Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senide tebrik ederim cnm inş herşey istediğimiz gibi olur :)
2 haftaya kadar gelcekler demiştim bende aksilik çıktı ekimde inş gelcekler :))
Hayırlısı, geç olsun güç olmasın demişler Yalnız ben isteme için bile o kadar heyecanlıyım ki düğünü falan düşünemiyorum! sempatiksalakcinni Ne giysem, saçım nasıl olsa, ayakkabı nası olsa diye internette araştırma yapmaktan ofiste işimi yapamaz oldum, bu gidişle işten kovulup evimin kadını olucam yaa :1rolleyes:
ne tatlı heyecanlısındır şimdi boshayallersmile
mutluluklar canım opuyorumnanaktan
darısı başıma :Saruboceq: biz de benim okulun bitmesini bekliyoruz a.s
ne tatlı heyecanlısındır şimdi boshayallersmile
mutluluklar canım opuyorumnanaktan
darısı başıma :Saruboceq: biz de benim okulun bitmesini bekliyoruz a.s
evet gerçekten öyle oluyo insan daha şimdiden gelin başımı nasıl yaptırsam diye düşünüyorum :)))))
ayrıca ''bu gidişle işten kovulup evimin kadını olucam yaa'' lafına çok güldümm yaa :)))kaydirigubbakcemile3
HADE BAKALIM, HAYIRLISI OLSUN INSALLAH,
SAHANE BIR DONEME GIRIYORSUN, EZE EZZE CIKAR TADINI....yerimseniben
INSALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR, COK COK MUTLU OLURSUNUZ.. ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH.
UNUTMA, BOL BOL RESIM CEKSIN BIRISIIhihoyyyt
Çok sağooll :dance: Sen de evlisin galiba? Anlatsana neler yaşamıştın? Tecrübe önemli bu konularda kaydirigubbakcemile3
EVET CANIM ,EVLI MUTLU COCUKLUYUM opuyorumnanaktan
BEN COK HEYECANLIYDIM, AYAKLARIMIN TITREDIGINI HALA HATIRLIYORUM.
AILE ORTAMINDA OLDU, UZULDUGUM TEK NOKTA, RESIMLERIMIZIN COK OLMAMASI, KESKE DIYORUM STUDYOYA GIDEYDIK......KUZENLERE TEMBIH ETMISTIM, CEKIN DIYE, VAR TABI AMA KESKE DAHA COK OLAYDI DIYORUM. AAAH AH, DUN GIBI GOZUMUN ONUNDE CANLANDI CANIM SIMDI, AYHHH INSALLAH SAHANE GECER SENINKIDEolumunekankayizsmile
bizde sevgilimle imam nikahı kıydırmayı düşünüyoruz bu teklifi duyduğum andan itibaren bende aynı heycanı yaşıyorum sizler gibi ... hayırlı olsun allah mutluluğunuzu daim etsin...
4 aralıkta geliyolaaaarrrr!! ohaoldumsmile Ay midemdeki kelebekler birbirine girdi şu anda! :teytey::teytey::teytey: Senin benimkinden önce olacak isteme, ne yaptınız ne ettiniz anlat olur mu! Ay ne giysem, ay ne taksam, ay saçımı napsam ayyyyyyy eyvahedigeldismile
HADE BAKALIM, HAYIRLISI OLSUN INSALLAH,
SAHANE BIR DONEME GIRIYORSUN, EZE EZZE CIKAR TADINI....yerimseniben
Eveet ben de öyle planlıyorum. İstemeye gelecekleri gün kahve ikram edeceğimiz fincanları bile düşünüyorum şu anda :sm_cool: Her anın tadını çıkarıcam, inşallah bi aksilik olmaz :Saruboceq:
INSALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR, COK COK MUTLU OLURSUNUZ.. ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH.
UNUTMA, BOL BOL RESIM CEKSIN BIRISIIhihoyyyt
darısı bıze artıkk:dance:
canım bize de yaklaşık 2 hafta sonra gelceklerdelikafadulden ben de nasıl heyecanlıyım anlayabilirsin.biz de 5 yıldır bu zamanı bekliyoruz.heyecan stres mutluluk nasıl bi duygularmış bunlar:sm_cool:uçucam nerdeyse. belki aynı güne denk gelir ikimizinki:1hug: