Maalesef kocası suratsız ilgisizin teki...Yazık baya rezil oldu kız canlı yayında kocasının ilgisizliğinden.Üzüldüm
Gelinligi cok sade ve cok sade oldugu icinde cok güzeldi.
Esine gelecek olursak, tam sevdigim tip erkek, civik degil, cok konusan erkek tipi degil, az gülen, dogal ve cok dürüst oldugu belli.
Benim esimde aynen Ali gibi davranirdi kesin.
Bosuna Esra 6 yil arkadaslik etmemis yani, bence bu evlilik ömür boyu sürer. Birbirlerini cok güzel tamamliyorlar. Daha ne yapsin adam? Esra icin canli yayina bile cikti, bence bu bile onun gibi bir erkegin yapacagi en büyük fedakarliktir.
zevk meselesi ona gore cok guseldır
benım esım bana gore cok yakısıklı
ama cok cırkın oldugunu söleyende var :))))))))
buda onun gıbı bırsey
kadın evlendi ama kayınvalidesine hala meri teyze diyor ya.ne tuaf insanlar.
hıc merak etme olmaz :)))))))
valla esra erol u baştan sona izledim ama kusura bakmayın evlendiği adam çok katı çok suratsız nikah kıyıldığında 'çok baskı altında kaldım o yüzden evet 'dedi ne demk buuu bana böyle diyecek varya ne diyorsun sen be derdim kızcağız elini tutmak için şekilden şekle girdi adam odun hiç tutmuyor bile sonunda koluna girdi esra rezil olmamak için adam resmen bitsede gitsek derdindeydi stüdyodan...yazık oldu esra erol'a...ayrıca glinliği stüdyodada olsa çok basitti beğenmedim 11 temmuzda sapancada evlenecekmiş ordaki gelinlik daha güzel olur belki ama çok şaşırdım kocasına o ne öyle ya sanki silah dayamışlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?