• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kızlık kontrolüne gittim!

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
arkadaşlar bugün yaptırdığım ağdadan sonra iç çamaşırımda pembelikler vardı,çok korktum ve korkumu yenip gittim kadın doğuımcuya :( kızlık zarında bişey yok,yalnız nasıl bi acemi ağdacıya gittiysen arka forshet bölgesinde yüzeysel tahriş olmuş dedi,ve kızlık zarıyla alakası yok dedi,arka forshet neresi oluyor?hepinize çok teşekkür ederim bu arada...

oda niye türkçe söylememiş hayret bişi..dışarda yapılan ağdalarda malesef ağdacı iyi değilse bikaç kere aynı bölgeye yapıştırp çekince doğal olarak tahriş oluyo..snn lekelerinde o yzdendir..bnm eskiden gittiğim ağdacı eğer kalanlar olursa elleriyle alırdı aynı bölgeye 2. kere yapıştırılmaz tahriş olur derdi..orası diğer bölgelere benzemez sonuçta çok hassas.

arkadaşlar bugün yaptırdığım ağdadan sonra iç çamaşırımda pembelikler vardı,çok korktum ve korkumu yenip gittim kadın doğuımcuya :( kızlık zarında bişey yok,yalnız nasıl bi acemi ağdacıya gittiysen arka forshet bölgesinde yüzeysel tahriş olmuş dedi,ve kızlık zarıyla alakası yok dedi,arka forshet neresi oluyor?hepinize çok teşekkür ederim bu arada...

o zaman tecavuzede ugramamisin ohhhh beeee.....
ama bunu takinti haline getirmissin.............

tecavüze uğradımmı diye nekadar çok yazdın durdun
sonunda gittin şimdide ağdacıyla
doktor bozmuşmudur diye ahlanmaya başladın
senin
ne çekin şu kızlık zarından

senin açtığın konu başlıklarına baktım da, gerçekten sürekli bi kızlık zarı, yok tecavüz yani konuyu herşekilde bağlamışsın istediğin noktaya enteresan bence bu normal bi davranış değil.Bi rahat edemedin yahuu:52:

yavrucum rahat bırak şu kızlık zarını
durup durup senaryolar üretme hakkında
yanlış hatırlamıyorsam obsesif kompulsif vardı sende
bu sebeple böyle takıntılıydın
bak canım bu takıntıların özünde vesvese var
vesveselerinden kurtulmak için dua et, oku kendini
en önemlisi mutlaka bir doktora başvur güzelim
hayatı zehretme kendine
bak ne güzel uzmana danışmışsın bir sorun olmadığını öğrenmişsin
bundan sonra kurma, acaba deme, olabilir mi diye sorma kendine
zor bir durum biliyorum ama biraz mücadele et kendinle
yenmeye çalış takıntılarını, korkularını, kaygılarını