bn bu ameliyata karar werdim yaptırcam şimdiye kadar hep aklımdaydı ama bi türlü cesaret edemedim..sizlerin yorumlarını okudukca cesaretlendim diyebilirim... salı ya da carsamba dr la görüşücemm.we bayram sorası hemen yaptrcam.düşün düşün olmuyo yaa bıktım destekli iç camasırı kullanmaktan =( ..sizlerin tawsiyeleri nelerdir??? cok ihtiyacım war suan tecrübelerinize
Canım Karar vermekte ne kadar doğru bir karar verdiğini:)))ameliyatı olduktan sonra anlıyacaksın.1,5 ay oldu ameliyatımı olalı bütün psikolojim değişti hayata bakış açım kendime olan güvenim kısaca kısaca herşey herşey değişti:)))Tabi en başta desteklilere bay bay denildi.Lütfen kafanı daha fazla karıştırma.Doktorunla görüş evde doktora gitmeden önce bir liste yap.Sormak istediğin herşeyi yaz bir kağıda orda unutabiliyorsun.Sonra bütün kontroller bittiğinde sadece uyuduğunu hatırlayacaksın.Ve gözlerini açtığında biraz sızlama ağrı ama yalnızca 2 gün...O 2günden sonra inan çok hızlı bir şekilde iyileşeceksin.Üzerinden 1-2 ay geçincede sanki onlar sende vardı yani hep seninleymiş gibi gelicek.Ameliyatı unutucaksın.Ama daha mutlu olucaksın.Sana Destek olabildiysem ne mutlu bana.Doktoru ne yaptın iyice araştırdınmı peki kime gidiceksin görüşmeye ve fiyat canım hiç fiyat aldınmı....Öptüm sevgilerr...
SLM şimdiden hayırlı olsun. emin ol pişman olmayacaksın. kendini başka şeylrle meşkul et yoksa vakit geçirmek zor olacaktır. reakatçiye ihtiyacın olacaktır. bunun dışında herşeyi oluruna bırak. inşallh ağrısız atlatanlarda olursun. alh kolaylık versin. sevgiler
canm cok tesekkür ederimm.hala korkularım var ama bi an önce yaptırmak istiyorum.ailemin haberi olmaycak yaptırdıgımdan erkek arkadasım refakatcm olur artık :dance:
Arkadaşlar ben birşeyi çok merak ediyorum.hani doktorla diyor ya "ameliyat sırasında bir kaç ölçü deniyorum hangisi vücut yapına uyarsa onda karar verip onu kullanıyorum" peki o silikonlar kutusundan çıkartılıp ameliyat esnasında deneniyorsa bir daha kutusu açılan silikonun kullanılmaması gerekmiyor mu? Nasıl oluyor bu? kutusu açılan silikonlar ziyan olmuyor mu , tekrar kullanılıyor mu??
karar verdim demiştim ama maalesef yine olmadı... biraz daha ertelemek durumunda kaldım ooofff ooffff inşallah bu kadar arastırdıgıma deger..
ssheker07 bende bişey sorcam sana bende antalya da amaliyat olmayı düşünüyorum ıspartada oturuyorum da sakıncası yoksa doktor ve hastane adı verebilir misin şimdiden teşekkürler:dance:
mrb kizlar ben yeni katildim araniza ben azerbaycandan yaziyorum.bende silikon yaptirmak istiyorum ama iyi bir doktur tavsiye ederseniz cok yardimci olursunuz.anne olduktan sora cok kuculduler dusundum yaptirsam iyi olur diye.ama cok korkuyorum bide ben fatih dagdeleni dusunuyorum ama yenede sizin tavsiyeleriniz onemli benim icin cok tesekkur ederim lutfen bana yazin.