Sonunda davetiyemızı seçtik...

çokkk begendım canım ozellıkle kına gecesı davetıyenı:)mutluluklar

kızlar selam,aranıza yeni katıldım ortamınız cok güselmiş yakında düğünüm var agustosta ve kına için şirin fasla maliyeti olmayan bişi yaptırmak istıorum düğün davetiyemizi sectik karar verdik ama kına için hala karar kılamadım yardımcı olursanız sevinirim.Birde istanbul fındıkzade de oturan var mı kuaför nurten nasıldır bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim herkese mutluluklar :)))

Kina gecesi icin olan cok seker dugun icin olan cok $ik :) Cok guzel iki secim olmus, hayirli olsun :)

ilk defa kına gecesi için ayrı davetiye görüyorum. normalde bi tane düğün davetiyesi olur kına gecesi yer ve zamanıda oraya eklenir. şaşırdım. ama çok şirinler

ilk defa kına gecesi için ayrı davetiye görüyorum. normalde bi tane düğün davetiyesi olur kına gecesi yer ve zamanıda oraya eklenir. şaşırdım. ama çok şirinler

Merhaba bizim kına geclerimiz kadın erkek birlikte olur,Ama eşimin tercihi bayanlar arasında olmasında yana olunca davetliler için ayrı kart bastırmak zorunda kaldık tabı ayrıca sebep dugunumuz yemeklı oldugu ıcın 450 kısı cağırabıldık,gelmeyecek olanlarda kınaya davet edild.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…