• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

ayın 5 inde boyamışım.. bugün 20 si ..15 gün içinde yaklaşık 5-6 kere yıkadım..tabi ilk günkü gibi küllü değil değil ama yine de çok doreleşmedi.. bi dahaki boyamama daha fazla mavi koymayı düşünüyorum:) sonuçları paylaşırım..

tmm.mutlaka yaz bende yazarım henüz boyalar gelmedi zaten bu hafta iç.inde gelirse diğer hafta falan boyarım sanırım maviyi çok kaçırıpta masmavi olmayalım sonra:)

çok güzel olmuş:D Ben biraz koyu tenliyim esmer sayılırım ve bu saçın biraz daha koyusunu istiyorum saçımda kızıl parlayan kahverengimsi bir boya var sence yoğun açıcılardan sürüp üzerine 7.1 mi yapmalıyım yoksa senin yaptığın gibi ama biraz daha koyusunu mu yapmalıyım? Tutmayabilir çünkü ne önerirsin?

çok güzel olmuş:D Ben biraz koyu tenliyim esmer sayılırım ve bu saçın biraz daha koyusunu istiyorum saçımda kızıl parlayan kahverengimsi bir boya var sence yoğun açıcılardan sürüp üzerine 7.1 mi yapmalıyım yoksa senin yaptığın gibi ama biraz daha koyusunu mu yapmalıyım? Tutmayabilir çünkü ne önerirsin?

teşekkür ederim hehey...ben daha önce hiç yoğun açıcı kullanmadığımdan bu konuda bi yorum yapamam ama zaten benim saçın koyusunu istiyorsan açmana gerek yok ki.. eski saçımın fotosuda var.. ona göre değerlendir derim.. en kötüsü kızıl yansımalardan kurtulursun fena mı..

özelden mesaj gönderen karamelim..dediğin gibi mesaj sayım yetersiz..burdan cevap veriyim:)) öncelikle teşekkür ederim bu kadar beğendiğine.. bence de küllü renk boyayaya eşit şekilde gümüş griyi ve maviyi ekle derim.. küllü garanti:)

canım ben birşey sorucam sen oldukça açık renkleri kullanmana ragmen açık kumral bir renk olmuş daha sarı olması için ne yapabilirim??

ıyy yok :) tek amacım kızıllıktan kurtulmak değil seninkinin tonuna bayıldımm ama daha sarı istiyoruum:26:

özelden mesaj gönderen karamelim..dediğin gibi mesaj sayım yetersiz..burdan cevap veriyim:)) öncelikle teşekkür ederim bu kadar beğendiğine.. bence de küllü renk boyayaya eşit şekilde gümüş griyi ve maviyi ekle derim.. küllü garanti:)

en çok merak ettiğim konu gri ile gümüş renk arasındaki fark nedir senin kullandığın tonun tam adı nedir

en çok merak ettiğim konu gri ile gümüş renk arasındaki fark nedir senin kullandığın tonun tam adı nedir

ben akos gümüşte akos kül griside ısmarlamıştım..ama kül grisi çok koyu göründü gözüme.. ben de gümüş koydum karışımıma..yani farkı bana göre açık ve koyu olması.akos silver diye aratırsan bulursun googledan...

çam terebenti ve saç kremi niye koydun ona da bi açıklık getirirsen çok memnum olurum :)

son olarak başta da belirttiğim gibi kafadan uydurduğum bu karışımın, günlerce ve sayfalarca internette diğer sitelerde ve kadınlar kulübü sayfalarında küllü renk nasıl elde edilir sorusuna cevap aramam neticesinde, bütün önerilerin toptan uygulanmış bir yöntemi olduğunu söyleyebilirim.. o yüzden mesela terebentini yine başka bir yazar kullandığı için(sanırım saçın yıpranmasın diye), saç kremininde (saça cila atarken kullanıldığı için) kullandım..bu arada ilkini boyayalı yaklaşık bi ay oldu ve 2. tur boyamamıda yaptım.. yine baya küllü oldu ve artık etrafımda bile kuaförümü soranlar çoğaldı..:))

7.1 renginin tam çıkması için sarı renk üzerine boyanması gerekiyormuş ondan açıcı süreyim dedim. Senin rengin biraz koyusu için hangi renkleri karıştırmamı önerirsin?

tekrar selam.. bundan 10 gün kadar önce şöyle bir konu açmıştım..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html

ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))

Eki Görüntüle 408419 Eki Görüntüle 408420

Harika olmus cok begendim

teşekkürler canım..beğendiğine sevindim.. elbette yazarım neler kullandığımı. ama dediğim gibi riskli bir karışım bu.. yani olacakları göze almadan sakın denemeyin.. benim için kaybedecek bişi yoktu..hadi en kötü koyu bi renge boyardım ama saç rengi açık olup bunu deneyenlerin saçı mavileşebilir.. neyse ben ikazımı yaptım artık günah benden gitti..:).. karışım şu akos 9.1, akos silver, akos mavi ve koleston 12.1 den eşit oranlarda karıştırdım.. sonra bunların toplamı kadar 9 luk oksidan koydum.. üzerine biraz su, saç kremi ve çam terebenti ekledim.. hafi cıvık bu karışımı saçımda 25 dakka beklettim.. bu arada karışım lila rengiydi.. ve beklerken baya gerildim.. hatta saçımın çok açık ucunda hafif bi mavilik oldu ama o da nazarı olsun dedim.. işte sonuç bu.. saçımı hiç yıpratmadı diyebilirim.. akos hakkında çok olumsuz yorumlar okudum..ama ben çok memnunum.. teşekkürler akos..:)

canım birde şey sorucam oksidan bu aldıklarının yanında geliyor mu ekstradan mı almalıyız ?

Back