- Konu Sahibi cerensesil
-
teşekür ederim canım sanırım sende hamilesin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canım kızın hayırlı olsun inş allah analı babalı büyütsün
Maşallah kızına canım..Allah analı babalı büyütsün..
Allah analı babalı büyütsün, maaşallah çok güzel bir kızın var, hayırlı bir evlat olsun inşallah...
Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inş. Büyük doğumdamı yaptın doğumu?Spinalmi epiduralmiydi?Etkisi geçince ağrın acın çok oldumu?
amin canım sağol cümlemizinkini sende ekim annesisin heraldeallah sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Bende 5 yılın sonunda umutlarım tükenmişken kavuştum oğluma :)
Sevincini ve heyecanını anlıyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin...
Darısı tüm isteyenlerin başına...........
canım ben etlik doğum hastanesinde yaptım.valla omurilikten vurdular iğneyi belden aşağımı uyuşturdular.tabi etkisi geçince ağrın çok oluyo.imkanın varsa özel oda tut yanında refakatçın olsun ben çok pişman oldum.sonuçta karın ameliyatı gibi bişey.sanada hayırlı doğumlar canım
Spinal yapmışlar öyleyse sana canım.Etkisi kaç saat sonra geçti?Epidural olunca kateterde takılı kalıyormuş 1 gün boyunca ağrı oldukça diğer uçtan ağrı kesici gönderiyorlarmış o ilk günü o şekilde ağrısız atlatıyormuşsun ikinci günde ise normal ağrı kesiciyi veriyorlarmış çıkarıyorlarmış epidurali.Spinalde ise ameliyattan 2-3 saat sonra uyuşukluk geçip ağrılar başlıyormuş ve hemen ağrı kesici veriyorlarmış.Her ikiside aynıymış gibi geliyor ama hastanenin uygulaması,doktorun tecrübesi ve bünyede çok büyük bir etken bu tür ameliyatlarda...
Allah analı babalı büyütsün canım,çok tatlı maşallah
etkisi 3-4 saat sonra geçmişti.sonuçta bir karın ameliyatı ağrı mutlaka oluyor.ama boşver bunları fazla takma.meleğini kucağına alacağın günü düşün.opuyorumnanaktan
allah bagislasin masallah allah anali babali büyütsün ama kaldirin resimleri nazar falan deger kiyamam cok kücük daha[/QUO
amin canım evet tavsiyene uyucam resimleri kaldırayım
Amin canım sağol ama ilk gün anlaşılan çok ağrı veriyor dikişler.Ben doktora 'Çok ağrılı oluyormuş sezeryandan uyanırken falan acıyla kıvranıyormuş herkes' dediğimde.'Yok canım öyle bir şey o kadar abartı bir acı olmuyor ağrı kesici veriyoruz uyanmadan öyle kimse çığlıklarla falan uyanmıyor' dedi.Beni rahatlatmak içinmi dedi yoksa gerçektende öylemi bilemiyorum tabii.İnş. benimde hiç ağrım sızım olmaz...
inşallah olmaz canım ama boşver hamileliğinin tadını çıkar kafanı fazla yorma milyonlarca kadın doğum yapıyo eninde sonunda oluyo bu ben böyle düşünerek rahatlatıyodum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?