hayırlı olsun canım gelinliğin. straplez düşünmemene çok sevindimfarklı gelinlikler görmek güzel oluyor. ufkumuz genişlesin biraz değil mi güle güle giy canım
Ayy maşallah çok yakışmışş, Allah nazarlardan korusun bütün tatlı gelinlerimizi :))
teşekkür ederim cnm :) Beğenmene çok sevindim koları dediğin gibi dantel olacak :)Güle güle giy inşallah :) sade ve şık.Kollarını dantel yaptırabilirsin aslında çok güzel ve zarif durur bence.
duvağınızla çok güzel görünüyorsunuz.. beğendim ben de , mutluluklar :)
yakışmış ben de beğendim :))
Çok güzelmiş canım :) Benimde Düğünümm Haziranda gelinliğim yapılıyoo ama bende tamamen bitince burdan paylaşmak isterim :)
canım gelinlikten daha çok ben seni beqendim
nacizane fikrim model çok güzel sanada çok yakışmış ama güpürleri çok demode durmuş...kesinlikle deqişmesi gerekiyor bence...
Hayırlı olsun, özellikle tül kısımları güzel duruyor, kabarıklığı tam ayarında. Yalnız kol gelince straples kalıbı bence biraz daha aşağıda tutun, gerdan mesafeniz biraz kısalmış duruyor bu şekilde çünkü. Allah mesut etsin...
bende gelinlikten çok seni beğendimmaşallah çok yakışmış şimdiden mutluluklar dilerim
çok güzelsiniz, allah nazarlardan korusun:)
gelinliğiniz de o kadar zarif ve narin ki, bakmaktan kendimi alamadım, göğüs kısmı biraz daha aşağıda olabilir, bu şekilde fazla yukarıda görünüyor, kolyenin ferahça durabileceği şekilde biraz daha aşağıya çekebilirsiniz.
hayirli olsun, cok guzel, yakismis :)
Hayirlisi olsun, cok sirinmis gelinligin...
Insallah tam istedigin gibi olur ve mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?