• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ailem yok belkide sorun budur.bunca eziyetin dayanağı burdan geliyordur.

Allahım yyaaa nasıl vijdanı körelmiş insanlar varr yaa Rabbim yardımcın olsun hiç üzülme bol bol dua et.. iyi olmuş tepkini belli et marifet sanmasınlar

canim kardesim nasil da korkutmuslar seni bu insan görünümündeki canlilar. Yaziklar olsun onlara ki sen burada sitem bile edemeyecek kadar ezilmissin. Ne demek karisini birakip gider kocan, ayagi kiriksa da sizden kötü olamaz ya.
Sezeryan zordur bilirim yine de halinize sasirdim nasil hemen ayaklanabildiniz diye.
Kocaniz olacak o adama oturdugum yerden inanilmaz öfkeliyim su an.
Kayinvalidenize diyecegim zaten birsey yok. Allah herseyi görendir, bilendir. Sen sabirli ol kendine dikkat et.
Yasadiklarina inan cok üzüldüm.
Baskalarini düsünme, ne bardak yikamasi, ne dolap itmesi kakmasi yaa.
Yeni sezeryan olmus birisin sen, ona göre davran.
Baskalari seni düsünmüyorsa sen düsüneceksin.
Cahil de olmamalisin, ücüncü cocugun dogmus. Benim bir cocugum var gercekten insan tecrubesizlikle cok yalnis yapiyor. Ama simdi hamile kalsam inan sadece ve sadece kendimi düsünürüm cocugumla.
Gercekten cok üzüldüm bu insanlik karsisinda.
Komsun olup yardima gelmek isterdim gönülden söylüyorum. Ama bebegin altini degistirmek icin sicak bir yer bulamamana bile sasirdim. O evdeki en önemli sey bebek ve sensin su an.
Gercekten cok sinirlendim.
çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için.onlara kalırsa bir şey yapmamışlar ben büyütüyormuşum her şeyi.ben düşmanıma yapmazdım inanın yaptıklarını.eşim arkamda olmadığından bu kadar pasifim sanırım.bende düşünüyorum pasifliğimin sebebini inanın.umarım yaptıklarının cezasını çekerler.

Hadi anacığı hasta diye yatakra yatıyor
Adam olup sana kanepeyi verseymiş de kendi minderde yatsaymış
Adamım erkeğim diye dolanıyoesur birde
Annesinin hastalığına çok inanmıyorum aslında.hadi hasta diyelim sürekli laf sokacak emredecek gücü kendisinde nasıl bulabiliyor bilmiyorum.çocuğu doğumdan üç gün sonra sarılık olduğu için hastaneye götürdüm.yanımda geldi kv.hastanede bir yattı bulduğu koltuğa bir daha kalkmadı.karnım acıyarak kucağımda çocuk iki kere kan aldırıp labratuar dolandım oralarda.birde ortadan kaybolmuş arıyorum hastanede kadın ortada yok.en son gidip güvenlikten ismini çağırttım öyle bulabildim.kadın yardıma değil kasıtlı eziyete gelmiş sanki.

Kızlar ne zaman doğum yapsam üzerime böyle bir pasiflik geliyor.daha anlattıklarım devede kulak.eşime durumu anlatmaya çalışıyorum.annem iyi niyetinden yapıyor, ama o çok hasta bak, bilmeden yapmıştır, duymazlıktan geliver diyor.eğer çok sıkışır annesinin tamamen hatalı olduğunu görürse bu seferde annem çok iyi bir insan sen bir şey yapmışsındır mutlaka o da bu yüzden böyle davranıyor diyor. annesi beni yatırıp kıtır kıtır kesse genede senin yüzünden diyecek.hayır ne zaman doğum yapsam kadın normalde davrandığından kat kat kötü şekilde davranmaya başlıyor.neden yapıyor bunu bilmiyorum.hastaneden geldiğim gece eşim bir kavga çıkarıp annesine beni şikayet etti.ikisi birlikte bana söylenmeye başladılar.nasıl insanlar bunlar bilmiyorum.insan yavrulamış hayvana içinden gelip yapmaz yaptıklarını.ben kendim gönderdim eşimi en son artık.çünkü yüzünü görmeye tahammül edemiyorum.o da her şeyi abartıyorsun deyip gitti.

Erkeklerde evlendikten sonra bir anne düşkünlüğü başlıyor heralde.
Yazık o adama. Koca diye yaninda durmasin.
Adamım ben demesin.

Sen de neden 3. Çocuğu yaptın ki be yavrum.
Hadi 1 de yaptılar 2 de yaptılar 3. De neden izin verdin boyle davranmalarına.

Valla esin anasını hakli da bulsa onu da savunsa sen buna musade etmeyecektin.

Ne demek sezeryanli ameliyatli kadını yerde yatırmak ne demek cemkirmek ne demek is yaptırmak.:KK34:

Ay nasıl sinirlendim
Allah hidayet versin.
Vicdansız insanlar.
Kendi kızı var mi kayınvalidenin?
Rabbim öyle bir sorar ki şaşırırsın.

Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı omurler versin evlatlarımıza ve size. Mutlu huzurlu olun.

Yuhhh bu nasıl iş yaaa. Kocanızın diğer ayağını da siz kırsaydınız keşke gitmeden önceee. Kv' de yardıma değil hayatınızı cehenneme çevirmeye gelmiş zaten. Şoktayım hala yatağa kuruldu ve sen ortada kaldın ha.

çok pişman oldum kaldırmadığıma inanın.dört gün boyunca kadın o yataktan sadece komşulara gitmek için kalktı ve hata bende haklısınız.küçücük bebeğin beşiğinin üstüne doğru kalkıp kalkıp öksürdü.torunu neden kötülüğünü istesin diyorum ama çıldırmış gibiydi aklıma kötü niyetten başka bir şey gelmiyor artık.
O gidince yatip bi daha kalkmasaydin sende.sonrada kaynanalari niye sevmiyo gelinler....sevimsiz varliklar

Keske yakin olaydim bacim gelir ben bakardim sana...
insanlik ölmus gercekten.ne demeli buyrun cenaze namazina.öbur ayaginida sen kiraydin kocanin.
çok teşekkür ederim iyi niyetiniz bile yeter.elime kıymık batmış kadar muamele görmediğim gibi eşim birde her zamanki gibi annesine beni şikayet edip edip kavga etti iki gece boyunca.

benim ailem olmadığı için kimse gelemedi maalesef.onlar eziyet etmese ben bir şekilde idare ediyorum aslında.en sonunda dayanamayıp eşimi yolladım annesinin yanına.madem çok düşkünler birbirlerine kalsınlar birlikte madem.
Peki esinizin bu pasifligi sizin bu sessizliginiz kendinize zarar farkinda misniz.. saygili olmak ile pasif olmak ayni sey degil o yuzden bu yaşanilanlar karşisinda susmamaniz gerekirdi..ne yapmayi düşünüyorsunuz peki bundan sonra.

Siz eşinize sizin dedikodunuzu yaptığında evimde fitne fucur istemiyorum deseydin iz. Oğlunu da almış defolmus gitmiş almayın bir daha evinize. Yüz vermeyin

çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için.onlara kalırsa bir şey yapmamışlar ben büyütüyormuşum her şeyi.ben düşmanıma yapmazdım inanın yaptıklarını.eşim arkamda olmadığından bu kadar pasifim sanırım.bende düşünüyorum pasifliğimin sebebini inanın.umarım yaptıklarının cezasını çekerler.

zalimler insallah ettigini bulurlar,
sen buna odaklanma ama simdi, ameliyat yerine dikkat et, cocuklarina dikkat et.
Ne diyeyim esine ne diyeyim. Araniz hep mi böyle, hic mi sana kiymet vermez bu adam?
üc cocugun var , elinden geldigi kadar esine kendini anlat ve akli basina gelsin. Bilemiyorum gercekten.
Insanliktan bir haber bu insanlar. Esiniz annesinin oglu hala galiba, bunlara siz inanin fazlasiniz üc tane cocukla. Sükredecekleri halde bir de sana kilif mi uydururlar.
Kime sorsan zalimce bu yaptiklari.
Kaynananin eli ayagi tutmazdida mi yatti.
Düsmana bile yapilmayacak seyler, senin iyi niyetini sömürmüsler hep belli.
Insan evladina bu kadar gaddar davranilmaz.
Insallah Rabbim hayirli insanlarla karsilastirir seni, bol bol dua et ve etkilenmemeye calis. sükür ki ayaktasin.
Bunlarin hesabini Rabbim sorar orasini hic düsünme.
Kendine dikkat et ama bebeginle.
Kocani sonra halledersin. Ama mutlaka iyi konus araniz umarim hep böyle degildir.

Haaaa diye kalmisim valla.. Bunlar nasıl insan nasıl varlık bacım.. Yaygarayi koparamadin mi..tuhhhh rezillere.. Bende sorayim
Niye uç çocuk bu adama niye..
İki gün olmuş aramamis bile pesss artık
Olmasalar daha iyi hiç olmazsa kafan rahat olur
koparamadım sanırım bende bunların içinde kafayı yedim.eskiden böyle pasif bir insan değildim.bu ikinci evliliğim ilk çocuğum bu eşimden değil.en çok o yardım ediyor zaten bana.eşimi asıl gönderme sebebim ilk eşimden olan çocuğuma kafayı takmış olmaları aslında.o bardağı taşıran son damla oldu.kv oğluma bağırma hadsizliğini gösterebilmiş ve sürekli olumsuz cümleler kuruyorlardı ben geldiğimde.daha fazla tahammül edemedim.gönderdim annesinin yanına.iki günde birbirlerini epey doldurmuşlar oğluma ve bana karşı.

çok teşekkür ederim iyi niyetiniz bile yeter.elime kıymık batmış kadar muamele görmediğim gibi eşim birde her zamanki gibi annesine beni şikayet edip edip kavga etti iki gece boyunca.
Allahin sopasi yok derler ya bulur ettigini.rabbim seni cocuklarini korusun kardesim.saglikla buyut yavrularini.
Benim canim cok yaninca elimi acip Allaha şikayet ederim....

zalimler insallah ettigini bulurlar,
sen buna odaklanma ama simdi, ameliyat yerine dikkat et, cocuklarina dikkat et.
Ne diyeyim esine ne diyeyim. Araniz hep mi böyle, hic mi sana kiymet vermez bu adam?
üc cocugun var , elinden geldigi kadar esine kendini anlat ve akli basina gelsin. Bilemiyorum gercekten.
Insanliktan bir haber bu insanlar. Esiniz annesinin oglu hala galiba, bunlara siz inanin fazlasiniz üc tane cocukla. Sükredecekleri halde bir de sana kilif mi uydururlar.
Kime sorsan zalimce bu yaptiklari.
Kaynananin eli ayagi tutmazdida mi yatti.
Düsmana bile yapilmayacak seyler, senin iyi niyetini sömürmüsler hep belli.
Insan evladina bu kadar gaddar davranilmaz.
Insallah Rabbim hayirli insanlarla karsilastirir seni, bol bol dua et ve etkilenmemeye calis. sükür ki ayaktasin.
Bunlarin hesabini Rabbim sorar orasini hic düsünme.
Kendine dikkat et ama bebeginle.
Kocani sonra halledersin. Ama mutlaka iyi konus araniz umarim hep böyle degildir.
annesi söz konusu olunca hep böyle maalesef.tekrar teşekkür ederim.iyi insanlarda var dünyada demek ki.varolun.

çok pişman oldum kaldırmadığıma inanın.dört gün boyunca kadın o yataktan sadece komşulara gitmek için kalktı ve hata bende haklısınız.küçücük bebeğin beşiğinin üstüne doğru kalkıp kalkıp öksürdü.torunu neden kötülüğünü istesin diyorum ama çıldırmış gibiydi aklıma kötü niyetten başka bir şey gelmiyor artık.

Nasıl insanlar bunlar Allahım. Konuşmaktan anlamazlar zaten onların anladığı dilden konuşman gerekiyor. Sonuçta deli deliyi görünce sopasını saklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X