• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

7.1 renginin tam çıkması için sarı renk üzerine boyanması gerekiyormuş ondan açıcı süreyim dedim. Senin rengin biraz koyusu için hangi renkleri karıştırmamı önerirsin?

Ellen3 arkadaşımızın belirttiği gibi 6.1 olabilir..ama dediğim gibi benim deneyimim sadece kendi saç rengim üzerine, başka renkler üzerine araştırmam yok..

canım kusura bakma baya bir meşgul ettim soru yağmuruna tuttum ama hiçbirşeyi geçmek istemiyorum saç bu korkuyorum çok teşekkürler ilgilendiğin içinn:9:

heryerde bulunmuyo mavi boya cuma günü zazahana gidip alıyorum boyalarımı mezuniyetten bi kaç gün önce boyasam iyi olur :) garip bişey çıkarsa ortaya düzeltme şansım olur en azından :21::21::21:

heryerde bulunmuyo mavi boya cuma günü zazahana gidip alıyorum boyalarımı mezuniyetten bi kaç gün önce boyasam iyi olur :) garip bişey çıkarsa ortaya düzeltme şansım olur en azından :21::21::21:

yanında gelmiyor ekstradan alıyoruz..

son bir soru sorablirmiyim bu oksidan diye mi geçiyor satış adı nedir bunun? yani bu boyalarla kullanılan yüzde 9 luk 2 lik oranlarda kullanılabilen? çünkü internet sitelerinde 'açıcı toz' 'renk açıcı' birde 'oksidan' gibi adlar yer alıyor hangisini almalıyım?

son bir soru sorablirmiyim bu oksidan diye mi geçiyor satış adı nedir bunun? yani bu boyalarla kullanılan yüzde 9 luk 2 lik oranlarda kullanılabilen? çünkü internet sitelerinde 'açıcı toz' 'renk açıcı' birde 'oksidan' gibi adlar yer alıyor hangisini almalıyım?
canım bnim aldığım kolestonun minik şişedeki 9 luk oksidanıydı.. toz falan değildi.. marketlerde bile satılıyo..

gurgurrrrrrrrrrr canımmm ya bu koleston 12.1 i tüp boya şeklinde mi alcaz?? bide bu koleston perfect değil di mi sadece koleston ??

hafif bi yeşermem olsa da uçlardaki tüm kızıllıklarım kapandı diplerde 2 parmak biraz bayrağımsı ama kısmet bi de benim saçım çikolata kahveydi selective açık küllü kumral aldım 2 tüp baya mavi ve gümüş koydum yine baya koyu çıkardı :( biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü daha açık bi renk bekliyodum.

hafif bi yeşermem olsa da uçlardaki tüm kızıllıklarım kapandı diplerde 2 parmak biraz bayrağımsı ama kısmet bi de benim saçım çikolata kahveydi selective açık küllü kumral aldım 2 tüp baya mavi ve gümüş koydum yine baya koyu çıkardı :( biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü daha açık bi renk bekliyodum.

canım resmini koyabilir misin ????? gurgur un buluşunu mu uyguladın ???

canım resmini koyabilir misin ????? gurgur un buluşunu mu uyguladın ???

ilahi megamath buluş dedin beni güldürdün:)) mesajını aldm ama sayım yetersiz olduğundan burdan cevaplıyım şekerim..kolestonu bizim sitenin marketinde bulmuştum en son..ama alalı bi kaç ay oldu.. dedğin gibi 4 boyayı karıştırdığım için henüz bitmedi..ama biterde bulamazsam internetten bulurum heralde:)

çikolata kahve elbette benim saçtan daha koyu olduğundan önerdiğim tarif reimdeki gibi çıkmaz ...ama sonuçta uçtaki kızıllıklar gitmiş oda bi teselli olsun:)

ilahi megamath buluş dedin beni güldürdün:)) mesajını aldm ama sayım yetersiz olduğundan burdan cevaplıyım şekerim..kolestonu bizim sitenin marketinde bulmuştum en son..ama alalı bi kaç ay oldu.. dedğin gibi 4 boyayı karıştırdığım için henüz bitmedi..ama biterde bulamazsam internetten bulurum heralde:)

teşekkürler canım...ama ne yazıkki hiiç yok ben baktım o siteye de baktım tüp noyada 11.1 var en açık :(

Back