• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda Evlendiiiii, istee ESRAA EROOOLLL

programın son reklamdan sonrasını izledim ama ben bile anladım ne kadar suratsız olduğunu
daha sonrada haberlerde izledim nikah anını
ne kadar istemese de sonuçta hayatta bi kere o masaya oturmuş ve evet dicek
bence bunu en güzel şekilde yapmalıydı
annesi hastaymış çocuğun o yüzden ablası ve annesi gelmemişler
ne olursa olsun adam bi kere evlenio en azından ablasının gelmesi gerekirdi
neyse allah mutlu etsin
çok içten iyi bi kız inş mutlu olur

begendm gelınlıgını sade zarif we cok sık bence dugunnde nasıl bişi gycek merak ettım :uhm:

bosverin aliyi simdi yaa
gelinlige yorum yapinn
adam suratsizsa suratsizz
esra ablamm mutlu olsun yeterr
valla mutlu olmazsa kendi ablam gibi aglarim
okadar cokk seviyorum onuu
hergünde izlerdimm

hiç yakıştıramadım, esra içinde hayırlı bir eş olarak göremiyorum sonunun da yaşlanana kadar sürecek bir evlilik olacağını sanmıyorum 4-5 seneden fazla sürmez.ama umarım yanılırım çünkü çok zor düzen kurup yıkmak.Allah hayırlı daimi etsin.

gelinliği beğenmedim çok sade damadı hiç beğenmedim kaydirigubbakcemile3

Yazık yaa. Adam için ilgisizdi rezil etti esrayı diyosunuz ya. ızlemedim ben ama bunları duyunca çok üzüldüm.Esra kızımız fıkır fıkır çok canlı adam odun gibiyse kötü olmuştur. Yalnız adamada hak veriyorum yani neticede canlı yayın insan alışık değildir çekinir. Ama yakısıklı çocukmuş kızımızda güzel yakışmışlar yani. Gelinliğini beğenmedim ama yada çekimden midir bilmiyorum çok basit geldi bana. Saçı felanda pek iyi değildi.Nese onlar mutlu olsunlarda gerisi boşş

yazık oldu kıza...ben bastan sona izledim malesef hiç ruh yok adamda herhangi bir sevgi belirtisi yok...Çok uzun zamandır beraberiz ee hadi bi evleniyimde gönlü olsun der gibiydi....REZıL OLDU KIZ CANLI YAYINDA...üzüldüm onun adına ... fazla süreceğini sanmam.

ya adam çok meşhur bi mafyanın oğlu nasıl ilgi göstermesini bekleyebiliriz ki demek ki yetiştirilme tarzı bu adamın ekranların önünde lay lay lom yapamayacak kadar ağır bi kişiliği var demek ki zaten esra zorla çıkarmış olduğunu söyledi belli ki istemiyordu ekranlar önünde evlenmeyi her babayiğidin harcı değil bu hele ki öyle bir babanın oğlunun hiç değil...

guzel olmustu gelinliginide begendim ama sanırım asıl gelinligi bu değil
cok sempatik içten biri zaten

ama kocası:olmaz: cok baskı altında kaldım evet dedi ay adam şakada olsa o surat ifadesiyle canlı yayında olmaması gerekirdi

Sacı güzeldi makyajıda gelinligi de iyiydi .. Simdi cok gördügüm modellerden ama bende esini hiic begenmedim ya .. Esrayı severim nede olsa yengec burcu kaydirigubbakcemile3

Ha bu arada benimde erkek arkadasım sinoplu opuyorumnanaktan

ayyyyy çok sevindimmm çok güzel olmuş maşallah:nazar:Allah mutlu etsin..Kızlar pek bi fena yorumlamışsınız yaaa...Belki adam yayında kasılmıştır..Ben izlemedim ama hergün yayın yapmıyo ya bu adamkaydirigubbakcemile3Ömür boyu mutlu olurlar inşallah....

Sacı güzeldi makyajıda gelinligi de iyiydi .. Simdi cok gördügüm modellerden ama bende esini hiic begenmedim ya .. Esrayı severim nede olsa yengec burcu kaydirigubbakcemile3

Ha bu arada benimde erkek arkadasım sinoplu opuyorumnanaktan

esra boğa burcu.eşi yengeç canım

bugün azda olsa izledim allah mutlu etsin gelinliği hoştu

düğünümüz aynı gün esra erolla bu arada olumunekankayizsmile

esra cok guzel olmus saci makyaji hepsini begendim. esi cok soguktu adam 41 yasindaymis hic gostermiyor yahu

Bende aynı fikirdeyim mafya babasının oğlu ile evlendi keşke bekar kalsaydı

ben program basi 6-7 milyar alsaydim acikcasi o kucucuk studyoda kiymazdim nikahimi.. disariyi gosterdiler bi an millet gariplerim gelmis esranin nikahini gormeye.. butun hafta cagirdi insanlari gelin gelin davetlisiniz diye kimseyi icereiye alamamislar studyo kucucuk diye.. istanbulda spor salonlarimi yok.. madem butun herkezi davet edicekti gitsin tutsun bi spor salonu isteyen gelirdi programida orda cekseydi bi gunlugune.. sacma buldum.. gelinligide cok sadedi.. ama eminim 11 temmuzdaki dugununde cok daha guzelini giyer... bu sanirim diktirdigi degil.. bunu hazir alip sadece nikahi icin giydigi gelinlikti.. kocasina gelincede suratsizin teki yaaa. haklisiniz kizlar esra sekilden sekile girdi adamin elini tutabilmek icin bileee :1: neysee allah mutlu mesut etsin.. 3-4 ay sonra biz bosancaz diye haberleri cikmasindaaa.

Back