Ya işte bu senin elinde mi?Bende öyle ne yaptıysam 9 10 'dan yukarı yukselmiyor kan ette yerim pekmezce herşey ama olmuyo ilk doğumda 2 ye düştü kanım 7 8 ünite kan ve 5 6 ünite sarı kan verdiler anca ayağa kalkabildim kanama yaşamıştım şahinle ilgili bi sorunmuş yine tekrarlayabilirmiş ve şuanda kanun 8 9 civarı demir sıfırlanmış ama iğne de oluyorum yinede olmuyo ne yapım inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu seferkanda bulamamışlardı darbeden sonra doğurmuştum kalmamıştı hiç bi yerde
Aynen öyle ya zor çok zor Allah daha beterinden korusun napalim bide şu doğumumu da atlatırsam inşallah rahim kasılmamasi hastalığı var ve kanama oluyor doğumdan sonraYa işte bu senin elinde mi?
Konu sahibine sorsan şimdi ballandıra ballandıra anlatır. Ders olsun, korksun vs.
Benim de 7 civarı su an. Olmuyor, olmayınca olmuyor yani. Sanki biz bu zorluğu bile oynaya çekiyoruz. Gündelik yaşamda da çok sıkıntı yaşatıyor.
Gönlünü ferah tut. Keçiboynuzu özü ve balık tüket bol bol su ve yeşillik. Rahat ol. Duanı et hayırla geçer, bu tarz dengesiz konuşmalarla canını sıkma arkadaşım.Aynen öyle ya zor çok zor Allah daha beterinden korusun napalim bide şu doğumumu da atlatırsam inşallah rahim kasılmamasi hastalığı var ve kanama oluyor doğumdan sonra
Aynen öyle sinirlerim bozuldu.Ego tavan yalnız da klavye delikanlılığı gibi geldi bana :)) bu ve bunun gibiler insanı deli ediyor sonra da ben ne yaptı ki bla bla diyor.
Cahillik farklı bir şey. Dünya kendi etrafında dönüyor. Hafif bir kansızlık yaşamış, ilaç kullanıp geçmiş. Herkesin ki geçecek, herkesin ki hafif sanıyor. Başka kıstas yok. Sanki kadın keyfinden doğumda o hale geldi.Aynen kansızlık geçiciyi neye dayanarak söylemiş? Benim ki de sizin gibi. Geçmiyor.
Ne tuhaf insanlar var.
Tatlim rahim kasilmasi mi? Rahmin kuculmesinden mi bahsediyosun?Aynen öyle ya zor çok zor Allah daha beterinden korusun napalim bide şu doğumumu da atlatırsam inşallah rahim kasılmamasi hastalığı var ve kanama oluyor doğumdan sonra
Kansızlaaarrr korkuunnnn böyle acılı doğum yapacaksınız titreye titreye ayıla bayıla bembeyaz olacaksınızzzzz korkuuunnnn
Allahım yarabbim yaa
Sikmamaya çalışıyorum ama hem ruhen hem bedenen çok yoruldum artık çok fazla yoruldum karadenizliyim balık oğlumda çok yerdim suan hiç yiyemiyorum aslında istiyorum ama bunaldim herşeyden kayınvalide olacak insan biraz önce bile laf sokup öyle gidiyo kim demiş bana hemen ikinciyi yapmamalı dün tetenoz aşısı oldum kolum feci durumda dedim o da kıyma getirmiş köfte yapım diye bende dün yaptım daha dedim hatta pilava hiç dokunmamıştık bi tencere icindede 5 6 tane köfte patets vardı esimin babası başka bi alem benimkini beğenmiyormuş defalarca demişti esim de gayet güzel baba demiş susturmuştu şimdi kayınvalide onun tabağına benim köfte koydu cataliyla itikledi kayınvalide ne oldu yemiyor musun dedi gülerek başka verdi ne kadar saçma dimi sürekli takmıcam bu insanları diyorum ama takıyorum bide baştan mutfağı yıkadım dünde yıkamıştım her yer yağ çiften ellerim kurumuş artik ya halsizim demek kötü birşey mi oğlum 18 aylik ateşli hasta şuan bende hastayım zaten oğlum olmasaydı 7 24 yatardım o derece ama anlayan yok yukarda görümce min çocuklarına bakıyo kayınvalide orda yapıp bi tabak indirim diyeceğine burda yapıor ki gncshn ye kalsın temizlik vs aman ya neler neler ben niye yazdım bilmiyorum kusura bakma ama iyice doldum artik .Gönlünü ferah tut. Keçiboynuzu özü ve balık tüket bol bol su ve yeşillik. Rahat ol. Duanı et hayırla geçer, bu tarz dengesiz konuşmalarla canını sıkma arkadaşım.
Hayır rahim kasılmamasi küçülmemesi yani rahim ağzıma kadar çıkmıştı doğumdan iki saat sonra zor bi şekilde içimdeki kanı boşalttı doktor zordu kemiklerin sanki hala ağrıyo tir geçmiş gibiydi üzerimden rüyalarıma giriyo hala bazen yine olacak diyeTatlim rahim kasilmasi mi? Rahmin kuculmesinden mi bahsediyosun?
Cnm onun hapi filan var..Hayır rahim kasılmamasi küçülmemesi yani rahim ağzıma kadar çıkmıştı doğumdan iki saat sonra zor bi şekilde içimdeki kanı boşalttı doktor zordu kemiklerin sanki hala ağrıyo tir geçmiş gibiydi üzerimden rüyalarıma giriyo hala bazen yine olacak diye
Doğumdan sonra veriliyor ama isr yaramamış galiba öyle dedi doktorCnm onun hapi filan var..
Hayirli olsun.. şu kotu yorum yapanlara kıl oluyorum bende 6 ay sonra ilk dogumu yapcam insallah hic korkmadim igrenmedimde sadece duygulandim ne guzel sonu var diye size ne ya ister suyu gelir ister korksunlar diye yazar size ne size mi sorcak uyeler ne yazabilirim diye mi sorsun bi gidinnn.. sinirlerim bozulduKızlarr ikinci çocuğumu kucağıma aldım şükürr. Konu yanlış yere açılmış olacak ama isterseniz nasıl olduğunu anlatayım. Bi kaç gün azar azar akıntılarım oldu. Koyu renkli katı akıntı da oldu kaç kez. Geçen hafta pazar günü kahvaltı hazırlarken 5 dk bir hafif sancılar vardı. Eşimi kahvaltı hazırlamama yardım etti beraber yedik topladık.açılma olduğundan şüphelenmiştim ve emindim diyebilirim. Saat 4 gibi hastaneye gittim açılma 4 cm. Hemen yatış yaptık serum bağlandı sancı var ama çok hafif hatta bazen hissetmiyorum bile. Ebe bile şaşırdı iyi dayanıyorsun buda güzel bişey dedi. Benden önce bi hasta vardı zavallı kıvrana kıvrana titreye titreye doğurdu. Kansızlıktan ara ara fenalaştı. Ebenin elinde kalacaktı valla. Çıkınca hastanın yüzünü görmeniz lazımdı bembeyaz... Ebe anne ve bebeğin zor yaşadığını anlattı hasta yakınına. Burdan kansızlara duyrulur ... Neyse sıra bendeydi ve takılan serum etkisini fena göstermeye başlamıştı. Saat akşam 8.. 1 saat falan sancı çektim. Yatakta suyum patladı sırılsıklam oldum. Beni hemen çatala aldılar bi kaç kez ıkındıktan sonra o muhteşem an gerçekleşti. Kızımın sesini duydum.. . Anlatılmaz tarif edilemez bi duygu... Ebe benle ilgileniyor temizleme iğne dikiş falan ben gözlerimi bebeğimden ayıramıyorum. Kızımda sağımda giydiriliyordu.. Neyse çıktık annem abim ablam ve eşim koridorda beni heyecanla bekliyorlar bende kucağımda bebeğimle tekerlekli sandalyeyle onlara doğru gidiyorum. Gittim uzandım onlar bebeğe bakıyor bende artık kurtuldum doğurdum mu şokunu atamamışım üstümden daha. Gece eşim kaldı yanımda sabaha çıktık bebeği ablasıyla tanıştırmak için evimize döndük . Herşey çok güzeldi. Her bir sancıda bebeğin sana biraz daha yaklaştığını hissedebiliyorsn. Herkese kolay doğumlar diliyorum allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı herkese nasip etsin. Olmayanlara da en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?