arkadaşlar bende aldım bu kremden, netten aldım. bacak yanlarımda oluşmuştu çatlak, ama daha kırmızı -mor gibi bnmkiler, iki gündür sürüyorum,günde 3 kez, derinliklerini yitirdiler, yüzeyi daha düzgün. uzun süreli kullanımda işe yaracağını düşünüyorum, bir hafta kullanayım daha net sonucunu yazarım size.bnde pahalı çatlak kremleri vs. denedim ama bu denli düzelme olmamıştı.
merhaba, 39 haftalık hamileyim.ben de krem serayı buradan okuyup kullanmaya başladım.2.tüpümü kullanıyorum şimdi. çatlaklar hafifledi gibi ama kesin sonucu doğumdan sonra alacağımı düşünüyorum. tabi o zamana kadar kullanmaya devam edeceğim.
bende kullanıyorum 2 AY DIR SUPERR BISEY CATLAK HIC OLMADI ZATEN BU 2. HAMILELİĞİM 1. DEN KALAN CATLAKLAR VAR DI ONLAR BILE YOK OLMAYA BASLADI ODA AZ BELIMIN KENARLARINDA KARNIMDA HIC OLMAMISTI SIMDI 33 HAFTALIK HAMILEYIM VE CATLAK HIC OLMADI OLANLARDA EPEY GITTI TAVSIYE EDIYORUMM MMM
kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorumkrem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.sonuçları yazalım.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?