• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtimm :)

çok yakışmış çok güzel mutluluklar dielrim ayrıca :)

süper olmuş çok güzel çok şık
duvağı da mutlaka ama mutlaka o şekilde tepeden yaptırmalısın canım...

Ben de gelinlikten ziyade sizi beğendim:)
Genelde dekolteden kaçınan bayanların gelinlikte en büyük sıkıntısını sizde de gördüm.Göğüs kısmı çok yukarıda ve kapalı.Hoş durmuyor.Ben de kalp yaka gelinliklere bayılıyorum ama dekolte olmasın diye modeli yukarı kaldırdığımızda da kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.Ama! Düğünde sizden daha güzel kimse olamayacağı için bunu fark etmeyeceklerdir bile:)

Teşekkür ederiim :)
Aslında ben dekolteden kaçınmak için özel birşey yapmadım ürün teşhir ürünü ve benm bedenime göre değil. Bedenime göre yeniden dikilecek bakalım o zamn da bu şekilde durmaz inş :) Çok teşekkürler içime su serptin :)

Hayrlı olsun cok guzel gelınlıgınız ama bu kadar şık ve ağır duran bır gelınlıge kısa kol hos durmaz ki
Bel ve goğus hızasında kullanılan işlemeye benzer bir kumaşta fakir kol yada uzun kol yapılırsa çok daha guzel durur bence/B]

Teşekkür ederim cnm . Üzerindeki işlemelee göre çalışılacak zaten aslında üzerinde ufak değişiklikler olacak gögüs kısmındaki güpürler yerine işlemeler olacak kollarda bu işlemelere göre yapılacak cnm. Provalarda fikrim değişebilir fakir kol şeklinde isteye bilirim gelinliğe hangisi çok yakışırsa o şekilde olacak inşş :)

bel kısmı biraz daha yukardan başlasa daha da güsel olucak gibi:16:

Belkısmı yukarıdan başlayan modellerde denedim cnm hoş durmuyor. ben biraz kiloluyum da o model gelinlikler çok daha kilolu gösteriyor :)

çok yakışmış çok güzel mutluluklar dielrim ayrıca :)

Çok teşekkür ederiimmm :)

süper olmuş çok güzel çok şık
duvağı da mutlaka ama mutlaka o şekilde tepeden yaptırmalısın canım...

çookk sevindirik oldum beğenmenee :)
Duvak konusunda ben çok kararsızım nasıl yapıtıracağımı bilmiyorum. Tepeden yaparsam saç modelim hiç gözükmeyecek diye karar veremedim hiçç :)

QUOTE=sinem91;24043198]maşallah her genç kızın hayali.. ömür boyu sürsün mutluluğunuz[/QUOTE]

Aminn bir ömür boyu sürsün herkes sevdiğiyle mutluu olsun inşş :)

yakışmış, güle güle giyin inşallah, straplez fazla yukarı çıkmış sanki gerçi sizin bedeninize göre değilmiş ondandır belki

yakışmış, güle güle giyin inşallah, straplez fazla yukarı çıkmış sanki gerçi sizin bedeninize göre değilmiş ondandır belki

teşekkür ederim canmm çok sağol. Evet bnm bedenime göre olmadığı için sıkıntılı duruyor orası. İnşallah üzerime göre dikildiğinde düzgün olur .

Hayırlı olsun çok güzel çook begendim mutluulklar dilerimm :)

Bende beğendim ,yakışmış..Allah tamamıne erdirsin canım..:nazar:
7

Beğenmene çok sevndm cnmm çok sağol Allah razı olsn hepinizden.

çok yakışmış canım güle güle giymek nasip etsin Allah :34: Allah tamamına erdirsin şimdiden mutluluklar Nazar

Back