• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sonunda karar verdiğim gelinliğim:)

xxxxxxxxxxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
30
0
46
İstanbul
uzun araştırmalarım sonunda aradığımı buldum arkadaşlar sizinde yorumlarınızı bekliyorum.... $FHGGHJGJ.JPG

üst kısmı çok hoş...çok zarif duruyor...eğer üzerine göre diktirceksen bu modelden biraz kabarık yaptır gelinliğini...;)

gerçekten çok güzel gelinlik...bütünüyle çok beğendim....Sadece o gül olmasın bence....

güle güle mutlulukla giymeni diliyorum......

çok hoş çok asil duruyor gelinliğiniz. kabarık ben sevmiyorum bu çok hoş çok klas. üstünün dantel kısmı hele harika. siz de böyle yaptırırsanız muhteşem durur parlak taşlı basitleştirir bu gelinliği

Ben gerçekten çok beğendim. Bence bu haliyle yeterince süslü ve yeterince kabarık. Müdahale etmeyi önermem. Olduğu gibi diktirin. Belindeki çiçekler, zaten ekstradan yapılmış bir kuşak.

5010_a.jpg

Diktireceğiniz zaman, terzinize 2-3 kat sert tülden bir temelin üstüne 4-5 kat gelinliğin kendi tülünden kullanmasını önerin. çünkü bu tarz kaliteli markaların gelinliklerinde etekte 7-8 kat tül oluyor. tarlatanı da çok büyük giyinmenize gerek kalmıyor, 3 numara yeterli. mutluluklar...

Çok hoş bir seçim gerçekten yakası olsun kolları olsun tül ve dantel uyumu çok güzel..
Belindeki kuşaksa eğer kendi zevkinize göre takıp çıkartabilirsiniz güle güle,doya doya giyin.:12:

ben gerçekten çok beğendim. Bence bu haliyle yeterince süslü ve yeterince kabarık. Müdahale etmeyi önermem. Olduğu gibi diktirin. Belindeki çiçekler, zaten ekstradan yapılmış bir kuşak.

[ımg]http://sposax.com/imgs/fara/2012/5010_a.jpg[/ımg]

diktireceğiniz zaman, terzinize 2-3 kat sert tülden bir temelin üstüne 4-5 kat gelinliğin kendi tülünden kullanmasını önerin. çünkü bu tarz kaliteli markaların gelinliklerinde etekte 7-8 kat tül oluyor. Tarlatanı da çok büyük giyinmenize gerek kalmıyor, 3 numara yeterli. Mutluluklar...

çok teşşekür ederim canım önerini mutlaka dikkate alıcam :)

Back