Sonunda geldii

Bir Derdim Var bölümünde insanlar genelde bebeği olmadığı için filan yazıyorlar. Bunu buraya yazmanızı çok gereksiz ve nahoş buldum şahsen.

İsteyen herkes doğum için istediği kadar yazı bulur zaten.

Sağlıkla büyütün inşallah.

Sağlık la büyütün canım.

Kendi Doğum hikayesini anlatana tamam da yanında yatan kadınınkini anlatanı ilk defa gördüm :)
Her gün Doğum yaparken ölen bir çok insan var, araştırıp onları da anlatın bence. Motivasyon olur insanlara.
Sağ kalan becerikli Doğum yapan süper anneler arkalarından dalga gecersiniz

Ya işte bu senin elinde mi?
Konu sahibine sorsan şimdi ballandıra ballandıra anlatır. Ders olsun, korksun vs.
Benim de 7 civarı su an. Olmuyor, olmayınca olmuyor yani. Sanki biz bu zorluğu bile oynaya çekiyoruz. Gündelik yaşamda da çok sıkıntı yaşatıyor.

Aynen öyle ya zor çok zor Allah daha beterinden korusun napalim bide şu doğumumu da atlatırsam inşallah rahim kasılmamasi hastalığı var ve kanama oluyor doğumdan sonra

Aynen öyle ya zor çok zor Allah daha beterinden korusun napalim bide şu doğumumu da atlatırsam inşallah rahim kasılmamasi hastalığı var ve kanama oluyor doğumdan sonra
Gönlünü ferah tut. Keçiboynuzu özü ve balık tüket bol bol su ve yeşillik. Rahat ol. Duanı et hayırla geçer, bu tarz dengesiz konuşmalarla canını sıkma arkadaşım.

Görmemişin çocuğu olmuş...

Karar verdim açacağım ağzımı 19 luk aklınla gelmiş burada millete akıl mı veriyorsun hadi ordan kansızlık insanın elinde olan bir şey değildir saçma saçma sağdan soldan duyduğun laflarla konuşmuşsun.

Öyle bir anlatıyor sanırsın aya ayak basmış, bilim adına bilinmedik bir şey başarmış... Allah analı babalı büyütsün. Ben o yaşta ikinci çocuğumu yapsam ailem kalpten giderdi heralde bunlar nasıl yetişiyor anlamıyorum valla ne ilgisiz, kayıtsız, rahat aileler var.

Arkadaşımın kardeşi evlendi geçende, 18 yaşında. Okulu bıraktı lise 1 den. Bana gelmiş sen ne zaman evleniyorsun hadi bul da birini evlen diyor
Böyle çok marifetmiş gibi davranıyorlar ya hayret ediyorum valla. Normalde amacım kimseyi yargılamak değil de bu kadar da olmaz yani... artık biri bunlara dur demeli. Hayatta tek hedefi evlenmek, kocişine bakmak ve doğurmak.

Üçüncüyüde yap yakışır sana kızım kimse senin gibi doğuramaz, bu yaşta bu kadar başarı olamaz. bak yanındaki kadın nasılda kansızlıktan gidecekmiş az kalsın ama sen çok cesaretli, güçlüsün.

Aklına yanayım...

Aynen kansızlık geçiciyi neye dayanarak söylemiş? Benim ki de sizin gibi. Geçmiyor.
Ne tuhaf insanlar var.
Cahillik farklı bir şey. Dünya kendi etrafında dönüyor. Hafif bir kansızlık yaşamış, ilaç kullanıp geçmiş. Herkesin ki geçecek, herkesin ki hafif sanıyor. Başka kıstas yok. Sanki kadın keyfinden doğumda o hale geldi.

Tatlim rahim kasilmasi mi? Rahmin kuculmesinden mi bahsediyosun?

Kız ilerde benim yerimede doğursana
Vatana millete hayırlı olsun allah uzun ömürler versin. Böyle bir annesi varsa kesin ilerde çok başarılı bir insan olacak

Gönlünü ferah tut. Keçiboynuzu özü ve balık tüket bol bol su ve yeşillik. Rahat ol. Duanı et hayırla geçer, bu tarz dengesiz konuşmalarla canını sıkma arkadaşım.
Sikmamaya çalışıyorum ama hem ruhen hem bedenen çok yoruldum artık çok fazla yoruldum karadenizliyim balık oğlumda çok yerdim suan hiç yiyemiyorum aslında istiyorum ama bunaldim herşeyden kayınvalide olacak insan biraz önce bile laf sokup öyle gidiyo kim demiş bana hemen ikinciyi yapmamalı dün tetenoz aşısı oldum kolum feci durumda dedim o da kıyma getirmiş köfte yapım diye bende dün yaptım daha dedim hatta pilava hiç dokunmamıştık bi tencere icindede 5 6 tane köfte patets vardı esimin babası başka bi alem benimkini beğenmiyormuş defalarca demişti esim de gayet güzel baba demiş susturmuştu şimdi kayınvalide onun tabağına benim köfte koydu cataliyla itikledi kayınvalide ne oldu yemiyor musun dedi gülerek başka verdi ne kadar saçma dimi sürekli takmıcam bu insanları diyorum ama takıyorum bide baştan mutfağı yıkadım dünde yıkamıştım her yer yağ çiften ellerim kurumuş artik ya halsizim demek kötü birşey mi oğlum 18 aylik ateşli hasta şuan bende hastayım zaten oğlum olmasaydı 7 24 yatardım o derece ama anlayan yok yukarda görümce min çocuklarına bakıyo kayınvalide orda yapıp bi tabak indirim diyeceğine burda yapıor ki gncshn ye kalsın temizlik vs aman ya neler neler ben niye yazdım bilmiyorum kusura bakma ama iyice doldum artik .

Tatlim rahim kasilmasi mi? Rahmin kuculmesinden mi bahsediyosun?
Hayır rahim kasılmamasi küçülmemesi yani rahim ağzıma kadar çıkmıştı doğumdan iki saat sonra zor bi şekilde içimdeki kanı boşalttı doktor zordu kemiklerin sanki hala ağrıyo tir geçmiş gibiydi üzerimden rüyalarıma giriyo hala bazen yine olacak diye

Rahat ol iyiyi düşün iyi olur. Takma ve düşünme başka şeylere odaklan. Hayırla doğur inşaALLAH.

Cnm onun hapi filan var..

Bence siz ne dediyinizi ne yaptiginizi bilmiyorsunuz, bilincsiz konusuyorsunuz.
bendede demir eksikliyi var, her sene serum aliyorum ve senenin birkac ayi takviye olsun diye hap kullaniyorum. Buna ragmen allahim bagislasin insallah üc tane evladim var. Üc kez dogum yaptim ve hicte öyle titreyerek yok ebenin alinde neredeyse kalarak dogum yapmadim aksine cok rahat ve saglikli üc dogum yaptim. Hem sizemi vazife burda insanlara yok korksunlar yok der alsinlar diyerekten paylasimlarda bulunmak. Biraz düsünerek konusun bilincli konusun. Böyle hicbkrsey bilmeden etmeden konusanlari anlayamiyorum. Doktormusunuz acaba bu paylasimlarda bulunurken ne gibi arastirma yaptiniz hangi bilginize güvenerek bunlari yazdiniz cok merak ettim.
Yinede allah güzel günlerde büyütmenizi nasip etsin.

Hayirli olsun.. şu kotu yorum yapanlara kıl oluyorum bende 6 ay sonra ilk dogumu yapcam insallah hic korkmadim igrenmedimde sadece duygulandim ne guzel sonu var diye size ne ya ister suyu gelir ister korksunlar diye yazar size ne size mi sorcak uyeler ne yazabilirim diye mi sorsun bi gidinnn.. sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…