• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtimm :)

CYLNTSDMR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
310
5
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Haziran ayında düğünüm var sonunda gelinliğimi seçtim. Birçok gelinlik denedim ama hiçbirini beğenmedim taa kii gelinliğimi giyene kadar kendimi içinde çok rahat hissettiim çok içime sindii.Gelinlik benm ölçülerime göre yeniden dikilecek bir kaç değişiklik olacak üzerinde straplez olmayacak kısa kollu şeklinde çalışılacak.Umarım sizlerde beğenirsiniz. Düğün hazırlığı yapan herkese kolaylıalar diliyorum herşey gönlünüzce olsun :)

$485252_3199447217604_1008739811_32379573_915953071_n.jpg

$293057_3199447497611_1008739811_32379574_2002211287_n.jpg

$548313_3199448057625_1008739811_32379576_1183654060_n.jpg

$559955_3199447737617_1008739811_32379575_203606354_n.jpg

hayırlı olsun canım gelinliğin. straplez düşünmemene çok sevindim:16: farklı gelinlikler görmek güzel oluyor. ufkumuz genişlesin biraz değil mi :9: güle güle giy canım :34:

Güle güle giy inşallah :) sade ve şık.Kollarını dantel yaptırabilirsin aslında çok güzel ve zarif durur bence.

Çok güzelmiş canım :) Benimde Düğünümm Haziranda gelinliğim yapılıyoo ama bende tamamen bitince burdan paylaşmak isterim :)

canım gelinlikten daha çok ben seni beqendim :nazar::nazar:
nacizane fikrim model çok güzel sanada çok yakışmış ama güpürleri çok demode durmuş...kesinlikle deqişmesi gerekiyor bence...

nacizane fikrim model çok güzel sanada çok yakışmış ama güpürleri çok demode durmuş...kesinlikle deqişmesi gerekiyor bence...

Hayırlı olsun, özellikle tül kısımları güzel duruyor, kabarıklığı tam ayarında. Yalnız kol gelince straples kalıbı bence biraz daha aşağıda tutun, gerdan mesafeniz biraz kısalmış duruyor bu şekilde çünkü. Allah mesut etsin...

hayırlı olsun canım gelinliğin. straplez düşünmemene çok sevindim:16: farklı gelinlikler görmek güzel oluyor. ufkumuz genişlesin biraz değil mi :9: güle güle giy canım :34:

Sağol cnm teşekkür ederim. Evet haklısın kısa kollu ben aradım ama pek birşey bulamadım hep aynı tarz gelinlikler farklı gelinlikler gelinler için fikir olur umarım :)

Ayy maşallah çok yakışmışş, Allah nazarlardan korusun bütün tatlı gelinlerimizi :))

Çok teşekkür ederim cnmm sağol.Amin cnm aminn :)

Güle güle giy inşallah :) sade ve şık.Kollarını dantel yaptırabilirsin aslında çok güzel ve zarif durur bence.
teşekkür ederim cnm :) Beğenmene çok sevindim koları dediğin gibi dantel olacak :)

duvağınızla çok güzel görünüyorsunuz.. beğendim ben de , mutluluklar :)

yakışmış ben de beğendim :))

Çok teşekkür ederiimm sağolun kızlarr :)

Çok güzelmiş canım :) Benimde Düğünümm Haziranda gelinliğim yapılıyoo ama bende tamamen bitince burdan paylaşmak isterim :)

Beğenmene çok sevndm cnmm bende senn gelinliğini çok merak ettim doğrusu :) sende gelinilik resimlerini paylaş tabi gelinlerimize fikir olur . Hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur herşey cnmm :)

Çok teşekkür ederiim utandımm ama ben şimdiikk :16: gögüs kısmındaki güpürler değişecek zaten :16:

Hayırlı olsun, özellikle tül kısımları güzel duruyor, kabarıklığı tam ayarında. Yalnız kol gelince straples kalıbı bence biraz daha aşağıda tutun, gerdan mesafeniz biraz kısalmış duruyor bu şekilde çünkü. Allah mesut etsin...

Teşekkür ederim cnm söylediklerini değerlenideceğim çok sağol :)

çok güzelsiniz, allah nazarlardan korusun:)

gelinliğiniz de o kadar zarif ve narin ki, bakmaktan kendimi alamadım, göğüs kısmı biraz daha aşağıda olabilir, bu şekilde fazla yukarıda görünüyor, kolyenin ferahça durabileceği şekilde biraz daha aşağıya çekebilirsiniz.

bende gelinlikten çok seni beğendim :nazar::nazar: maşallah çok yakışmış :16: şimdiden mutluluklar dilerim:21:

çok teşekkür ederiim çok utanıyrm amaa :)

çok güzelsiniz, allah nazarlardan korusun:)

gelinliğiniz de o kadar zarif ve narin ki, bakmaktan kendimi alamadım, göğüs kısmı biraz daha aşağıda olabilir, bu şekilde fazla yukarıda görünüyor, kolyenin ferahça durabileceği şekilde biraz daha aşağıya çekebilirsiniz.

çok teşekkür ederiim o senin güzelliğin :)

çokk sevndm beğenmenee daha güzeli senn olsun inş . evett gögüs kısmı biraz yukarıda duruyormuşş ben onu hallettireceğim teşekkür ederim söylediklerin için :)

hayirli olsun, cok guzel, yakismis :)

teşekkür ederimm :)

Hayirlisi olsun, cok sirinmis gelinligin...
Insallah tam istedigin gibi olur ve mutlu olursun :34:

teşekkür ederim beğenmene sevindim :)sağol cnmm inşş herkess mutlu olsunn herkesss :)

Ben de gelinlikten ziyade sizi beğendim:)
Genelde dekolteden kaçınan bayanların gelinlikte en büyük sıkıntısını sizde de gördüm.Göğüs kısmı çok yukarıda ve kapalı.Hoş durmuyor.Ben de kalp yaka gelinliklere bayılıyorum ama dekolte olmasın diye modeli yukarı kaldırdığımızda da kötü bir görüntü çıkıyor ortaya.Ama! Düğünde sizden daha güzel kimse olamayacağı için bunu fark etmeyeceklerdir bile:)

Hayrlı olsun cok guzel gelınlıgınız ama bu kadar şık ve ağır duran bır gelınlıge kısa kol hos durmaz ki
Bel ve goğus hızasında kullanılan işlemeye benzer bir kumaşta fakir kol yada uzun kol yapılırsa çok daha guzel durur bence/B]

Back