.orda ameliyat önlüğümü giydim damar yolum açıldı ve ameliyat sıramı beklemek için sancı odasına yatırdılar normal doğum yapacak kadınlar nasıl sancı çekiyolar çok korktum:çok üzgünüm:neyse bana serum takdılar nst'ye bağladılar oda ne birden öyle bi sancılandım ki düzenli olarak sancı geliyo bana ben bir taraftan doktora kızıyorum siz serumuma suni sancı kattınız diyorum doktor saçmalam sen sezeryan olucaksın niye sancı verelim diyo.bense orda sancı çekenleri gördükçe daha bi sancılanıyorum.eşim benim daha ameliyata girmediğimi öğrenince hemen doktorumu aramış tabi doktorda doğumhaneyi aradı benim hastamı hemen alın diye neyse sancı odasından kurtuldum beni ameliyathaneye çıkarmaya geldiler.sedyeye bindim ameliyathanenin kapısında eşim bekliyodu beni öyle ameliyat önlüğüyle serumla görünce başladı ağlamaya eşim beni teselli edeceğine ben eşimi teselli ettim anlıycağınız.neyse sonuda ameliyathaneye girdim.doktorlar falan o kadar neşeliki bir taraftan müzik çalıyo benim belden aşağımı uyşturdular ve hemen başladılar ameliyata bebeğimi çok yavaş yavaş çekmeye başladılar o ara benim tansiyonum düştü su kusmaya başladım hemen serumuma 3-4 tane ilaç enjekte ettiler neyse kendime geldim ve işte o an meleğim doğdu.doğar doğmazda karnıma tükürdü pu diye doktorları aldı bi gülme nasıl tükürdü diye çocuk doktoru kızmı aldı hemen bana koklattı işte o an süperdi.sonra kontrollerini yaptı tarttı falan o arada benide dikiyolar.ameliyat bitti ameliyathaneden çıkarken eşim hala kapıda bekliyodu bana öyle bir sarıldıki ona aşkım çok güzel bebeğimiz dedim.sonra yoğun bakıma çıktım.bebeğimide yanma verdiler emzirdim işte böyle benim hikayem sancı çekerkende ameliyattaykende çok dua ettim ALLAHIM bütün olmayanlara ver diye.
[

Son düzenleme:
canım kızın hayırlı olsun inş allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün, maaşallah çok güzel bir kızın var, hayırlı bir evlat olsun inşallah...

Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inş. Büyük doğumdamı yaptın doğumu?Spinalmi epiduralmiydi?Etkisi geçince ağrın acın çok oldumu?

Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inş. Büyük doğumdamı yaptın doğumu?Spinalmi epiduralmiydi?Etkisi geçince ağrın acın çok oldumu?

canım ben etlik doğum hastanesinde yaptım.valla omurilikten vurdular iğneyi belden aşağımı uyuşturdular.tabi etkisi geçince ağrın çok oluyo.imkanın varsa özel oda tut yanında refakatçın olsun ben çok pişman oldum.sonuçta karın ameliyatı gibi bişey.sanada hayırlı doğumlar canım

Bende 5 yılın sonunda umutlarım tükenmişken kavuştum oğluma :)
Sevincini ve heyecanını anlıyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin...
Darısı tüm isteyenlerin başına...........

Spinal yapmışlar öyleyse sana canım.Etkisi kaç saat sonra geçti?Epidural olunca kateterde takılı kalıyormuş 1 gün boyunca ağrı oldukça diğer uçtan ağrı kesici gönderiyorlarmış o ilk günü o şekilde ağrısız atlatıyormuşsun ikinci günde ise normal ağrı kesiciyi veriyorlarmış çıkarıyorlarmış epidurali.Spinalde ise ameliyattan 2-3 saat sonra uyuşukluk geçip ağrılar başlıyormuş ve hemen ağrı kesici veriyorlarmış.Her ikiside aynıymış gibi geliyor ama hastanenin uygulaması,doktorun tecrübesi ve bünyede çok büyük bir etken bu tür ameliyatlarda...

etkisi 3-4 saat sonra geçmişti.sonuçta bir karın ameliyatı ağrı mutlaka oluyor.ama boşver bunları fazla takma.meleğini kucağına alacağın günü düşün.opuyorumnanaktan

allah bagislasin masallah allah anali babali büyütsün ama kaldirin resimleri nazar falan deger kiyamam cok kücük daha

etkisi 3-4 saat sonra geçmişti.sonuçta bir karın ameliyatı ağrı mutlaka oluyor.ama boşver bunları fazla takma.meleğini kucağına alacağın günü düşün.opuyorumnanaktan

Amin canım sağol ama ilk gün anlaşılan çok ağrı veriyor dikişler.Ben doktora 'Çok ağrılı oluyormuş sezeryandan uyanırken falan acıyla kıvranıyormuş herkes' dediğimde.'Yok canım öyle bir şey o kadar abartı bir acı olmuyor ağrı kesici veriyoruz uyanmadan öyle kimse çığlıklarla falan uyanmıyor' dedi.Beni rahatlatmak içinmi dedi yoksa gerçektende öylemi bilemiyorum tabii.İnş. benimde hiç ağrım sızım olmaz...

Maşşaallah kuzucuğa...

Karnına tükürmesi süper olmuş ama...:)))Oh be kurtuldum bu dapdar yerden ..demiş sanki.
Allah hayırlı uzun ömür versin..

ay canım yaaaa çok duygulandım valla Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…