Selam bayanlar 2 yıl önce Doğum yaptım ve Doğumdan sonra 28 kilo verdim 58 kiloya düştüm.deli gibi spor yapmama rağmen ne yaparsam yapayım göbeğim bir türlü gitmiyordu.soğuk lipoliz yaptırdım hiçbir işe yaramadı 2 ay sonra sonuç alıyorsun vs diyorlar aman diyim boşuna para vermeyin koca bir yalan.Sonra göbek fıtığım olduğunu öğrendim doktorum göbeğinde sarkık yağlanmış karın germe operasyonu yapalım o sırada fıtığı da alırız dedi. Düşününce fikir süper geldi.kent hastanesinde de 30 mayıs Çarşamba günü karın germe ameliyatımı ve bacak içlerimde hafif yağlanma vardı onlara da liposuction yaptırdım. bacaklardan 700 cc yağ alınmış. Gelelim ameliyata :) ameliyata girerken sakinleştirici vurdular kahkahalar atarak girdim ameliyata gerisini zaten hatırlamıyorum:) ameliyattan çıktım ne mi oldu? Aman allahım öyle böyle miğde bulantısı Yok. İstifra etsem geçecek gibi ama karın kasları da dikildiği içi öksüremiyorsun doğal olarak çıkartmak için öğürme şansın Yok o yüzden o bulantıyı çektim. Ertesi gün taburcu oldum ama anesteziden ötürü miğde bulantım 2 gün devam etti. 2 tane dren takılı öyle eve geldim. pazartesi doktoruma gideceğim pansuman için drenlerimi de ozaman çıkaracakmış. Şuanda gayet iyiyim ameliyat gününü de sayarsam 4. Günüm kalktım tatlı yaptım siz düşünün gerisini :) herşey yolunda hafif ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil e normal parmağımızın ucunu bile kessek nasıl Canımız yanıyor. Ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum.Ama korkulacak hiçbirşey yokmuş sizlerede moral olsun diye bukadar uzun yazdım. Narkozdan ötürü miğde bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür. Doktorum 1 ay sonra korseni çıkarıp tam anlamıyla normal yaşantına dönersin denize girebilirsin dedi bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sonunda Karın germe oldummm
- Konu Sahibi Rokoko88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim tatlım.Göbek olmaz Olmaz mı hiç hemde nasıl göbeğim vardı zayıf olmama rağmen 3 aylık hamile gibiydim. Daha göbeğim nasıl yeni göbek deliğimi bile görmedim Pazartesi doktora gidince görücem. Lipo da yaptım dedi. Göbek bölgemden toplam yağ ve deri ile beraber 870 gr alınmış. Bu arada Tabiki ilerde paylaşırım resmimi.canim çok geçmiş olsun sansürlü bir oncesi sonrasi fotoğrafı paylaş lütfen buarada göbek yokmuydu yani sadece derin mi sarkmıştı lipo yaptırmadım mi karina
Çok teşekkür ederim. İzmir kent Hastanesinde oldum ameliyatımı.çok geçmiş olsun :) nerede oldunuz ameliyatınızı acaba?
Ben günde 1 paket sigara içiyordum doktoruma sordum bu durumu bana günde 2-3 tane içmemin bir etki etmeyeceğini söyledi. Ama ameliyattan sonra da 3 ay dikişlerinin rengi ve çabuk iyileşmen için içmemen gerekiyor ama bırakamam dersen günde en fazla 2 tane içeceksin dedi.Cok gecmıs olsun darısı benimde basıma az kaldı bende olucam bi sorum var sigara kullaniyomuydunuz acaba , ben kullaniyorum birakmam lazim ama birakamuyorum
- 20 Şubat 2018
- 229
- 84
- 18
- 38
Peki naptin birakabildinmi amelyattan once son durumun nasil buaradaBen günde 1 paket sigara içiyordum doktoruma sordum bu durumu bana günde 2-3 tane içmemin bir etki etmeyeceğini söyledi. Ama ameliyattan sonra da 3 ay dikişlerinin rengi ve çabuk iyileşmen için içmemen gerekiyor ama bırakamam dersen günde en fazla 2 tane içeceksin dedi.
Hayır bırakmadım yani bırakamadım. sabah kahvemden sonra 1 tane öğleden sonra 1 tane içiyorum şimdilik buna bile razıyım. Çok şükür bugün 6. Günüm doktorum çağırdı drenleri çıkaralım pansuman yapalım diye. Hiç ağrım sızım Yok bana kalsa ev işi bile yapacağım işe bile başlayabilirim ama tabi 30 gün raporluyum. Doktorumda 15-20 gün hiçbirşey yapma dedi söz dinliyorum şimdilik. Bence hiç vakit kaybetme derim anlatılanlar kadar korkunç yada ağrılı bir süreç değilmiş bunca zaman boşuna beklemişim.Peki naptin birakabildinmi amelyattan once son durumun nasil buarada
Ben kent hastanesinde oldum tabiri caizse prensesler gibi hissettirdiler bana tavsiye ederim. Hastane masrafları dahil 15 bin ödedim.merhaba ben de izmirde istiyorum bu ameliyatı.ama ben popoya da yag enjekte ettirmek istiyorum. Fiyat nedir şuan durumunuz nasıl bilgi verir mısınız süreç hakkinda
Nejdet şişmandoktor kimdi
Bende yeni oldum 12 bin hepsi icinde. Çanakkale anadolu hastanesinde oldum. Ben 7 kilo yag deri fazlasi aldı. Doktorum prof emrah aslan. Cok ilgili herseyiyle ilgileniyor gece mesaj atip sordugum soruya bile sekreteri hocaya danışıp cevaplıyor. Ama aşırı yoğun muayenehanesi. Ben vaser lipo yaptirdim karın germeyle beraber. Kaslarida onardi tabii. Yağ hucrelerimide aldırdim karnımdan. Ilerde kilo filan alirsam tekrar göbege almak istemedim. Saolsun doktorum popomdanda biraz almıs yag. Ameliyata girince orantıli olsun diye diger yerlerinide düzelttim dedi. Gögüs hariç bacaklara kadar düzeltmiş. Vajinayida düzeltmiş. En cok vajina acisı çektim karin o kadar acımadı. Ilk 3 gün zordu midem bulantı başım cok agridi filan ama drenler çıkınca rahatladım simdi iyiyim kalkip yemek bile yapabiliyorum yorulunca yatip dinleniyorum annemde yanimda 2 cocumuga bakiyo öyle böyle geçiyo. Babamin ameliyattan çıkana dek kist aldiricam saniyordu saklamıştım. Sonra ameliyattan çıkinca dumduz karnimi görünce anladı. Olmak isteyenler tereddüt etmeden olsun sonuca deger. Top gibi sarkan yumuşak hamur gibi göbekle gezmektense olun kurtulun. Sımsıkı düz yağsız göbek ince bel herkesin hakkı
Çok geçmiş olsun. Önceki ve sonraki resminizi paylaşabilir misiniz?Selam bayanlar 2 yıl önce Doğum yaptım ve Doğumdan sonra 28 kilo verdim 58 kiloya düştüm.deli gibi spor yapmama rağmen ne yaparsam yapayım göbeğim bir türlü gitmiyordu.soğuk lipoliz yaptırdım hiçbir işe yaramadı 2 ay sonra sonuç alıyorsun vs diyorlar aman diyim boşuna para vermeyin koca bir yalan.Sonra göbek fıtığım olduğunu öğrendim doktorum göbeğinde sarkık yağlanmış karın germe operasyonu yapalım o sırada fıtığı da alırız dedi. Düşününce fikir süper geldi.kent hastanesinde de 30 mayıs Çarşamba günü karın germe ameliyatımı ve bacak içlerimde hafif yağlanma vardı onlara da liposuction yaptırdım. bacaklardan 700 cc yağ alınmış. Gelelim ameliyata :) ameliyata girerken sakinleştirici vurdular kahkahalar atarak girdim ameliyata gerisini zaten hatırlamıyorum:) ameliyattan çıktım ne mi oldu? Aman allahım öyle böyle miğde bulantısı Yok. İstifra etsem geçecek gibi ama karın kasları da dikildiği içi öksüremiyorsun doğal olarak çıkartmak için öğürme şansın Yok o yüzden o bulantıyı çektim. Ertesi gün taburcu oldum ama anesteziden ötürü miğde bulantım 2 gün devam etti. 2 tane dren takılı öyle eve geldim. pazartesi doktoruma gideceğim pansuman için drenlerimi de ozaman çıkaracakmış. Şuanda gayet iyiyim ameliyat gününü de sayarsam 4. Günüm kalktım tatlı yaptım siz düşünün gerisini :) herşey yolunda hafif ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil e normal parmağımızın ucunu bile kessek nasıl Canımız yanıyor. Ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum.Ama korkulacak hiçbirşey yokmuş sizlerede moral olsun diye bukadar uzun yazdım. Narkozdan ötürü miğde bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür. Doktorum 1 ay sonra korseni çıkarıp tam anlamıyla normal yaşantına dönersin denize girebilirsin dedi bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah.
Teşekkür ederim Göbeğim vardı olmazmı hiç ama şuanda dümdüz karnım var çok şükür 1 yıl geçti çok memnunum hiç düşünmeyincanim çok geçmiş olsun sansürlü bir oncesi sonrasi fotoğrafı paylaş lütfen buarada göbek yokmuydu yani sadece derin mi sarkmıştı lipo yaptırmadım mi karina
Hayır yazıldığı gibi değil İnan o kadar ağrın olmuyor burda bazen çok abartıldığını düşünüyorum benim hafif ağrım oldu sezaryen doğum ağrın gibi düşünebilirsinizhanımlar çok ağrı olduğu söyleniyor doğru mu