Gelinlik Modelleri Sonunda Evlendiiiii, istee ESRAA EROOOLLL

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
ben bu kadina bayiliyorummmmmmmmmmmm ne derseniz diyinnn
nede olsa hemserimm ayancikliii opuyorumnanaktan
sempatikkk
güleryüzlüüü
saf temiz güzellll
hepsi bundaa....
dogal davranislariyla bence tüm Türkiye seviyor onuu

MUTLU OLURSUN INSALLAH ABLAM
ALLAH BOZMASIN ONUN MUTLULUGUNU

iste resimlerr........ CANLI YAYIN....

sapancada evlenicek 11 temmuz, orda gelinligi daha muhtesem olucagindan eminim, buda güzeldi sade ve zariff...

Maalesef kocası suratsız ilgisizin teki...Yazık baya rezil oldu kız canlı yayında kocasının ilgisizliğinden.Üzüldüm

Maalesef kocası suratsız ilgisizin teki...Yazık baya rezil oldu kız canlı yayında kocasının ilgisizliğinden.Üzüldüm
gerçekten o adamın hali neydi öyle hem suratsız hem dediğiniz gibi ilgisiz hiç sarmadı adamın durumu bana kızın elini bile tutmadı hep esra yakınlık gösterdi bencede rezil aldu kızcağız yazık

gerçekten o adamın hali neydi öyle hem suratsız hem dediğiniz gibi ilgisiz hiç sarmadı adamın durumu bana kızın elini bile tutmadı hep esra yakınlık gösterdi bencede rezil aldu kızcağız yazık

ay hakketenn sus pus biri yaa, esraya kiziodu her mikrofon verisindee
adam gerildi bence, zaten canli yayinda istememis, ondandir yaa

valla esra erol u baştan sona izledim ama kusura bakmayın evlendiği adam çok katı çok suratsız nikah kıyıldığında 'çok baskı altında kaldım o yüzden evet 'dedi ne demk buuu bana böyle diyecek varya ne diyorsun sen be derdim kızcağız elini tutmak için şekilden şekle girdi adam odun hiç tutmuyor bile sonunda koluna girdi esra rezil olmamak için adam resmen bitsede gitsek derdindeydi stüdyodan...yazık oldu esra erol'a...ayrıca glinliği stüdyodada olsa çok basitti beğenmedim 11 temmuzda sapancada evlenecekmiş ordaki gelinlik daha güzel olur belki ama çok şaşırdım kocasına o ne öyle ya sanki silah dayamışlar ...

bi de programında mı evlenmiş ne saçma delikafaduldenheralde bi de kendimi evlendiriyim dedi:roflol:sırnaşık şey

bi de programında mı evlenmiş ne saçma delikafaduldenheralde bi de kendimi evlendiriyim dedi:roflol:sırnaşık şey

neden sacma olsunki, ben sacma bulmadim, orda o artik is arkadaslariyla gelen adaylarla aile olmus... madem ben evlendiriyorum sizi, sizde beni evlendirin burda dedi kaydirigubbakcemile3 bence güzel oldu iste ama yanindaki odunn anlamadi pekk

odun diye eşinden mi bahsediyosundelikafaduldenama esra erola göre o bay ikoncan mış çok süslüymüş süslenmekten algıları kapanmıştır belkimmm:roflol:

odun diye eşinden mi bahsediyosundelikafaduldenama esra erola göre o bay ikoncan mış çok süslüymüş süslenmekten algıları kapanmıştır belkimmm:roflol:

evet esinden... ama herkes cok seviyor o adami, belki ici güzeldirr
ilgisizdi evet, canli yayina cok cikmaya biri, gerilmistir, cogu erkeklerimiz öyle bilirsinizz... herkesin karakteri bir olmazz, adam cekingen

yok yavvv
birinci esii
evlendi iste
dügünüde 11 temmuzz

:))))))) her ınsan farklıdır sevgısını ılgısını hekes farklı sekılde bellı eder
erkekelerın genınde var zaten bu bununkısı bıraz daha baskın olanından
bıze ALLH MUTLU ETSIN demek duser

:))))))) her ınsan farklıdır sevgısını ılgısını hekes farklı sekılde bellı eder
erkekelerın genınde var zaten bu bununkısı bıraz daha baskın olanından
bıze ALLH MUTLU ETSIN demek duser

alkisalkisalkis

evet ya ali baya suratsizdi bence heyecan filan yoktu hem oglan tarafindan neden sadece erkek kardesi vardi orayi anlamadim.... birde su birbirlerine talip oldularya $akadan orda ali baya ceneciydi baya iyi laf yapiyodu

evet ya ali baya suratsizdi bence heyecan filan yoktu hem oglan tarafindan neden sadece erkek kardesi vardi orayi anlamadim.... birde su birbirlerine talip oldularya $akadan orda ali baya ceneciydi baya iyi laf yapiyodu

kaydirigubbakcemile3 evet aynenn
bide bunun annesi yabanci sanirimm?
ana adi diye sordu yabanci ismiydi
babasi vefat etmis

adam zaten istemiomuş ki tv de evlenmeyi
bazı insanlar iç hallerini hiç saklayamazlar
anında anlarsın Ali de öyle biri bence
ama tabiki tasvip etmiyorum sonuçta esrayı rezil etti bu şekilde

adama da hak verin canım zaten zar zor ikna olmuş sevmiyomuş böyle şeyleri mutlu olsun insallah ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…