sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

egzersiz yapmak ve beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor ama biz bu bebişlerlen biraz zor yaparız bazen ebru sallıylan plates yapıyorum cok güzel yanıyor ama bir gün yapıp bes gün yapmamak işe yaramıyorbilmiyorumkismile

figenari celulit için en iyi cözümler öncelikle bol bol su içmek sonra devamli hareket halinde olmak mesela yuruyuse cikabilirsin ama hizli yurumek sarti ile sonra dikkatli beslenmen gerekiyor tuzlu ve sekerli urunleri azaltman ve celulitli bölgelere cafein iceren bir kremle masaj yapabilirsin ..

merhaba adım deniz yeni üyeyim,bu söylediginiz krem sera gerçekten pişik kremimi?ne kadar süredir kullanıyorsunuz ögrenebilirmiyim?

bulamadım BURSA da oturan ve ezcaneden bulan varmııııı????yardım edin noluuuuurrr

tüm bunları okuyunca internetten hemen bulup sepete ekledim ama siparişi onaylayıp onaylamamada kararsızım.

Ben de 6 gündür kullanıyorum ise yararsa haber veririm. izmitte bulabildim kremi

Nerden buldum canım İzmitte???
Benimde yoktu çatlağım son ayımda bebek aşağı indikçe kasıklarım kaldıramadı çatladı çok sinirlerim bozuk kırmızı kırmızı kudurcam sinirden lütfen işe yarasın Allahım lütfennn

internetten sepete ekleyemiyorum bi türlü, internetten alanlar nereden aldı yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar ben bugün eczaneden aldım 6.25 tl tanesi 2 tane aldım akşam sipariş verdim.her eczanede bulunmuyor valla zor buldum ama neticede buldum yani umarım işe yarar....

kızlar nekadar süreli kullanıcam bilmiyorum.hala kullanıyorum karnımdakiler tamamaen geçmedi ama nerde çatlak matlak varsa sürüyorum işte:))hergün gunde bi kaçkez sürüyorum.valla bende gözle görülür değişiklik var.bunu söyleyebilirim.aynaya bakmaktan nefret edıyordum. artık yazı iple çekiyorum.sizde sonuçları yazın

arkadaşlar hamilelikte kullanan varmı acaba.en azından bacak bölgesine kullanabilirmiyim dersiniz.

kızlar ben bugün eczaneden aldım 6.25 tl tanesi 2 tane aldım akşam sipariş verdim.her eczanede bulunmuyor valla zor buldum ama neticede buldum yani umarım işe yarar....

Merhaba,

Bu kremi Bursa'da nerede buldunuz yazarmısınız lütfen..

valla bende bir tane bulabildim, ara ara anca bir tane, sonuçları söyleyeyim, GERÇEKTEN ıŞE YARIYOR
3. günüm sabah inanamadım görünümünde belli bir azalma var ama daha fazla krem bulmam lazım((

hepinizin yorumunu okudum bende 2 aylık kızım var bide oğlum var 6 yaşında kızımda değilde oğülumda çok çatlağım oldu benim bende yarın eczanelere srucam inşallah işe yarar inşallah bulurum

salyangoz kremı tavsıye edıyorum elicina içindekı %80 salyangoz özü hem peelıng yapıyor hemde onarıyor ph dengesını ayarlıyor
dıger kremlerde %30 oranındayken buda 80 ve
ve en az 2 ay ıcınde butun vücüdünüzdakı catlaklardan ve yüzünüzdekı sıvılce izlerınden krıısıklıklardan kurtulacaksınız deneyın bence kesın çözüm istiyorsanız

arkadaşlar catlak olmasın dıye ben özellikle duştan sonra bır gün vazelin bir gün badem yağı sürdüm..ve allaha çok şükür çatlak falan olmadı.ve 22 kıo almıştım.

ben 20.haftadan sonra hergün gece yatmadan önce vaalin ve badem yağını birlikte sürüp yattım.Önceleri işe yarıyor sandım,sonra 8. ayda çatlaklarım oluşmaya başladı.Şimdi 39 haftalık hamileyim ,16 kilo aldım ve karnım harita gibi oldu.İşe yaramayacaklarını bilseydim daha önceden doktoruma danışır önerdiği kremi kullanırdım.Belki benim karın yapım dar olduğu için çatladı ama seni uyarayım istedim:) Doğum yapınca ben de bu önerdikleri kremi alıp süreceğim(

canım ben tüm yöntemleri denedim, en pahalı kremlerden kutu kutu kullandım badem yağlarıyla dolaştım, 36. haftaya kadar zerre çatlağım yoktu gururla gösteriyodum, 38 de doğurdum göbek deliğime kadar harita gibi çatlağım, yani yapı meselesi çatlıyacağın varsa çatlıyosun, bu arada be krem kullanmayada 10. haftadan başladım ne olur ne olmaz diyesenağlama

garip olan benmiyim bilmiyorum ama çatlağa yatkın bir cildim var.yani ergenlikteki gelişmede bile çatlamıştım ve bu yüzden hamile kaldığımda en büyük korkum bu oldu bende harita gibi olucam diye psikolojim bozuldu.sonra aktara gittim bana kakao yağını önerdi 4 aylıkken basladım taki ertesi sabah doğuma gideceğim geceye kadar hergün sürdüm bazen günde iki kez.inanırmısın incecik bir çizgim dahi olmadı karnımda.ve 4 kilodanda fazla bebek doğurdum yani karnım füze gibiydi herkes ikizmi diyodu.hamile olan arkadaşlar bence bir deneyin derim ben çok faydasını gördüm.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…