bence bütün bayanlar o görüntünün hafiflemesine bile razıdır :))
ya hadi çatlakları böyle kremlerle hallettik de asıl sorun selülitte. benimkiler hamileliğimde ayyuka çıktı valla, çatlaklardan kurtuldum sayılır ama selülitlere bir çözümü olan var mı ???
Ben de 6 gündür kullanıyorum ise yararsa haber veririm. izmitte bulabildim kremi
kızlar ben bugün eczaneden aldım 6.25 tl tanesi 2 tane aldım akşam sipariş verdim.her eczanede bulunmuyor valla zor buldum ama neticede buldum yani umarım işe yarar....
arkadaşlar catlak olmasın dıye ben özellikle duştan sonra bır gün vazelin bir gün badem yağı sürdüm..ve allaha çok şükür çatlak falan olmadı.ve 22 kıo almıştım.
ben 20.haftadan sonra hergün gece yatmadan önce vaalin ve badem yağını birlikte sürüp yattım.Önceleri işe yarıyor sandım,sonra 8. ayda çatlaklarım oluşmaya başladı.Şimdi 39 haftalık hamileyim ,16 kilo aldım ve karnım harita gibi oldu.İşe yaramayacaklarını bilseydim daha önceden doktoruma danışır önerdiği kremi kullanırdım.Belki benim karın yapım dar olduğu için çatladı ama seni uyarayım istedim:) Doğum yapınca ben de bu önerdikleri kremi alıp süreceğim(
canım ben tüm yöntemleri denedim, en pahalı kremlerden kutu kutu kullandım badem yağlarıyla dolaştım, 36. haftaya kadar zerre çatlağım yoktu gururla gösteriyodum, 38 de doğurdum göbek deliğime kadar harita gibi çatlağım, yani yapı meselesi çatlıyacağın varsa çatlıyosun, bu arada be krem kullanmayada 10. haftadan başladım ne olur ne olmaz diyesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?