• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda Evlendiiiii, istee ESRAA EROOOLLL

programını hiç beğenmiyorum ama Esra Hanım çok alçakgönüllü, sempatik, iyi niyetli görünüyor ekranlardan en azından kendisini ve yaptığı işi aşırı derecede tiye alan Okan Bayülgen gibi isimlere bile hoşgörüyle yaklaşıyor. Bir sürü insan onun sayesinde dünya evine girdi inşALLAH çok mutlu olur...:)))

esra erol'u severim. dilerim mutlu olur.
gelinliğinide beğendim a.s

Esraya bayılıyorum gelınlıgı sacı ve makyajı cok sadeydı ama dedıgın gıbı dugununde daha muhtesem olucak.eŞıyle ılgılı yorumlara gelınce adamı aĞır abı sonucta canlı yayında ne yapabılırdı bence onun gıbı bı adamın tvye cıkıp nıkahını kıydırması bıle esraya nekdr cok deger verdıgını gÖsterıyordu ınsallah cok mutlu olurlar

odun diye eşinden mi bahsediyosundelikafaduldenama esra erola göre o bay ikoncan mış çok süslüymüş süslenmekten algıları kapanmıştır belkimmm:roflol:

anlamadım esranın eşimi süslü ikoncan fln delikafadulden ayy o süs yapsa ne çıkar bi fıstık daha odunla evlendi

Back